-
To ovládání hře škodí. Je to open world, ale game design je udělaný tak, že čím důkladněji hru zkoumáš, tím víc riskuješ, že přijdeš o delší neuložené období. (ať už úmrtím, tak kvůli bugu). Což vede k tomu, že se člověk snaží hrát přímočařeji, aby se dostal k dalšímu checkpointu a ulevilo se mu, že má hru uloženou. Trošku škoda.
Měli to pojmout víc HC a ukládat téměř stále (vyjma soubojů nebo nějakých jiných pasáží, které by měl hráč projít jako výzvu v kuse). Ať je každá volba a neúspech permanentní. Bylo by to víc HC, a zároveň uživatelsky přívětšivější. Fakt není jediný důvod (ani přínos) k tomu, že mimo souboje nesmíš ukládat. -
Kurnik jen misto hrani musi byt clovek v praci... :/
-
vsechno to byly spici postavy a byl jsem "nahaty" abych nedelal hluk :D
-
Ten skill jde casem zlepsivat ..jako i paceni zamku atd. U toho kapsarstvi by to melo zalezet i na tom co mate obleceno..status "hluku" vasi postavy. Mozna i den a noc? :) ...Ale jeste jsem se tomu nedostal...teprve u mlynare
-
Kapsářství ovlivňuje hodně faktorů. Začněte na opilcích v hospodách, kteří posedávají mimo společnost. Budete mít dost času. Na začátku určitě nezkoušejte střízlivé postavy za bílého dne. Šance na odhalení je příliš vysoká.
-
Tomu rozumím. Ale nepodařilo se mi najít správný grif a jen lámu paklíče při neúspěšných pokusech. Škoda, že nejde někde natrénovat, jako například kapsářství. Ale je to spíše jen moje neobratnost na myši, protože se mi nedaří držet polohu s pohybujícím se mechanismem zámku...
-
Koukam, ze nejvetsi zdejsi komunitni odbornik na KC je mistni maskot Zlodej Jack...holt uroven diskuzi na games cz. Hele, parazite, ci tobe vlastne dava pravo neco komentovat?
-
Protože krom toho že kradou, tak se nikdy nedokázali naučit cizí jaky, natož pořádně číst. Takže jim v té ukradené hře nestačí, že tam mají titulky a přislíbený dabing do budoucna.
-
Třeba postava zrovna byla v pohybu, nebo tě při tom někdo viděl...
-
Nevím proč by měl někdo investovat čas a peníze do českého dabingu. Česká hráčská základna je malá a nemá ani moc peněz. Hodně čechů ještě stále hry nekupuje ale krade.
-
Hodnocení na Metacritic je 77 (nikoli 65) a má navíc vzestupnou tendenci, jak přibývají recenze, při kterých recenzant neviděl hru jen z rychle jedoucího vlaku...
-
A kdo koupil warhorse ? To by me fakt zajimalo.. bych
-
no prave a ten se meni na zaklade mne neznamemu principu... v podstate drzis stisknute "E" a jak dlouho ho drzis, podle toho budes mit cas na vybirani kapes... ale nekdy ho muzu dlrzet dlouho a nekdy jen na 2 sekundy kdy nejde nic stihnout... meni se tam ten ukazatel jeste ze zelene na cervenou a naopak a ruzne se to strida ale taky netusim cim to je
-
Kapsářství jsem ještě nezkoušel, ale v nápovědě čas do odhalení při krádeži závisí na době, jak dlouho mu dokážeš na začátku prohledávat kapsy.
-
Jj, různých estereggů bude hra obsahovat asi dost. ;D
-
Tak já za to budu třeba jedině rád, že hra nemá X km čtverečních plných značek který je potřeba "vyluxovat". Že v rozlehlý lokaci není možný prolezt každou špajzku a posbírat milion harampádí, který pak téměř nevyužiju a přitom strávím prolejzáním a sbítáním několik hodin, než budu moct s klidem duše, že jsem sebral vše, pokračovat v nějakým úkolu.
V poslední době mne už tenhle moderní oblíbený koncept začíná docela nudit :), téměř každé novější RPG i ze zavedených sérií se snaží jíít touto cestou. Koukám na vás ... Dragon Age Inquisition, kde mne to luxování asi nejvíc nebavilo. Stejně jako už mne dávno omrzely na jedno brdo stavěné MMO hry, které jsem dřív hrával rád (podobná situace, kdy určitý koncept zažil boom a všichni jeli podle podobné šablony).
Ve většině případů bych řekl, že tenhle způsob provedení "otevřeného světa" nakonec hře spíš škodí, protože hráči rozmělňuje zážitek ze hry. Často hráč při úkolu "ztratí nit", protože odbočí za něčím dalším a když se po několika dnech dělání jiných aktivit k úkolu zas vrátí už ani neví proč a co vlastně hledal (ano přečte si "Log", ale nadšení a zápal pro zápletku daného úkolu už se stejně nevrátí, když do toho hráč zpátky naskočí v půlce úkolu).
S komornějším provedením je vždy větší pravděpodobnost, že zážitek bude intenzivnější. -
Jo, jak třeba v tom longplayi od Games se divili tomu, že cutscény nepočítají se změnou oblečení, tak to asi opravdu byla jen ta jedna scéna, jinak později se mi vždy postava objevovala v aktuálním oděvu.
-
" ono to nemá český dabing. Kdo by to řekl???!!"
Víceméně všichni, protože to bylo oznámeno dávno dopředu, že prostě není čas a peníze. Takže přidání dabingu by znamena ubrat někde jinde (= ještě víc bugů a tak). Stejně tak jako bylo řečeno, že ho tam moc chtějí a pokud to bude možné (což by s aktuálními prodeji mělo být), tak chtějí udělat pořádný dabing dodatečně. -
V Ratajích jsem potkal postavu jménem Máchal a dal mi quest s názvem "jednoho zhmoždil a druhého zesměšnil" :D
-
Myslíš to bezchybný gta, kde vychází opravy ještě čtyři a půl roku po vydání? :D