-
jak jsem od zacatku prskal na paceni zamku na gamepadu,tak jsem se do toho v ratajich u mlynare pustil v treningu...naucil se do levelu 6,vybral dobre perky a paceni je jedna radost...
hluboka omluva warhorse :) -
tak mi včera došlo, že to chce mít zvláštní tréningový oblečení na cvičení v kolbišti, protože se při tom děsně zašpiní a roztrhá a nemá cenu ničit si tak fajnový hadry na normální nošení, takže ráno do cvičebního, pak potrénovat, umejt se v lavoru a převlíknout zpátky do slušnejch hader, jak v reálu no, tyhle detaily se povedly neuvěřitelně
-
Tak s tím s Vámi musím souhlasit, že z pohledu obchodního je správné rozhodnutí to, které zvýší prodeje hry.
To ovšem nic nemění na tom, že takové rozhodnutí může duši hry zničit. -
Směrodatné je jestli je špatný hráč platící hráč a jestli je podle vaší optiky špatných hráčů víc než dobrých hráčů.
-
Jestli je to věčná škoda a špatné rozhodnutí bude záležet jen na tom, jestli díky zjednodušení prodají víc kusů nebo ne. Podle mě určitě ano, protože hra bude přístupná větší části trhu.
-
Zacinej pouze na "very easy" zamcich (ne easy). Postupne se budes v tom skillu zlepsovat a muzes delat i tezsi zamky.
-
Tak snad stihnu hru dohrát předtím, než ji sami rozbijou, tím že půjdou na ruku špatným hráčům.....
-
Hádat se čistě o obtížnost je nesmysl. Obtížnosti lze dosáhnout mnoha způsoby. Některé jsou dobré (férová obtížnost kdy se hru musíš naučit, musíš dávat pozor, ale když hraješ dobře tak vyhraješ - třeba Dark Souls, nebo nový Doom), ale lze udělat i špatně (bulletsponge protivníci, příliš náhodných čísel na pozadí nastavených v tvůj neprospěch, atd)
Pokud by platilo, že vyšší obtížnost dělá lepší hru, tak by stačilo znásobit všem protivním health bar milionem a hráče nechat umírat na jeden zásah a byla by to nejlepší hra všech dob, ne? Ale sám uznáš, že to takhle nefunguje. -
No jak pro koho, mě třeba zajímají na KCD hlavně cutscény a rychlý průchod tím mezi nimi, hraním jsem už strávil dost času.
-
Smutné...ničit takto vlastní hru a dobré rozhodnutí měnit za špatné je věčná škoda!
-
Úmrtnost je v pořádku o tom žádná, ale některé herní mechaniky jsou příliš náročné (soubojový systém, páčení zámků, střelba z luku).
-
luk neni tak hroznej, jak získáš odhad tak po pár hodinách hraní trefuješ zajíce jak nic, kdyby jsi na to ale fakt byl dřevo, přes console command jde u luku zapnout crosshair
-
Jj. Je to tak. Volba obtížnosti na začátku je prostě alibistickej nesmysl. Stejně to nic neznamná. Jsou hry, kde dáš easy a pořád je to pořádná výzva. Jsou hry kde dáš insane (nebo jak se jmenovala řeba nejvyšší obtížnost v ME1) a je to tak primitivně snadné, že jsi defakto nesmrtelný. Jedna dobře zpracovaná obtížnost je vždy lepší. (zkuste si představit že by Bloodborne měl volbu obtížnosti :-D) A zrovna v open world RPG, kde vlastně obtížnost můžeš hodně ovlivnit tím, že se někde naleveluješ se to dá udělat docela jednoduše.
-
No to stim oblecenim je primo tady v gamepla videu na games, takze klidek.
Textury skutecne mazly sou.
A nevim co hned skaces jak certik z krabicky, to ze ve vesnicich to pada i na very high na 1080 k 30 fps o mnohym vypovids -
pockat, to uz je jako hra na torentech? si delate řiťku, já myslel, že to má DRM *8* fuk you všichni co jste to čmajzli *16*
-
:D ale stačili dvě rany a byls kaput. Dnes do tebe vystřelí celý zasobník. Ale všechno je to o designu, jak hra vypadá a co hráči očekávají.
-
Už polevili, viz Vávrova reakce na Twitteru. Hardcore části budou zjednodušeny tak, aby si hru mohli zahrát i průměrní hráči.
-
Přesně tak. Zapl jsem dirt 2/3 a vyskočilo na mě asi 12 obtížností. Ja myslel, že si zajezdím, místo toho jsem nastavoval. Navíc jak hráč začne prohravat, tak jen sníží obtížnost. U COD to třeba chápu nebo u strategií, ale rpg opravdu ne.
V dobře udělané hře, když na to hráč nemá, tak se zlepší a to je podstata rpg, zlepšovat se, žádný snížení obtižností. -
Vůbec! Naprosto špatně.
-
Mafia byla lehká (až na závod na okruhu) v porovnání se střelbou luku nebo páčením zámků v KCD.