Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret
    zde malý příruční slovníček pro překlad z nadšencoviny...

originální a věrný soubojový systém = klikací chaos
    hra je jiná než mainstream = auroři zaspali game-design
    hra vyžaduje víc času = vše je nudný opruz
    rozsáhlé dialogy = s rukama v klíně strávíte hodně času
    pokročilá AI = NPC chodí skrze předměty a jiná NPC, opakují naskriptované činnosti
    originální questy = co mám sakra udělat, joaha tady ten pixel na zemi, joaha ještě šlohnout sekeru
    možnost plnit questy více způsoby = hra nereaguje na nestandartní situace
    historicky věrná = romantizuje středověk vo 100/6
  • Neboj, dočkáš se :) A jinak se třeba stačí otočit když tě honí na koni, nebo si jim ujel na větší vzdálenost než 2 metry? :)
  • "je to postavené, na tom co Vávra viděl a četl"

Jistě chytráku, jako všechno. Říká se tomu inspirace...
  • cumpi3
    Me je jedno, jestli jde o Ubisoft nebo warhorse, ale stve me, kdyz dobrou hru zabiji chyby a nedodelky...
  • Domrvený to je, navíc ten panák na kterým jsem to měl učit se po chvíli naštval a začal křičet, že ho okrádám a volal stráže, takže jsem musel nahrát asi hodinu neuloženej postup :)
  • jakých činov? vždyť je to kluk, kterej se doposud jen poflakoval po vesnici. nic neumí. musí se všechno naučit. nepochopils výchozí premisu hry...
  • TheGGG
    jak dokazuje ubisoft... čím větší hřiště tím generičtější h*vno
  • Still
    Nesmíš mít porátskou verzi :D
    Na nic tebou popisovaného jsem během 8h nenarazil :)
    Kde je chyba??
  • Po 6 hodinách hraní. Cože neviditelná zeď v takové open world hře ? Proč tu scenu nevyřešili raděj cut scenou proboha.
    Cestou z hradu jsem čekal jak prozkoumám ty budovy po cestě, ale otevřít šla tak jedna budova, kde p*ču bylo. Salát na opuštěné farmě na zahrádce ale nenene Jindra asi nemá moc skillu v zahradničení aby ho mohl sebrat.Skalice asi 5 vchodů a 4 uzavřeny úplně zbytečně. Svět je tu prostě kulisa a ne hřiště, jak bývá dnes zvykem.
    Takže zatím fajn příběhové RPG, ale na tuto dobu totální propadák co se open worldu týče. Uvidím dál, třeba se to zlepší. :)
  • kradení není domrvené ty joudo, tys jenom nepochopil, jak se to má dělat
  • Jack1947
    V tomhle stavu mi to příjde jako takové Guilty pleasure kdy člověk sice trpí ale zároven ho zajímá co bude dál ( lolz aby ne když jsem u toho zkejsnul přes 10 hodin)

Jo i postavy tam jsou zajímavé, některé abych jen nehanil a to že skutečně naservírovaly celou hru se vším všudy - jen nevím co krom side questů se tam dá dělat, ono se moc bloudit bezcílně nedá aspon ne takhle zkraje člověk někam spadne a má v pytli nohy a zachvíly už vykrvácí. Simulátor (českých)lesů to je vtipné co tu někdo napsal :P

Je dobré jsem bez zbraní ? nevadí některé si nakradu a on nikdo nic nepozná :D nebo i ty zkušenosti jsou zajímavě provedené automaticky se navyšují no moc rpg mi to pak nepříjde pak dále a to se mi líbí že se projevují i určitá zranění to se jim zas povedlo. To ne že ne bšžím hůře když mám zraněnou nohu nebo naopak ruku. Tak nemůže tak snadno svírat meč a i ten boj je těžší... njnfurt čekám na nějakej pořádnej boj s madary. Abyh se dočkal lol.
  • Je to domrvené, ještě horší je kradení, to jsem nepochopil už vůbec proč je indikátor zelený a pak červený a pak po pár sekundách to řve, že jsi selhal :)
  • Mno musim priznat ze jsem byl od zacatku velmi skepticky, protoze Vavra, nicmene zda se ze pockam tak rok nez to pozaplatujou a pak si to asi precijen zahraju, vypada to rozhodne zajimave:-)
  • To někdo vysvětlí proč veřejnoprávní televize dělá reklamu Bakalovi v den vydání hry?
  • nightborne
    Přijde mi, že možná vážně zkoušíš zámek, na kterej Jindra ještě nemá skill - to to pak totiž hodně cuká, ten bod je malej a *má* bejt téměř nemožný to udělat =).
  • Jsem o kousek dál a je to to samí dokola, chcípneš kvůli bugu, rozbitými questu nebo tě zabije nepřítel v plné polní, kterej běhá 2x rychleji a bez úbytku staminy než ty nahatej.
  • Moc rad bych hral uz ted, ale chci pockat par měsíců, nez se hra opravi a trochu klesne na cene. Navic ted mam rozehrany jiny hry a jestli KCD zabere pres 100h, tak na ni musim byt pripravenej.

Nicmene je to jedno z mala RPG, ktery me opravdu zajima. Ostatni jsou nezajimavy shitky.
  • Jack1947
    OLol to jsou problémy já to potom ( spadlo mi to v animaci) dal musíš běžet tryskem ! a kůn se ovládá směr myší :D

Jo ty sejvpointy jsou fakt divný, je třeba mít sejvovici nebo si ji vyrobit. Což se dá těžko... když nemáš ingredience.
    Tak jo koupils no ale tos měl čekat že to nebude bezchybné neznám krom GTA žádej freeroam kterej by už ze začátku byl. Jinak to je zsačátek počkej až budeš dál a objevíš nové nesmysli. ( třeba ta kopie buldoka který je všude stejný a stejně štěká je taky vtipné).
  • git gud *5*
  • Still
    :D Když si levej, tak to nesváděj na hru....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit