Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jacku, většina pirátských her jede lépe, protože ochrana. KC:D nemá žádnou. Raději drž hubu a šoupej nohama, když už jsi to šlohnul.
  • Jack1947
    Ty staročeštino té bys nerozuměl ani se staročeským slovníkem takže bud rád aspon za eng dabing *4*
  • Jack1947
    Poprosím dementty, ano sry za ten výraz (vlastně ne) aby už přestali nostalgicky všechno házet na vrub pirátským verzím které ve většině pžípadů jedou lépe než ty oficiální *4*

Nevím ona je nějaká nová verze a ne ta 1,2 ? asi jsem něco přeslechl nebo přehlédl ( což se dá celkem chápat s mým né moc kvalitním zrakem).
  • Se mi libi, jak si nalhavas, ze warez je kradez.
  • Ta hra je rozhodně dobrá, ale některé výkřiky o skvostu jsou přehnané viz dole. Ta hra v podstatě nemá A.I, čili vlastně nemá cenu se ohánět realismem, příběh je prostě trivialní dost podobně jako Mafie, je to postavené, na tom co Vávra viděl a četl. Myslím, že 7-8/10 je naprosto adekvátní hodnocení.
  • Veskoslav
    To je možné. Ale většina her je oznámena až tehdy, kdy mají hry už alphu dávno za sebou.
  • Ubisoft ne. Přece vydával assassiny jak na pásu.
  • Veskoslav
    Taková hra dva roky ve vývoji? Které studio dokáže takovou hru po dvou letech vydat? *1*
  • nemáš vůbec právo si na cokoliv stěžovat když si ti upirátil...
  • pulku z vás kdyby ve Warhorse měli, tak by to vyšlo o dva roky dřív a bez chyb...
  • Ten ochlasta je paradoxne strašně těžkej takhle pro začátek. I souboje s mečem jsou na začátku hard, postupně v příběhu dostáváš lepší skilly atd. a lepší výcvik a pak už to neni zas tak hrozný. Jen se nesmíš nechat odradit právě začátkem kdy je hl. hrdina prostě loupák.
  • To je právě asi tak jediné, co jim mohl říct. Koordinace a plánování ale je již na jiných.
  • Krescz
    Chce to trochu cviku a pak jde ten chudák v klidu sundat, trpělivost je zde klíčová. Měl jsem z toho pak lepší pocit než z killu bosse v God of War :DDD
  • koukněte na vaší recenzi gothic 3 mnohem zabugovanější hra a má 8/10
  • http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11412378947-90-ct24/218411058130214
  • Tak já šel rovnou za tím ochlastou a ten se naštval. Tutoriál byl ve smysl textu a uč se rovnou v boji a selhání ovlivní ten quest... To mě nepřipadá jako tutoriál, když si to nemohu předem vyzkoušet, Tam se sice píše kombinovat útoky ale jak, co to zjistím asi v praxi a praxe je zde rovnou boj ve questu.

Mít luk, tak ho střelím do zadku a bude klid *1*
  • napsal bych tam, že ta hra má potenciál na hodnecí klidně 10/10, ale až to bude odladeny zatim tedy 8/10
  • Still
    Tutorial je dobrej, chce to používat hlavu a číst co po tobě chce :)
    Pak je tam ještě jeden stejný tutorial za dalších pár questů.

Nadával jsem na to, ale přišel jsem tomu na kloub a užívám si to.
  • ucho
    tak klidně o tom může vědět houno, ale počítám, že to hrál, takže klidně mohl říct týmu něco jako: "vy šulíni, proč je tam tolik bugů, koukejte to opravit." no ale nestihlo se to.
  • Jak mám tedy bojovat? To mám střídat směry? Na toho prvního jsem zkoušel zleva pak zprava a nic. Když se povede jedna rána, další již vykreje. Kop je asi jen na to, když mě zaklíní.

ten tutoriál mohl být lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit