-
tak s příhlédnutím k tomu, že Skyrim který ani půlce lidí nešel dohrát tu dostal 10/10, jsi se myslím nemusel upejpat *4*
-
to je víceméně pozitivní hodnocení. teď jenom doufat, že ty technické nedostatky zvládnou odladit.
podle mě by z toho například na konzolích vyždímali po grafický stránce víc. ta práce s texturami mi přijde divná. -
Já jsem sotva začal a ona už je recenze ! *8*
Inu, je to dost nedodělané a kdybych měl hodnotit dle technického stavu a bugů asi bych šel i níž max 7/10 hra je moc ukecaná je tam dost dialogů loading za každým rohem zámrz, zasekávání se o překážky a u takovéhle hry celkem přehnaně náročnej souboják kdy střílení s lukem je hrůůza.
Technická stránka ale jo hlavně že to jede a střední/vysoké kdy neěkteré textury jsou z bližší vzdálenosti pěkně hnusné a celkem odpudivé prostě ty hrany mohli bejt lepší.
Loading před každým rozhovorem je hrůza no co si budem povídat. Jízda na koni taky zajímavá.
Příběh je spíše nuda a i když je svět rozleghlej a dá se tam jen pobíhat radši se člověk vrhne na hlavní questy kdy se mu přímo nabízej a tím pádem asi tu hru prolétne rychleji.
Grafika - ale jo Cryengine kolikrát ve své nejlepší formě ty efekty počasí kdy opravdu příjde jako by u vás pršelo lol to moc her nemá. Grafické efekty západu , východu slunce nemají chybu ale to už i měli hry dříve jen tady to hezky dotváří atmosféru. Celkově na něj dýchne středověk.
Nicméně a to je dost důležité ta hra prostě měla bejt ještě měsíc minimálně na vychytání chyb ale chápu pres a už to chtěli vydat - tedy šlo především o peníze. No ale vydat to takhle a čekat pozitivní reakce to moc dohromady nejde. Přitom je to originální a a rarita. Zvuková stránka je supr až na tu hlasitou hudbu která se stejně po pár hodinách ohraje takže co má zasebou asi 10 nebo kolik hodin a stále čekám kdy se to nějak rozjede protože se to fakt táhne a takohle dlouhej prolog ? asi 5hodin ?? sem snad nezažil.
Dabing se opravdu povedl fakt si připadám jak nekde v Anglickém králostvím před obrozením :D ne ale supr. -
8/10 mi přijde až moc opatrné, já bych dal 9, možná i 10 až poladí bugy, jedná se o opravdový herní skvost, který se jen tak nevidí, ve Warhorse dokázali něco neuvěřitelného!
-
ten rozhovor si musím poslechnout, ale tvrzení "jinak to nejde" obecně moc nevěřím. vždy to jde jinak a efektivněji.
-
Jenom doufám, že si nějaký moder pohraje s ovládáním koně:) To je naprosto šílené. Teď si říkám zlatá Klepna *1*
-
Ale no tak =).
Abych upřesnil, recenze je po circa šedesáti hodinách, třicet před patchem, třicet po. A díky bohu za něj, mimochodem, kdyby nevyšel, musel bych sahat po zásadně nižším hodnocení, jsou to docela nebe a dudy =).
Navíc, osmička zaprvé rozhodně není poměrně málo, a hlavně, jak jsem už zmiňoval, pocitově bych dal za devět, nepamatuju se, kdy naposled se mi povedlo do hry takhle zažrat, ale objektivně to na konto technickýho stavu momentálně prostě nejde, ačkoliv bych moc rád. -
Tak mám za sebou 10 hodin a... no musím se do toho hraní dost nutit *9* Technická stránka je fakt naprosto žalostná, moc nepomohl ani gigantický patch. Po grafické stránce taky docela zklamání, sice sem tam se najdou pěkně udělané postavy (ale jen některé) či scenérie, ale většinou je to horko těžko průměr, často i podprůměr (hranatá jablka či talíře jsou posledním hřebíčkem). Hlavní postava je žalostně nevýrazná a nudná, oproti tomu dost vedlejších postav má celkem zajímavé charisma i obstojné výrazové prostředky. Blbý je, že mne ani moc nebere samotná hratelnost, pro tu bych měl slovo těžkopádná. A to jak díky šílenému kouskování všudypřítomnými loadingy a často ne moc zajímavými dialogy, tak i při samotném hraní. Všechno je to takové nemotorné, často i user-unfriendly, když připočtu i dosti dementní umělou inteligenci... No co bych povídal, když nebudu přihlížet k tomu kdo hru dělal, tak bych to zatím viděl tak na 6/10. Ještě se donutím k dalším 10ti hodinám, ale pokud se to nezlomí, tak to radši prodám...
-
To fakt měla bejt devítka. Text tomu odpovídá. Holt má komplexní hra bugy, no jéje. New Vegas je měl taky a Dan jim kdysi dal devítku. Protože si to zasloužili. Stejně jako on.
-
Ježiš, všichni hateři co jste tu hru nehráli, si ji zahrajte. Z videa, kde se řeší nějakej bug před patchem, z toho si ti co hrají, na zadek nesednou. Hraju dalších pár hodin...jsem teprve po titulkách a hra mě naprosto pohltila. ....Člověk je prostě nejvic podělanej když krade z truhy zbroj a pak nejvíc happy, že zdrhl před strážema co to šli omrknout. *15* ...Za mě je to zatím 10/10. ......Ale chápu hejty, z videí kde hraje někdo jinej, je to prostě nemůže vtáhnout. ....A na skidrow je to asi v nějakym šitlim stavu bez patche. *7* .... Vávra pokračuje, atmosférou je to jak Mafie 1, případně dvojka.
-
hlavne novotny je jako pijavice, produkt moderni doby, kdy pro obzivu staci vymejslet nesmysly pro bulvar
vavra toho sice taky dost nakeca, ale schopnost prosadit a realizovat svoji vizi v ramci vicehlavyho tymu se mu uprit neda -
Konzole?
-
neni to pokazdy, ale nekdy to trva par sekund, u tech rozhovoru pred a po
i klima ve fc rikal, ze to proste jinak nejde, musi vytrhnout to npc z denni rutiny, prepnout na kecaci mod, a pak zase zpatky
taky mi to nekdy jen blikne, ale bohuzel ne vzdy -
Navíc je KC:D dost příběhová hra a myslím, že může být dost lidí, jako třeba já, co si to prostě nechtějí nechat vyspoilovat. Jednak čekám, až to vyjde na GOGu, proto to ještě nehraju, ale ani potom nevím, jestli bych se na nějaká videa chtěl dívat. Tím, že je to otevřený svět by mi mohli stále vyspoilovávat třeba nějaké vedlejší questy, které každý hraje v jiném pořadí. Tyhle věci člověk u her jako Monster Hunter neřeší.
-
vzhledem k absolutně odlišným názorům Vávry a Novotnýho v podstatě na cokoliv je to srovnání dost mimo...
-
a to je dobře *3*
-
nechápu vaše Loadingy, já ta nic takovýho nemám. Při otvíraní dveří to myslíte ten moment, kdy Jindra natahuje ruku na kliku, aby otevřel? To není Loading a mě se to líbí. A to černý přebliknutí při rozhovorech je stejný jak v Mafii, však je to ani ne půl sekundy, ani by mě nenapadlo tomu říkat loading
-
wut? Asi sis spletl divaky a followery.
Jinak KCD mel vcera peak kolem 240k live divaku na twitchi, coz je bomba. :) -
Máš pravdu, souhlasím s tím, že se nejedná o vyváženou recenzi. Vskutku nedopadla dobře no, já bych dal 10/10
-
Já mám jednou za čas nějakej nepatrnej grafickej bug, ale takový jsou skoro v každý hře, viděl jsem je už mnohokrát.