-
Ano, je to dobrý simulátor českých lesů
-
tak už to bývá. oni i ty Babovřesky v kině stály stejně jako jiné filmy. a úspěch u nás měly taky veliký.
-
Hru jsem zatím sotva vyzkoušel, ale ta recenze mi přijde dost nadšená, určitě nejmíň na 9/10 a recenzent určitě hrál většinu hry před day 1 patchem, tak nechápu poměrně nízké hodnocení... těch superlativů tam není vůbec málo - a vezměte si, jaké hry tu občas dostávají 9 nebo 10/10.
Nebo že by Kingdom Come nakonec přeci jen zůstala takříkajíc "ve stínu akcií Nintenda"...? -
Jojo, taky čekám na GOG. Koukám se na to v knihovničce a nemůžu se dočkat, až si to konečně budu moct zahrát.
-
Půl dne pobíhám a zjišťuju co mužu a co ne a kochám se.
-
je to úspěch v porovnání s náklady. prostě to znamená, že se vývoj rychle zaplatí a že to na sebe něco vydělá. prostě úspěch. je logické, že to nedosáhne věhlasu jako GTA 5, ale je to začátek.
vyladit technické problémy, přihodit nějaké přídavky, modování, a ta hra by se mohla v nějaké rozumné míře prodávat i nadále. a pak se uvidí. -
A zmínili se WH někdy, jestli vydají oficiální modovací nástroje?
-
Cože, tenhle Vávruv lejno bugfest dostal 8/10?To recenzoval asi naky jeho kámoš z redakce co?? *1*
-
Třeba Kingdom Come lidi radši hrajou, než se na něj dívají. Navíc je to spíš hrací hra, než koukací. Hrát mě baví moc, ale koukat se na někoho jinýho jak to hraje, by mě asi nebavilo. I když mě to nebaví u žádný hry, vždycky si jí chci radši zahrát. Tenhle fenomén jsem nepochopil. Ale pořád by mě asi víc bavilo koukat na víc akční hry. Nikdy jsem gameplay Kingdom Come neviděl, ale prostě to musí bejt strašná nuda.
-
je to nejlepsi RPG poslednich par let a prvni opravdova hra po asi 10 letech.
Nejnovejsi hru co hraju je tezce omodovanej SH5, to co dneska vychazi bych nehral ani zadarmo, KDC FTW!!!! *2* -
8/10? Ta hra dostana těch 8/10 snad z patriotismu, bo si neumím představit že Vávra měl prachy na úplatek.
-
bude nebok, ja nasel hned v prvnim dialogu chybejici pismenko *3*
-
Tak přece tam nebude říkat, že vydali hru, která by potřebovala tak rok vývoje :) A nějaký prašivý backeři se svejma edicema.. koho zajímaj. Nebo lidi co nedostali hru, ať si to koupí znova na Steamu ne? :)
-
Ten Vavra v ty scene na tech fotkach mi cim dal vic pripomina mladyho Novotnyho. Asi ho fakt budu muset zabit *15*
-
v kc jezdim na koni za pomoci jednoho tlacitka, muze to bejt jeste jednodussi?
asasinu bylo uz 10, takze ve hre bez mechanik bych ocekaval, ze to nebude problem vyladit, a stejne je ubisoft vydava casto v polorozpadlym stavu
ja jsem v zasade skeptik, a presto me kc prijemne prekvapil -
Jeste jedna myslenka. Musim priznat ze v dnesnim svete emancipace (treba novy SW jsou v tomhle priserny) a ruznych me too kampani je to jak je ta hra trosku mirena na takovou hmm jak to rict... patrialchalni spolecnost docela prijemna zmena... Az mne prekvapilo, ze v urcitych vypjatych momentech je matka hlavniho hrdiny zkoro opomijena (ale asi ne ve zlem). Taze za mne palec nahoru byt v zasade jsem pro rovnopravnost.
-
Jsem rád, že většina zahr. recenzentů si stěžuje víceméně pouze na bugy *4* . Možná to zní divně, ale to je vlastně ta lepší část. Bugy se dají opravit (idkyž je škoda že tam jsou v takovém počtu). Ale co se herních mechanik týče, tak je vlastně mají všichni rádi.
Skvěle odvyprávěný příběh a zajímavé "Mafia style" mise - díky Dane *14*
Pro mě osobně úplně boží soubojový systém - díky Viktore *14* -
twitch 24k sledovaní KCD 2 dny od realese... Monster Hunter 340k 14dni od release.. mám prostě jiné představy o opravdovém úspěchu.. ale což.. není to zlé na to co to je..
-
A KC zase nemá mechaniky jako AC, jako pohodové ovládaní koně, skoro žádné loadingy při otvíraní dveří a začátkem a koncem rozhovorů, hlavní hrdina nevypadá jako hajlzpapír který nejde v záchodě spláchnout na po prví, a technickém stavu ani nemluvím to i Unity byl oproti KC dokonalá hra,,
-
hura,Ubi sa podarilo urobit relativne dobre vyzerajucu hru na 4tykrat ? *1*
podme spominat na AC Unity