-
moje PS4 verze stála 800,-, tak v cajku
-
Všichni řeší, že Vávra to a tamto, přičemž ten vůbec nemá na starost technickou stránku, jelikož o tom ví houno, to měl snad na starosti Bocan. Vávra může hlavně za scénář a jeho naplnění (včetně herců a dabérů), hudbu a vůbec uměleckou stránku + se výrazně podílel na návrhu herních mechanizmů.
-
Nevim co meles o hejtovani CD Projektu a zadny Warhorse neznam, max Warpigs podle toho jak ta hra vypada
-
A vrátíte se ke KC, třeba za tři měsíce a změníte hodnocení?
-
hra je to podarena, bugy su a jedneho dna prestanu byt ....ale ten hlavny hrdina ...to ma byt co..komu napadol ten buzik so sklenenym pohladom poloretarda ktoremu by ste v ziadnom pripade neuverili ze dokaze takych cinov? hruza
-
Ten smysl pro detail je dokonalý. Navíc nikde tuna kravin co musím sbírat jak u Ubi her aniž by to dávalo smysl. Boj tedy stále moc nechápu, jak mám toho prvního ožralu porazit? Asi to budu řešit jinak.
Jinak vždy uhne nebo to vykreje.
Na bugy mám kliku na PC. Optimalizace nic moc, čekám na načtení dialogů a občas hra na moment zamrzne. -
ta hra sa bude patchovat este najblizsi rok...tak ako napriklad aj Zaklinac 3
-
PS4 Pro po všech updatech :P A bugy jsou tam neustále. Teleportace postav či předmětů, dialogy jsou naprosté peklo (kamera lítá všelijak nebo zabírá úplně něco nesmyslného), grafické glitche nejrůznějšího rázů (prolínání postav, prolínání částí těla v oblečení, blikání všelijakých textur apod), zasekávání na schodech atd. atd. Nezaplatil jsem přece 1800 za to, abych zde vypisoval bugy :P :D
-
Vidíš, to bych mohl, nebude to ideální ale stále určitě věrohodnější, ale ta staročeština tu prostě chybí :I :D Bylo by to dobré pro atmosféru. No, a modeři, to je určitě naděje na nějaké zajímavé mody, něco mi ale říká že pokud už tam někdo hodí něco ve stylu fantasy, bude to spíše v západním stylu což není zcela ideální. :D Tak ale, nechám se překvapit co přijde.
-
Origins je určitě lepší po všech stránkách, ale RPG to v pravdě není. Navíc jak již bylo zmíněno, je to již několikátá hra v pořadí, mega rozpočet, nejde to srovnávat.
-
Bug? Teleportace koně, teleportace z koně (cca 30 metrový katapult), chybějící hlavy v dialozích:) A ne, nemám pirátskou verzi, ale třeba ta z KC je nějaká extra:-D
-
To na koupi není? Jacku, ty jsi takový herní cikán. Co není přimontované (ochrana), to šlohne.
-
Zas takovej fanda nejsem - navíc tohle na koupi není. Jinak většina her to tak měla no ale nevím těžko říct jak říkám jestli se to víc rozjede tím líp. Třeba to i vydrží déle.
-
Jinak bych prosil všechny co nadávají na bugy, ať je popíšou, případně dají do závorky smajlika, jako že hrají Skidrow verzi.. *3*
-
Nemůžu sem vložit kratší text bez odstavců s odsazením mezerou.
-
Já vim, že to je ohranej argument, ale... jiný autoři =).
V rámci snahy o integritu nemůžu u jednoho titulu mávnout nad technickou stránkou rukou s "no jéje, to je toho" na rtech, když všem ostatním hrám hodnocení kvůli bugům snižuju, přeci =). -
Tak si změň na německý dabing:) A myslím, že časem uvidíš, modeři se vyřádí *1*
-
nebo rome total war 2 od sefredaktora 9/10
a tam nefungovaly dost zasadni veci, ja zatim v kc narazil jen na blbinky -
Je to velmi dobrá hra, na realistickou hru škoda že postavy tu mluví anglicky, jinak ale prostředí vypadá opravdu skvěle.. Čím lepší je ale tato hra, tím více bych si přál vidět v podobném prostředí něco ve fantasy stylu, se slovanskými mýty.. *1*
-
Co Jacku, zase ukradl, jak je u Tebe zvykem?
A ne, hru fakt neprolétneš rychleji, když se budeš držet hlavního příběhu. Můžeš prosím Tě aspoň jednou komentovat něco, o čem máš alespoň základní informace?