Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je simulátor frustrace - a zbytečně - nemůžu se dostat přes začátek hry - díky NEEXISTUJÍCÍM saves pointům a nesmyslně nastavené obtížnosti. Utíkáte před zbrojnošem - stejně vás ale dostihne a sekne. Doběhnete ke koni následuje animačka - ale hra se NEULOŽÍ za animačkou a NEDOVOLÍ vám uložit...takže když vás zabijí musíte znova utíkat před zbrojnošem - který vás dostihne a sekne.

Fakt je zábava opakovat jednu sekci 100x za sebou ? proč není když sednete na koně save point ? Proč to nejde uložit ? (sejvovici máte). Proč se objeví (po 150) menu k tomu jak se ovládá kůň ? Proč si nemůžete nastavit obtížnost a hru si prostě užít ?

Jasně, mý prachy mají, můžou se chlubit tím že mají x-tisíc.... jenže hra která se hraje blbě... jsem zklamaný.... Slušné k hráči by bylo po animačce dát save. Nebo umožnit mu save dát... Tohle KCD neumí...

Takže po sto padesáté....

A je proč se kůň zasekne na křoví nebo plotě nebo v potoce - živý kůň umí projet křovím, plotem i potokem....
  • Jack1947
    Nechci bejt hnidopich nebo tak něco ale ještě dlouho se bude psát a pamatovat na ty "památná slova o Skyrimu :D Co jeden Vávra napsal"

Jasně není to špatná hra ale prostě to dokázali solidně projet. Pobavilo by kdyby někdo napsal x důvodů proč KD není to pravé ořechové, aneb jak se do lesa volá... *1*

Vždyt je tam furt něco že - třeba ten dabing kdy je ticho v cutscéně a potom když skončí tak se teptrve začne mluvit, to je taky taková třešínka.
  • Problém je, že trvá chvilku než se to pokazí a myší to při té citlivosti blbě držím. To je prostě tutoriál na prd. Rovnou mě to hodí do úkolu, tam dle toho jak to má být, to pokazím a hotovo. Naštěstí, si to mohu díky modifikaci nahrát a zkoušet to, než to člověk pochopí a možná dostane do ruky...
  • Jo to AI mi něco připomíná :)

https://www.youtube.com/watch?v=bvHE2Scq4Ms
  • Jack1947
    V čr to prej maj vyprodaný... takže neuspěšná aspon v naší kotlině co se týče prodejnosti nebude *12*
  • NIGHTBORNE: Rozumím, dík za odpověď a za upřesnění - a možná je to důvod, počkat s hraním pár týdnů na další patche. Což je samozřejmě luxus, který recenzenti nemají.
  • nightborne
    Musíš jednou rukou otáčet a druhou rukou (na myši nebo páčce, podle toho, kde hraješ) ten bod "sledovat", otáčí se zároveň se zámkem, nikoliv náhodně =).

Samozřejmě pokud páčíš složitej zámek a nemáš ještě vyskilleno, jde to hodně špatně a polámeš paklíče.
  • Bod najdu lehce. Začnu otáčet a pak ten bod zmizí a než najdu ten bod znova, tak to napíše, že jsem to pokazil. A to mám tak 2 sekundy najít bod během otáčení a protože je vždy jinde tak, to mohu šmrdlat myší náhodně bez nějaké dovednosti. Zřejmě.

To jsem si navíc musel stáhnout mód na uložení, protože ta hra nemá uložení po vypnutí a navíc mě to padá. Tedy jsem musel začínat vždy o znova.
    No ale zpátky k páčení. Co tedy dělám blbě? Děkuji
  • nightborne
    Nejdřív najdi bod, pak otáčej, ne naopak.
  • Jak mám ku*a páčit? To se vždy zlomí než najdu ten zlatý bod. A najít to je o náhodě a ne o dovednosti....
  • PreidaQ
    Hele když jsme poslouchali to Vávrovo házení hnoje na všechny ostatní hry kolem, tak jsme si taky říkali, že jeho hra bude za dva roky, perfektní a bez chyb. Ukazuje se, že to takhle úplně nefunguje.
  • Zajímavější recenze:
    https://www.gamingnexus.com/Article/5609/Kingdom-Come-Deliverance/
  • Jack1947
    Cz dabing dejme tomu (nereálnej není kdo by ho daboval a slyšet každej druhej hlas Bohdan Tůma asi by z toho dostal hráč osypky nebo co...horšího ) ale jo no jistě bylo by to atmosféričtější ale budme rádi i za ten eng špatný není. Jo Němco staročeština ale jak řikám pokusd se na to nevrhne nějakej fanoušek tak pochybuji. Mě to nevadí ještě že jsou titulky ale i té Britštině se dá v leččemš porozumět *4*
  • Ja musim rict ze me KCD opravdu hodne mile prekvapilo. Sice uplne silim z cerny obrazovky pred rozhovorama, loadingu a doskakovani objektu taky neni uplne super ale ta atmosfera je opravdu skvela! Jsem sice uplne na zacatku a je to snad uplne poprve kdy citim ze mi vyrazne chybi cesky dabing ale zatim to opravdu vypada ze se povovedlo neco unikatniho.
    Vavra je mozna tluchuba ale za tohle pred nim a vsema lidma co s nim do toho sli opravdu smekam a preju jim mnoho uspechu (a spoutu prace na fixech):D
    Asi to nebude nejlip hodnocena hra na metacritics ale je to tak specificka zalezitost ze opravdu verim ze si svoje publikum najde a snad nebude maly.
  • O to snad nejde ne? Jde o atmosféru, a na rozumění jsou tu v takovém případě titulky. Případně volitelná možnost zapnout ten anglický dabing, ale jinak to mělo být se staročeštinou a němčinou, tak jak to tu bylo v reálu.
  • Veskoslav
    Drž už hubu proboha....
  • Jack1947
    Spíš 6,5 v tomhle stavu a je to ješětě hodně velkorysé hodnocení..
  • Jack1947
    Ne o rok a nedalo by se to vůbec hrát ( i když je to všechno o financích...) škoda že si nenajali někoho kdo by jim dělal betatest ( nebo alfa test) takhle to dneska vydat je celkem já nevím hrůza co kdyby tam byl bug kdy se ta hra nedala dohrát ? Co pak čekání na patch ... no jistě...
  • soudě podle těch keců tady, by to někteří borci vydali bez chyb i po roce vývoje a to s palcem v perdeli
  • Nepodobá sa?
    https://goo.gl/8n3LrK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit