Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V čem je revoluční? V bugach tak akorat
  • alt + tab *2*
  • Příští měsíc kupuju, masovým hejtům navzdory. V diskuzích k Zaklínačovi miliony tupejch keců o patriotismu "a že jsme přeci slované, podpořme slovenské bratry poláky!" přitom toho po "pokrevní" stránce se slovanama zase tak společného nemáme - 1/3.

Teď vyjde v mnoha ohledech revoluční ČESKÉ RPG a v diskuzích samá jedovatá slina, hejt a kydání hnoje na Warhorse......a ani bych se nedivil, kdyby většina negativních postů patřila hráčům, kteří po napsání peprného komentáře přes ALT + F4 překlikne zpět do nějaký manga JRPG japonský slátaniny.........svět se v p*del obrací *10*
  • Skyrim měl minimum bugu oproti Vavrovi, ta hra byla větší, funkcnejsi, navíc to nebyla jen iluze otevřeného světa jako Vavra
  • Jo, jsem nesvepravnej, protoze nekdo kdo se vzteka nad bugama vyda zabugovanou hru. Trolololol. *3*
  • Hraju na PS4 po day1 patchi (predtim jsem nikdy nehral zadnou betu ani release verzi pred patchem) a po cca 4 hodinach jsem mel tyto dva "zavazne" bugy. Jednou frajer prosel kravou, jednou mi skoncil nejakej vedlejsi rozhovor v pulce vety, protoze zacal questovej rozhovor s nekym kdo za mnou prisel. Hraju zaroven i Rise of Tomb Raider a tam jsem zase potkal levitujiciho mrtveho jelena, takze nechapu, proc se na podobne bugy lidi zamerujou u teto hry a jine hry s uplne jinym rozpoctem je nezajimaji.

Co se hry tyce, zatim jsem fakt nadsenej, necekal jsem, ze to bude az tak dobry. Cekal jsem tak 7/10, ale je to neco mezi 8 a 9. Grafika na PS4 je hodne dobra, nemam s tim problem. Jo, nejaky textury jsou neostry, nic co bych neprekous (zajimavy je, ze podobny veci neresi fanousci Dark Souls, kde grafika vypada jak z PS2ky).

Nevim, co tu vsichni maji. Asi tu pisou stejni frustrati, pro ktere je Witcher 3 spatna hra (lol). Hraju i Dark Souls a Bloodborne. Dark Souls na PC na klavesnici a mysi a zrovna jsem porazil Ornsteina a Smougha bez summonu. Kdyz je nekde zakys, tak proste clovek se musi v nejake lokaci nalevelit nebo nalevelit zbran, aby to slo dal easy. Prijde mi to dost repetitivni. Souboje jsou taky porad stejne. Ale neodsuzuju to a celkem me to bavi, ma to super atmosferu. Rozhodne me to ale bavi min nez Witcher nebo tohle. Mimochodem u questu kde jdete vecer s louci za deste pohrbit rodice a potkavate kupy mrtvol a sem tam nejakyho lapku co je okrada za pochmurne slovanske hudby - to melo taky solidni atmosferu.
  • Za mě budu kupovat GOG verzi, která vyjde 27. a vypadáto, že tu záplatu směřují právě kvůli data vydáni na gogu. Co tak čtu a poslouchám, tak herní mechaniky, příběh a vše okolo je prakticky bezvadné a těch "pár" *3* technických chyb mě nijak netrápí. Dohraju si v klidu dishonored 2 a pak ještě něco a na konci března budu mít odladěnou hru na kterou se budu těšit.

A kupuju v plné ceně, protože WH přeju úspěch a myslím, že si zaslouží každý cent. Třetího zaklínače jsem hrál snad rok po uvedení na trh, takže ta horečka co se týče neodladěnosti atd... mě absolutně minula. Myslím, že tady to bude podobné.

Je zajímavé, že jak žijeme v instantní době, kdy máme všechno, kdy si zamaneme, tak jsme strašně rozladění, když není vše hned teď jak bychom si předsatvovali. Trochu klídku a odstup a život bude hned krásnější *5*
  • no jo, na ps jsem to fakt nevidel, tam bych necekal ze zacaly vychazet hry jak na pc - dodelame za behu.
    Nicmene kdyz uz jsi to nakous tak co me teda fakt s**e je, ze se museli omezovat v ovladani na konzole. Proc ja mam na PC trpet omezenej pocet klaves kvuli tomu, ze nekdo jinej si to chce koupit na konzoli? Proto mam PC s klavesnici, abych takovy omezeni nemel.
  • XorxoxTalarius
    No pokud si dobre pamatuju, tak kdyz vysel Skyrim, tak mel nekolik bugu ktery uplne znemoznili hru hrat. Oproti tomu co se ukazuje z KC:D za bugy, tak zabugovanosti Skyrimu, nebo her od Bethesdy obecne, nesaha ani po kotniky.
    Coz je super vysledek za desetinu ceny, pri nekolikanasobnem obsahu.
  • Ty ses nesvepravnej nebo co? Tak si to nekupuj *4* Na steamu je to porad druhy nejprodavanejsi na celym svete jenom protoze PUBG je proste neprekonatelny.
  • sám jseš zmetek :-)
  • XorxoxTalarius
    No taky neni, muzes si 14 dni pockat na druhej patch a koupit to az potom, nebo to koupit za mesic, nebo nikdy ;)
  • es4: tobe to mozna pripada divny, ale nekteri lide pracuji poctive *3* *5*
  • Nerikal Vavra ze neni duvod proc kupovat hru s bugama? Trololol.
  • ucho
    ja to hral na PS4 asi 10 minut, abych si vyzkousel, jak to slape a jak to vypada.
    - misty nesmyslne rozliseni u textur > spatna prace s LOD. tohle odstranit bude zajimave
    - hned v tom uvodu chyba u pribehovych animaci. tohle je neco, co maji primo v rezii a neco, co tam vubec nema co delat. kazi to dobry dojem ze hry (pusobi to pak dost amatersky, coz je skoda)

ale jo, samozrejme jsem necekal, ze hra nebude mit bugy. jen je tech bugu trochu dost (i u konzoli). nefunkcni tlacitko R2 na gamepadu? celkem problem. a kdyz si udelas prehled dalsich bugu, co lidi zazivaji na konzolich, mezi ostatnimi hrami KCD vycniva proste i v tomhle.
    na tom je jasne videt, ze hru pri vydani jeste nemeli poradne dodelanou a ze finishovani bylo pro vsechny jiste zahul a na dost veci nezbyl cas. nemam problem s tim, ze to ted budou patchovat, jen je skoda, ze jim to takhle zbytecne uskodi. bez par zasadnejsich chyb ta hra mohla ziskavat mnohem lepsi hodnoceni. a ted je otazka, jak dlouho budou ty zasadni chyby opravovat. bude jim na to stacit mesic? dva?
  • tvl: ty si ted taky ukazal ze si magor *1*
  • Jak vidis, je to pul napul *15*
  • Na Twitteru dneska rano poprali Vavrovi stesti tvurci M&B a uz predtim Pillars of Ethernity *14*
  • Dokud to neni top, tak teds to teda fakt zabil! *15*
  • ucho
    "akorat", jako by to bylo malo :)
    jasne, odladena hra bude jiste super, ale tech technickych problemu je hodne. urcite hodne ve srovnani s jinymi hrami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit