-
omg zverinu pozna kazdy a nemusi byt reznik, dokonce uplne kazdy pozna rozdil mezi hovezim a veprovym a drubezim masem...ale to budes vedet az obcas neco uvaris
-
Nechapem tie reci o Skyrime. Ja som v den vydania vbehol do obchodu, kupil Skyrim. Vecer som to nainstaloval a bez problemov hral 190 hodin s jednou postavou. Potom neskor asi 160 hodin s druhou. Zabava maximalna, bugov minimalne. Teraz som zvedavy na KCD *2*
-
Tak jsem si to na zkoušku upirátil, nějakou dobu zahrál a to prostředí je prostě boží. Až opraví bugy, tak hra bude ještě celkově o level výš. Rozhodnuto, kupuju na ps4.
-
to teda musi byt zazivna diskuze, skoda, ze mi neni 15, abych si ji taky mohl vychutnat
-
Muzete mi poradit? Jsem v laznich a typek chce po me, abych mu prinesl vino ze skepa rychty a jeste musim sehnat dzban. musim mit na to otvirani zamku? vubec jsem zande neotviral a ted kvuli tomu ten ukol nemuzu splnit? Neni jina moznost?
-
Povídej, přeháněj. Obě hry jsem hrál v den vydání. K tomu i Risen nebo Gothic (který nešel ani spustit v den vydání).
-
Jdi si hačnout vedle Jacka a oba můžete jak hlupáci "dávat typy"...
-
překonal a s velkým náskokem.
-
nejde jen o rozliseni ale take o mnozstvy textur kazdopadne pomuze snizeni urovne textur pak to prestane delat na konzoli se to bohuzel ovlivnit neda
-
To fakt nepřekonal...
-
To tezko, museli by to cely udelat znova ... ta "mimika" totiz neni mocap, je to pokus programove reagovat na hlas. Ze to nefunguje (a jen tak nebude) je naprosto zjevny. Se podivej jak pri rozhovorech machaj rukama, zcela mimo to co rikaj, postav se proti zrcadlu, a pokus se rict to samy, pokud mozna co nejexpresivnejs ... a uvidis sam, jakej vyraz mas a jak pri tom hejbes rukama ...
Pak se podivej trebas na Avatara ... to JE mocap. Paradni mimika modelu i tela.
A jak tu uz i nekdo zminil, nechat dite dabovat starce (a naopak), to asi musel nekdo pozit hodne silnej matros.
Jo a mistni cenzor nejch mi polibi rit. -
no vidíš, 3 dny stará hra z uplně nový značky a už má zástup fanboys, takhle se rodí legendy *4*
-
Hele nechodis nahodou psat do diskuze na novinky.cz? *15*
-
Tak konečně Vávra překonal svůj nemesis Skyrim, překonal ho v bugách, gratuluji Dane *3*
-
zdejší fanboys okecají úplně vše. Stádo už se šikuje
-
Tak čekej Němčíku *4*
-
Mas chybu v nicku, chybi ti tam Bez
-
Za tohle se bezne plati ... teda vyvojar plati hraci kterej hlasi tyhle bugy.
-
Spis to svedci o tom, ze to nikdy nikdo vlastne ani nezkusil hrat. Protoze sou bugy a bugy, neco jinyho je bug, kterej nastane u 10% hracu protoze dojde na nejakou shodu stavu hry, kterej proste pri internim testovani nikomu nenastal, a neco jinyho je bug, kterej nastane u 100% hracu ve stejnej okamzik, coz znamena, ze zadny testovani neproblehlo.