Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Musím se omluvit protože dost té negativity je ode mně ale na rovinu říkám, nejsem hater. Je to totiž přesně ten typ hry co normálně miluju. Všechno co tu o té hře ale píšu je pravda a nemám důvod si vymýšlet. Můžu ti jen říct že pokud se dokážeš přenést přes tu spoustu nelogičností a designovejch chyb co ta hra obsahuje tak tě to bude dost bavit. Není zas tak hrozná, ale není ani excelentní, jak se tu snažej fanbojové tvrdit. Je to takovej šedivej průměr a pokud do toho půjdeš s malým očekáváním tak tě to bude bavit. Já měl očekávání velká a o to větší byl pád na hubu...
  • http://steamcommunity.com/app/367500/reviews/?p=1&browsefilter=toprated

Co tak zkusit nějakou jinou stránku, či youtubery. Proč brát ohledy na děti na games.cz?

DD je poctová hra, jedna z nejlepších her, co jsem hrál za poslední dobu. Snad je to dost pozitivní.
  • wenceslaus
    Jasně, že je to věc názoru... ale právě proto si ho část lidí nepořídí. Hrával jsem na něm dost a prostě mi nesedí, ať jsem hrál cokoliv. Snad jen Portal jsem si užil víc s Razer Hydra.
  • Rozmyslal som nad tym cez vikend, pozeral som trailery, gameplay videa, cital som reviews ale stale ma nic nedokazalo presvedcit, aby som to kupil. Chcel by som, aby to bolo dobre, ale nemozem si pomoct, tie gameplay videa ma prave este viac odradili. Boje vyzerali proste...meh. Nevidel som tam ziaden skill, ibe behat dokola a pol hodinu mlatit do prisery, kym jej konecne dojde HP.
    Opravte ma, ked sa mylim. Vidim to dost negativnych prispevkov, ktore maju strasne vela minusiek, ale ziadne pozitivne reakcie, ktore by tieto negativne ohlasy vyrovnali. Tak fakt neviem, v com to je take super
  • nightborne
    Je to optimalizovaný velice dobře. Máš možnost 4K rozlišení a neomezenýho fps (v PC verzi) - což je sice fajn, ale nezakryje to, že ta hra je graficky zastaralá, to je vidět zkrátka dost. Naštěstí tady hraje prim megamonstrózně gigantickej zážitek a ne grafika =).
  • ty trotle. Kolik těch vesniček tam bylo. 15 a tam průměrně tři chalupy. Naprostá lenost udělal normální svět. Jo, a že ty chudé chalupy obsahují zlato a další věci, za který by si mohli koupit barák v Novigradu, nikdo neřeší.
  • a Tales of Zestiria!!!!! Takže ta doba je pryč možná tak u tebe ty trololo...
  • tomocz
    Co to meleš? Architektura? A víš jak funguje taková tvorba opravdu openwordlu s milionem vesnic? Určitě ti budou pro každej barák zvlášť skládat každý prkno, aby nebyl ani jeden barák náhodou trošku podobnej. Dej si facku.
  • TheGGG
    ne a zase ne, třímetrové meče nejsou symbolem anime, ale hádám, že člověk co nezná ani JRPG ani anime to moc nemůže vědět...
  • TheGGG
    last remnant je skvělá hra, ale začínám nabývat dojmu, že ty jsi pěkný idi*t... Hlavně si nehraj na znalce anime a JRPG, protože očividně nevíš o čem meleš...
  • MidnighT91
    Je velmi originální: ne není, na netu je 50 stejných a jsou free to play. Má velmi propracovaný systém rozvoje postav: Opět, ne nemá. Rozvoj postavy je naprosto banální a je tam nulovej výběr (jen schopnosti co chcete používat a class nic jiného, navíc mají classy některé schopnosti stejné). Od začátku až do konce mi nefailnul ani jeden quest (měl jsem za to že to ani není možné). Úkoly se minout nedají, všechny jsou na nástěnce a ty co tam nejsou jsou závislé na vztahu k postavám a objeví se tam jen tehdy když máte s danou postavou dobrý vztah, navíc spočívají jen v tom tu postavu někam doprovodit. Na první pohled je svět hodně prázdný: i na druhej a třetí, ve světě totiž VŮBEC není co dělat, kromě zabíjení pořád dokola těch samých nepřátel, na těch samých místech, kde jste je vyvraždili před hodinou tam není nic zajímavého. Žádné úkoly v divočině, žádné náhodné události, žádné zajímavosti, prostě NIC.
  • Kde přesně se tu oháním klasickými JRPG? Můžeš mě citovat? Jinak letos vyšlo ještě skvělé
    Undertale
  • Grand
    Na k+m se to hraje lepe nez na gamepadu.
  • Dragons Dogma je podle mě skvělá hra. Tady na fóru samozřejmě panuje obvyklý zmatek, kdy jedni v tom hledají Final Fantasy a druzí Zaklínače, ale ta hra není ani jedno. Je velmi originální, má velmi propracovaný systém rozvoje postav a je hardcore v tom smyslu, že spousta questů failne, člověk nezná zákonitosti a mechanismy hry, některé věci jdou udělat jen někdy, člověk mine spoustu úkolů atd. Design světa je poněkud oldschoolový (na první pohled je svět hodně prázdný), ale ve skutečnosti tam pořád je, co dělat. Čili doporučuju nesrovnávat s hrami, které s DD nemají nic společného (Zaklínač 3) a hrát. Stojí to za to a PC konverze pěkně funguje. Je to jedno z nejlepších RPG posledních let, ale je třeba se ho naučit a pochopit. Nehraje se to jako Baldurs Gate ani Gothic. Vyzkoušejte, nebudete litovat.
  • Jen mi přijde vtipný, že se tu oháníš typickejma (podle tebe) JRPGčkama, jaký jsou jejich hlavní znaky a tak, a pak sem louskneš opravdu typický JRPG Child of Light. :D
    Expert rozhodně nejsem, jen nežiju v iluzi, že JRPG musí bejt tahový :)
  • spíše to vypadá, že si opravdu najmuli architektura, protože 100% stejné chalupy ve Velenu, jenom jinak poskládané.
  • Je to dobrá hra, o tom moc nepochybuj. Své chyby má, ale nabízí zajímavý zážitek.

Two Worlds má smíšené recenze mnohdy kvůli opravdu nepovedené optimalizaci, kterou ale později opravili. Oba díly jsou podle mě dobré, ačkoli to samozřejmě není top rpg. Ale kdo rád rpg typu Skyrim, tak pro něj Two worlds je zajímavou volbou.
  • ano, child of light je JRPG, tedy aspoň dle samotného Ubisoftu. Třeba nám povíš něco jiného, ty jsi tu expert, co? *15*
  • Všude tvoje grcky, jsi hlupé děcko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší