Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorád to že hru stáhneš neni krádež víš... trestného činu se dopouští Uploader. Pokud hru stáhneš a nenainstaluješ je vše v pořádku, Pokud spustíš instalaci a odsouhlasíš podmínky tak jsi porušil zákon. Pokud je hra ale REPACKována a neodsouhlasuješ žádný podmínky, nikdo ti nemuže nic říct a tak to je!
  • Duuku_cz
    bez komentare *1* Ono existuje neco co mi obejde steam kdyz budu chtit hrat treba TF2?
  • ja myslel ze s eto vedelo celou dobu ze origin bude i u krabicovky teda aspon me to bylo jasny
  • co to meleš? řekl sem snad že to nekoupim? říkám jen že určitě vyjde Crack od Skidrow kterej tohle smetí zakáže či obejde.
  • Duuku_cz
    Klasika, nekdo se mnou nesouhlasi hned je to dite.
  • To mas pravdu. Kdyz jsem si chtel zahrat brachovy CSS, tak me to jen otravovalo, ale pak jsem si na to koupil TF2 (uz na svuj ucet), fear2, DiRT2 a celkove jsem to zacal vic vyuzivat a nestezuju si.
    Kazdopadne s tim druhym odstavcem uplne nesouhlasim. Je fakt, ze zrusit servery treba NHL 09 je smutny, obzvlast kdyz to byl posledni NHL rocnik na PC, ale asi je k tomu vedl nejaky duvod (a pravdepodobne to tolik lidi nehralo). Navic jsou to hry vydavany kazdej rok, tak taky potrebujou, aby si to lidi kupovali zas a znova :). Pokud vim, tak bf2 servery stale bezej a jak je to stara hra, takze tohle tvrdit mi prijde trochu prehnany. A co se tyka tech cen, tak jsem tam nedavno koupil BC2 Vietnam za 5 liber, coz je skoro o 3 stovky levneji, nez kdekoliv jinde, co jsem tak hledal u mych oblibenych prodejcu (xzone,..), takze zatim si nestezuju. A treba se budou snazit a bude to aspon nejaka konkurence. No uvidime, myslim, ze muzeme bejt maximalne prekvapeni, protoze by byli sami proti sobe, kdyby si kazili dobry hry nefunkcni sluzbou.
  • Duuku_cz
    Tobe prijde normalni se otevrene hlasit k tomu ze to ukradnes?
  • Duuku_cz
    Prijde mi absurdni tohle udavat jako duvod k nekoupi, kvuli jednomu programu navic co nic spatnyho nedela. Nebo jen dalsi chabej duvod warezaku kteri by si origo stejne nekoupili i kdyby tam nebyl treba steam / origin nebo nejaka smesna ochrana *1*
  • SKIDROW popřípadě RELOADED to jistí...
  • Když tě B3 nebaví, tak ho nehraj, no.
  • Ja samozrejme taky vim, co delam, ale prijde mi smesny udat tohle jako duvod k nezakoupeni bf3.. *7*
  • Steam se mi před lety vecpal do počítače dost brutálně, prskal jsem a všemožně si stěžoval na vnucenou "kravinu na ploše", co jen žere zdroje. Proč se to změnilo? Steam mi časem nabídnul, co jsem od té doby jinde nepotkal - komfortní obchod, tržní (=aktivní a poptávku podporující) slevy a nakonec se na steam koukám dost často. Ne že bych musel, ale protože chci. Chci se podívat, jestli hra, co jsem si kdysi stáhnul a užil není k dispozici za pár drobných a já bych si ji tak mohl užít komfortněji, než co mi poskytuje warez fórum a share služby. Plus jiné důvody, které se mi nechtějí rozvíjet.
    Takže k originu se stavím střízlivě, už neprskám, že musím stahovat další službu, protože časem to může být úžasná věc. Spíše mě zajímá, jestli mi origin může nabídnout to, co Steam - aktivní práci s cenami, široký výběr a pohodlí. A jak to zatím vypadá, nic z toho na originu čekat asi nemohu, protože EA chce jen rýžovat a uživatelský komfort je zajímá jen minimálně (viz rušení MP serverů některých 2 roky starých her!), na originu bude pouze portfólio EA (taky výhra ...) a pohodlí zatím hodnotit nechci, zatím tu službu pořádně neznám.
    Takže to vypadá, že se vrátím ke starým pořádkům - pár her si stáhnu z warezu a pokud se ukáže, že origin bude slušná služb, nebude zatěžovat můj nebohý procák (což na slotním počítači moc nevadí, v notebooku už je to nesrovnatelně vážnější, třeba jen kvůli zbytečnému teplu) a pokud s origin ukáže jako rozumná služba, asi časem na ploše uvítám novou ikonku.
  • Burn in hell fuck*ng EA *16*
  • No nekupit a nehrat taku vec ko BF3 kvoli Originu??? Ako to musi byt uz aka brzda aby toto bol dovod na nekupenie hlavne ak sa mu ta hra paci ....... Ale tak ludia su fakt v poslednej dobe.... Staci sa pozriet na social siete.
  • :) nemuzu se ubranit malemu rypnuti.. me osobne se zda ze napr. jen diskuze k nekterym hram jsou u nekterych jedincu tady jejich hlavni zivotni naplni :P
  • zx_spektrum
    No vzhledem k tomu, že během měsíce končím v práci, stěhuju se na opačnou stranu republiky a zároveň se budu snažit najít práci novou, tak myslím, že i těchhle starostí mám dost. Proto mi bohatě stačí jeden snadno přenositelný Steam.
  • Je to opruz to ano, nicmene nejde jim to zazlivat.. Ackoliv se me to netyka, protoze odpovidajici PC ktere by BF3 zvladlo nemam, jsem v napeti jak dopadne konzolova verze :l Stejne ale vymazlne verze by mela byt pouze ta pro PC takze spis bych byl prekvapeny kdyby to v mem pripade dobre dopadlo. Proc tomu tak je ale naprosto chapu. a BF3 samozrejme preju aby se stal tim kym chce stat.... gl.
  • Ataker
    No nevím, ale asi nejsem normální, když mi život nekomplikuje PC, ale starosti např. ohledně práce atd.
  • zx_spektrum
    Každý možná, ale někdo s IT praxí skoro 20 let ví, co dělá a rozhodně neinstaluje "buh vi jakej shit" *2*

Edit: tři mínusky od tří dětí pro které je PC záhadnou bedničkou?
  • Začínám být už opravdu naštvanej taková super hra jako Battlefield a oni ji dokážou vše možně znepřijemnit těma kravinama co kolem toho dělaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit