Přejít na výpis diskuzí
Králem roku 2011 je Crysis 2... v pirátění
3.1.2012 | Aleš Smutný
286 příspěvků
-
U slušnějších distributorů/prodejců by to měli udělat, pokud máš účtenku a třeba jim pošleš fotku nebo rovnou střepy dývka.
-
?
-
Takže ty jsi ten typ, co si nastahuje 1 TB her a z toho využije cca 250 GB? No a pak se člověk diví, že ty stratistiky tak blbě vypadají *1*
-
Ale nakonec se přiznám. Mám originální Crysis 2 krabici. Ale koupil jsem ji v akci za 250 Kč v Tesco:-D (kupuji tam velmi často, jelikož nevím proč, ale občas tam mají hry za hubičku. Např DA za 299 Kč atd.) Za tu cenu toho nelituji, ale za těch 1399, co to bylo na začátku, to bych si prostřelil nejraději hlavu:-D
-
Já bych souhlasil ať si klidně udělaj hry pro PC ve free2play modelu a ať se potom platí za balíčky, třeba 2,3,4 část kampaně, ale chtělo by to udělat tak aby když si nakoupíte "základní obsah", tak aby cena nepřesáhla těch 1000 co byste za to dali normálně... To by možná pirátství trochu omezilo.... Naprosto souhlasim s pirátsvím, pokud si tu hru člověk stáhne, vyzkouší a koupí. To je podle mého názoru naprosto v pořádku, protože většinou nemáte možnost, vůbec vyzkoušet zda hra za to stojí.
-
ak je v záruke tak ano :)
-
nemáš na to pc *12*
-
takže když se mi poškodí nosič, můžu požádat o novou kopii ??
-
Naprosto zbytečnej článek. Nevypovidá o ničem. Crysis 2 vysel pirátsky v prakticky nehratelný verzi o měsíc dřív než originál tak je jasný ,že to lidi stahovali. Ovšem nehrál to prakticky nikdo.
Takže o čem se tady bavíte? Kolik lidi si prohlídlo krabici a dali ji zpátky do regálu? Budem tomu říkat ušlej zisk? nebo rovnou krádež?
absurdní propaganda názoru kdo stáhnul hru, ten jí taky hrál. Todle možná platilo před 10 lety s vytáčeným připojením ted platí: z toho co ztahnu 10%-20% někdy použiju. -
Uplne s tebou souhlasim. Crysis 2 byla radove horsi nez jednicka, ale na druhou stranu jsi nevybavim kvalitni fps strilecku na PC, ktera by v dobe vydani tuto hru prekonala. Zminovane Singularity byla fajn hra, ale u Crysis 2 jsem se bavil urcite vice. Medal of Honor jsem nehral a Deus Ex, Dead Island a Dead Space je uz podle me trochu jiny zanr. Vsichni nadavaji na Crysis 2, jak je to strasna hra, ale to vubec neni pravda. Je "jen" horsi nez jednicka... Jinak mam doma originalku Crysis 1 i 2.
-
Neblbni, to bys neuplatil proud. *1*
-
Raději na PC nevydávat vůbec, než obskurní DRM.
A mimochodem, normální pirát nepotřebuje argumentovat vůbec nijak: Je to zadarmo, tak proč bych za to platil? To jen tady někteří produkují podivné argumenty, jako že se jim to nelíbí a tak to ukradnou...
Když se vám to nelíbí, tak to proboha nehrajte! -
Portal 2 je logicka hra. Pro me to FPS neni. Krom toho je take horsi nez prvni dil. Crysis se mi take libil vic prvni dil a o to vic me mrzi, ze nic moc lepsiho nez Crysis 2 nevyslo. Snad jedine Stalker Call of Prypiat, ale tam je to samotne strileni take dost mizerne. Spis je to o atmosfere a bloudeni po skvele designovanem svete.
-
Bulletstorm a Hard Reset jsou oldschool hry prakticky bez kampane a Battlefiled 3 je v singlu skutecne komicky. Multiplayer je sice dobry, ale pro me je BF2 stale lepsi. Trojka ztratila dynamiku a sazi spise na zpracovani nez hratelnost. Skoda.
-
Singularity podle me neni lepsi, Deus Ex jsem nehral tak nevim no, Gears a Dead Space jsou TPS a Gears nevysly na PC, Medal of Honor byl spatny vtip, Dead Island je stejna pitomost jako Left 4 Dead (zombici jsou Out;-).
-
Stačí vedle sebe dát první a druhý díl. To musí každého normálního praštit do očí. Jestli to bylo primárně pro pc, proč to bylo tak lineární, až to bolelo.
-
V článku je psáno "Celkově jsou to prostě neveselá čísla, zvláště u Crysis 2, které sázelo primárně na PC komunitu."
S tím ale velice nesouhlasím.
A pokud toto prohlašovali i vývojáři potažmo EA tak pěkně jsou prolhaní až fuj.
ta konzolovost z toho přímo čiší. Nemám NIC PROTI konzolím, ale sakra když se předemne postaví primárně konzolová hra a vedle ní jiná primárně PC tak to je prostě poznat. Mám PC a chystám se na PS pro pár exkluzivit. -
A toto má ako súvisieť s tým čo som napísal? *1*
-
Jj o Prey uvažuji. Ale já se chystám na dvě pecky od Blizzardu a to Diablo III a nový Sc II:-D
-
Tak Bullet je spíše si na vybirí zlosti, tam moc ta kampaň není:-D Něco jako Mortal v FPS.