Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete se na mě zlobit jak chcete ale:
    1) singl v BF3 mě bavil víc.
    2) Portal 2 (fps to přece je ne?)

Zkrátka, Crysis 1 pro mě není Crysisem 2 překonán. Dvojka mě naopak NEUVĚŘITELNĚ zklamala. Jsem rád že jsem ji nekoupil a to mě kámoš lámal. Sám na to pak nadával. Místo toho jsem koupil něco jiného, už ani nevím co.
  • Anebo samé umudlané bazarovky. *2* A ještě si myslí, jak tím pomáhají vzniku pokračování.

No hele Zaklínača 2 CE mám už z předobjednávky. Skyrim taky a SW není můj šálek kapučína, ale dík.

Tobě zase doporučuji na oplátku Prey 2 na PC, u mě předobjednáno.
  • Mx ty jsi kus blba ty asi nevíš,že konzolové hry se dají bez problému s ochranou obejit.Dokonce když to trochu umíš s programováním tak si konzolovou hru zahraješ na pc.Ale ty umíš leda velké hov.. jinak by jsi takoví nesmysl nevypustil ze své nevědomé hlavy.
  • matty-the-gamer
    S posledními 2 řádky naprosto souhlasím. Taky si moc nepotrpím na MP. Podle mne byla jednička mnohem lepší než dvojka, ale zas tak strašná jak se píše ta dvojka nebyla. Jinak jestli chceš slyšet nějaké mladší než jednička a lepší než dvojka, tak mě napadá Bulletstorm, Singularity, Battlefield 3 a určitě Hard Reset (podle mě).
  • Veskoslav
    No jestli kampaň v Crysis 2 považuješ za kvalitní.....Tudíž začneme hrami, co jsou lepší v single než Crysis 2: Napadá mně Singularity (skvělá kampaň se 3 alternativními konci), Deus Ex, což u toho člověk musí používat mozek, Gear of War 2 (trojka za moc nestála), i ten poslední Medal of Honor, dále Dead Island, Dead Space 1 i 2. Dále se mi už nehce vypisovat hry, co mají rozhodně lepší single než Crysis a u některých z jmenovaných musí člověk použít i mozek.
  • No mne hovor, už sa ani nevyznám v tom, čo som tento rok všetko kúpil...ale moja zbierka obsahuje momentálne 139 PC hier a 8 PS3 hier....teraz si len useknúť nohu a ostať na invalidnom dôchodku, aby bol čas hrať to *15*
  • Me nezajima jestli vydelal nebo ne. Mrzi me, ze takto kvalitni hra se pirati vic nez cokoli jineho a prodeje nejsou na urovni, ktere by si hra jako Crysis 2 zaslouzila.
  • A ani nechci. *3*
  • Veskoslav
    Zaklínače 2, Skyrim a Darkspore(náhrada za Diablo III prozatím:-D) či SW TOR
  • Neda se konkretizovat v cem je nejlepsi, je proste lepsi nez vse ostatni co vyslo. Vyjmenuj mi nejake lepsi FPS ktere vysly od vydani Crysis 1 na PC a jsou lepsi nez Crysis 2. Jde mi o singleplayer kampan, multiplayerove akce me nezajimaji, ani ten nejkvalitnejsi neprekona kvalitni singleplayer kampan.
  • Veskoslav
    Neboj oni mají 100% čisté ruce a počítač. Doma nic kradeného, filmy si kupují za plnou cenu atd. Většinou tito jsou pak ti, co mají na svém torrent účtu 1 TB *1*
  • Hoď se do klidu bratko. Jsou to jen kecy, podpírané dalšími kecy a znásobené ještě dalšími kecy, snažící se opakovanou lež změnit v "pravdu"...

Pro mě je jako pro PC a PS3 hráče důležité, co na ty platformy vychází. A když se podívám na PC a zrekapituluji aktuálně tenhle rok. Opravdu si nemůžu stěžovat, nevím, co kupovat dřív. *5*
  • Moment, moment a co Martyho mrzí? Copak Crytek na C2 nevydělal nebo co? Mohl by tu někdo ukázat úplná, aktuální, prodejní čísla Crysis 2 na PC? A prosím ne onen demagogický britský retail z prvního týdne prodejů, kdy pak konzolisti šířili nesmysl o 14% celosvětovém podílu PC verzí. *2*
  • matty-the-gamer
    Pouze licenci. Samotná hra patří autorovi, tu mu prostě nikdo nesebere. Autor ti za koupi udělí licenci, což znamená že hru, která patří jemu můžeš používat na základě pravidel uvedených ve smlouvě. To je věc, která vyvrací (bohužel) mínění: "Hra je můj majetek, takže si s ní můžu dělat co chci"... *4*

Tedy alespoň co já vím.-
  • Kdybys cetl muj predesli prispevek tak bys vedel ze jsem psal, ze za hry jsem letos utratil kolem 20000 (ps3 vs pc tak 5:1) plus dalsich 30000 za hardware (ps3 + gtx 590). Souhlasim s Valve pokud je produkt kvalitni tak se proda sam.
  • PC hráč = špinavý hnusný pirát
    Konzolista = najsvätejší a najčestnejší človek sveta
    Nj, takto to mnohí konzolisti často vidia a spokojne melú o umieraní PC platformy, hlavne že drvivá väčšina z nich má tie PCčka s ktorými hrdo píšu o svojej konzolovej poctivosti zahádzané pirátinami všetkého druhu....a takých prípadov rozhodne nieje málo....ale hlavne, že majú silné reči o PC pirátoch.
  • Kdyby se ty věci dali kopírovat stisknutím klávesy tak klidně... A mimochodem v obchodáku když si koupím rohlík tak mi ho nepoplivou, a neřeknout nesmíš si ho očistit protože je to naše vlastnictví..
  • No za to co na PC u Crysis 2 naslibovali a pak splnili muzu rict jen "dobre jim tak". (ja krabicovku Crysis 2 kupoval v predobjednavce)
  • Kr.Pa
    Když si koupíte kopii hry, kupujete si produkt (tz hru + ten disk) nebo jen licenci ?
  • Bash stahujících socek z PC a vlastnictví stolního PC z tebe ještě nedělá PC hráče. Pan troll co hraje na PC jsi ale s přehledem. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší