-
myslím že ubisoft ma dost prostredku aby udelal normalni hru a ne krokovaci. navic s takhle slavnou značkou. ale chápu že produkční hodnota takové hry by byla moc vysoka a návratnost asi nízká (rpg moc lidí nehraje)
Takhle to maji levne, nemusí delat animace, modelovat charaktery a dokonce mají engine a všechno hotove s homam VI, stačilo jen približit kameru do first person pohledu. dokonce i nepratele jsou ti sami co v homam šestce *3* -
-
myslim, ze to neni o tom udelat hru kde se da pohybovat volne... ony uz i predchozi dily mely volny pohyb... jde spis o "navrat ke korenum" az uvidis nektere logicke hadanky, ktere ve hre jsou, uvidis ze kosticky jsou zamerem... spousta dungeonu pripomina Legend of Grimrock...
-
-
na tomhle webu píše nějakej r blog docela zajímavé čtení. triochu netradiční přístup ale i tak je to zábava číst. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2825-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-237-/
-
Jak já nesnáším ty "managery" v Ubisoftu a jejich myšlení, "ooo Grimrock má úspěch, musíme rychle taky udělat něco krokovacího, udělám krokovací M&M, ono to teď letí." Celé roky čekám a doufám v pokřačování série M&M, nejvíce jsme se bavil u 7. dílu a desítka mi nesmí chybět, ale proč proboha to musí být krokovací dungeon *13*
-
-
To se tu rozebira v kazdem clanku o MM:X...Ja treba mam nejradeji dily 3,4,5, takze ja jsem rad, ze to udelali krokovaci.
-
kdyby to bylo volný jako šest a sedm, bylo by to moc práce... (ale upřímně, potulovat se po těch plochách a jen postupně vybíjet skupinky milionů potvor, to už taky dneska není ono, stejně jsem to tenkrát hrál jako dooma, všichni dostali luk a v realtimu jsem to smažil z dálky, až při tužších bitvách třeba v dungeonech přišla na řadu taktika, kouzla, zbraně na blízko atd., a o tom je myslím ten novej mm především)
-
-
Nevi nekdo jestli je ve hre moznost vybirat si mezi Arcimagem a stat se Lichem? Tohle byla paradni vec v predchozich dilech :), dycky jsem se dal na Liche a siril zkazu a masil nepratele temnou magii. Takhle to vypada totiz divne, mate Arcimaga, kterej zna cernou magii, to k sobe proste nepatri, a uz vubec na v Might and Magicu. Je tam tedy moznost zmenit se v Liche :)?
-
-
hra by mela byt dobre modovatelna, tak se muze stat ze lich prijde v dalsim datadisku... zatim to mozne neni...
-
ne
-
-
Sorry ale ja ti za to fakt musel dat bod dolu :), nic osobniho.
-
-
-
hergot je super hra a fakt mě baví, ale mám problém v postupu. Udělal jsem všechny hlavní úkoly v I aktu ( maják, doupě zlodějů, vyčištění hradu od nájezdníků ) promluvil jsem si s tim zachráněnym guvernerem, predal jsem mu dopis a začal II. akt. Došel jsem do města pro zásoby a když se vrátim zpátky do hradu, tak ten "Lev" s Grifem mě nechce odvézt....pořád mele, že až budu připravenej, mužeme vyrazit. Není to tim, že jsem mezitím kliknul na paladinskej úkol vyčištění hrobek? ale jsem na 10-11 levelu - nedám ani ty dvě strigy, co jsou před hrobkou. Zákysník jsem nenašel, tak to píšu sem. Ale hra je jinak dokonalá a baví mě moc...krokování, nekrokování
-
-
!!ŘEŠENÍ!! - dle návodu solomon short - funguje to. Opravdu jen stačí v notepadu otevřít LevDialog a vymazat všechny !!!4!!! condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" včetně těch znaků, co tam po textu zůstanou. Po vymazání naskočil save a Lev mě odvezl do II. aktu. Takže díky za pomoc.
-
-
prosim tě, co tady nicku sest rozjíždíš za neopodstatněný hejty?? že prej pirátská verze. Mám verzi ze steamu, kupovanou cca 25.1.2014. Na samotnym help desku Steam fora se množí podobný problémy, tak tady nepiš hovadiny o piratskejch verzích. Co sem četl, tak pirátům nefungujou SAVY....to je uplně jinej problém vole
-
rado se stalo *3*
-
-
jinak řečeno, ta odpověd "jsem připraven, můžeme vyrazit" zůstává šedivá a nemůžu na ni kliknout
-
-
If you're stuck and can't get to the forge do the following:
1. Go to where you installed the game (I bought it on Steam, so it would be C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Might & Magic X - Legacy)
2. Go here: \Might and Magic X Legacy_Data\StreamingAssets\Dialog
3. Open: LevDialog
4. Delete, or comment, the 4 lines that look like this: condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED". This is XML code and if you don't want to delete them you can comment them out like I did by adding [] (without the brackets) at the start and end of the line respectively.
After that I opened the game, talked to Lev and was able to get to the forge. -
-
Tvl k tomu by měli dávat manuál jak editovat všechny soubory. Tupci, nezjisti zda to je OK a trvá jím vydat patch takovou dobu. Hlavně, že to má 8 a minimální technické vady.
K tomu kdo měl na starost test hry: http://1url.cz/YGYj
Tupec jeden. Se*e na to a ani patch ihned nevydají. Na fóru taky kašlou a řešit to musí hráči. -
-
Ve hře je opravdu dost chyb. Pro ty co maji ve skupině bladedancera a chtěji s ním používat dýky, přidávám odkaz na návod jak opravit bug, díky kterému nedostanete odměnu "relic dagger" za splnění první časti Jassadova questu "nasbírat informace o 10 potvorách na poloostrově".
http://steamcommunity.com/app/238750/discussions/0/558746994973442231/ -
-
Jak to koukám, zcela nedůležité chyby jelikož v recenzi o tom není ani slůvko.
To aby měl člověk kupu odkazů jak řešit jednotlivé debility těch co tohle pustili ven. -
jo tenhle quest taky nešel :-D si snad stahnu torrent a bude pokoj
-
-
-
vidim ze se nezobrazuji xml znacky pro zakomentovani, takze pro info jeste link na patricne forum:
http://forums.ubi.com/showthread.php/826555-Important-Notice-if-you-can%E2%80%99t-access-Act-2/page2 -
-
děkuju za pomoc. Dělal jsem to podle tvého odkazu a nějak to blbnulo. Jestli jsem to pochopil správně, tak jsem měl před začátek a konec tohohle - condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" vložit [ a na konec ]. Otvíral mi to Internet Explorer, tak jsem to editoval v notepadu a potom mi nechtěli načítat savy, tak jsem ty znaky [ ] zase odmázl a hra funguje - ale Lev pořád nemluví. Ten tvůj odkaz mi bohužel nefunguje :(. Ale i tak děkuju za snahu a pomoc
-
-
Samozrejme ze to je problém zejména piratske verze, pomalu tady na games budeme mit poradnu jak nekde na warez foru:)
-
A ja myslel, ze prave tohle je problem piratske verze, protoze jsem na to v diskusi nekde narazil, ale nejak se mi tohle nestalo (Steam verze s odemcenymi Uplay relikviemi.)
-
tak si udelej zalohu toho souboru a ty zminovane ctyri radky z puvodniho proste smaz... *3* Zkousel jsem to a funguje to :-)
-
tak na ten tvůj link jsem se už dostal - ale lidi píšou, že je to špatný a nějak to nefunguje. Sakra práce! to mě tak namíchlo. Se ani nedivim, že lidi stahujou torrenty, když placená hra nefunguje. Takže asi nezbývá, než čekat,, až uvolní patch :(
-
-
-
-
-
-
Hra se mě strašně k......o,,,,,,,,,,,,,,,u...........š,,,,,,,,,,,,,,e
-
-
musíš ji dát kolem krku trychtýř,pak se kousat nebude *3*
-
-
K bugům (most, gryf, smazání savů) a grafice: cracklá hra dostupná na torrentu nemá poslední patch, nebo ho má špatně naimplementovaný, přestože se chluběj, že tomu tak je (vyzkoušeno - nejdřív jsem hrál demo ala pirát a pak jsme si hru koupil). Koupená hra je v pořádku, až na šílenou DRM (mít na pozadí lognutej zároveň steam a ubiplay je vážne opruz).
Tj. vy, co jste si hru nekoupili, nestěžujte si, že není odladěná, kupte si jí, nebo počkejte na jinej release. Každopádně v recenzi za psychopatickou buzerativní DRM bych nějakej bodík sestřelil dolu, tohle se zákazníkum nedělá. -
-
Proto jsem si koupil jen uplay verzi, od gmg, digital deluxe za 20 usd. Přišlo mi ujeté to mít na steamu a stejně muset mít uplay :-)
-
-
teda jak nemám rád mít milion různejch účtů na milionu platforem, tohle fakt nebudu kupovat na steamu za 25 eur, když je to dostupný s míň pruzením a ještě za výrazně nižší cenu... doufat v DRM-free verzi na GOGu asi nelze, takže tohle bude nejmenší zlo
-
-
-
Vyžaduje ta věc Uplay?
-
-
Bohuzel ano. Kliknu na ikonu hry, spusti se mi Steam a ten spusti Uplay a pak se konecne milostive spusti hra samotna. Absurdita na entou....
-
-
Äha, tak to bohužel dávám ruce pryč...
-
-
-
takovej lacinej look to má. Budget...
-
Nevíte jestli to je zase sci-fi ?
-
-
nevim proč ty mínuska, might&magic má v sobě scifi zakořenénou :)
-
ne.
-