-
co mne osobne na hre vadilo je otrasna farebnost niekedy az detska, presvetlene dungeony, hre by pasovala temnejsia atmosfera
-
-
To je porad tohle, hra je malo temna, je tam moc barev..sakra..lidi to jste upiri nebo co?:)
-
-
Presvetlene dungeony??? Aha..hral jsi to..a proc v nich není videt na krok bez kouzla svetlo?:)
-
-
Pretože sa ešte nedostal do skutočnej kobky alebo jaskyne. :)
-
Já myslím, že viděl jen tu první studnu a nic víc...
-
-
-
-
Katastrofa, bez atmosféry, graficky otřesné, oproti Grimrocku nepříjemně působí krokování. Snad jen příběh je snesitelnej. 4/10
-
-
V hlavním menu je možnost lepšího grafického nastavení. V menu ve hře to nefunguje. Ale to asi víš. *3*
-
-
Prosim poradit.Neviem sa stat grandmasterom vzduchu.Furt mi ta fešanda vravý ze ešte na to nemam.Som na 30lev.-rank plný len ne a ne ma povýšiť.
-
-
Naučení jakékoli velmistrovské dovednosti vyžaduje nejprve povýšení v rámci povolání. Jestli máš mága, tak povyšovací úkol zadává Zouleika ve Skalním útesu. Pokud šamana, tak Airini, rovněž ve Skalním útesu.
-
-
Dik moc.Práve preto sú tieto fora super.
-
-
-
Jak tam neni Sci-Fi, tak to neni pro mne, prece jenom cela serie M&M je Sci-Fi. Coz je docela skoda ze ho tam nedali, navic krokovat mi prijde dost hloupe, kdyz sestka ukazala, jakou nadheru si clovek uzil s volnosti pohybu.
Tak nic no ... holt budu muset zacit sagu opet hezky od jednicky *1* -
Může mi někdo vysvětlil výhodu tahového hraní v této hře? Vznikají naprosto debilní situace:
- Protivník je 10 metru daleko a nemohu utec
- Jestliže jedna postava vypije láhev anebo udělá akci nelze postupovat vpřed musím čekat na zásak protívnika na dálku
... -
-
Tahle hra nemá žádné výhody, tedy doporučuji Ultimu Underworld z roku 1992 - ta už stupidní krokování neměla, zato atmosféru jak řemen. A to před podělanejma 22ti lety !!! PS: Srdcovka, moje první koupená krabice, ještě teď si vzpomenu jak sem řešil na 386ce EMS a XMS, abych to vůbec rozchodil, a přitom sem nevěděl co vůbec dělám, ale zadařilo se nakonec.
-
-
Kolego, vládnou nám mudlové, kdo by tušil, že slovo "desktop" dostane tak smrtící absurdní příchuť, hlavně že konzole brzdí technologický pokrok...
-
-
Kolego, jak jsi už napsal, fanoušci těchto paskvilů jsou zpátečníci. Kdyby to mělo alespoň nějakou úroveň jako ten Grimrock, ikdyž taky žádná sláva.
PS: Všem komu chybí krokovací dungy doporučuju sehnat si někde 486 za pár korun a potahat abandonware a krokovat až do skonání věků. -
-
A co kdyz jsem vsechny krokovaci dungeony, ktere stoji za to (a ze jich zase tak moc neni, ne fakt nezkousnu stare SSI hry jako byl Pools of Darkness apod), uz dohral a nektere nekolikrat? Kdyz se vam ta hra nelibi, nekupujte si ji a nehrejte ji a nechte nam, zpatecnikum, moznost si jednou za cas uzit desitky hodin zabavy u krokovaciho dungeonu. Ne, MMX neni dokonaly, nicmene ja se u ni bavil a davam si to znova na vyssi obtiznost s jinou sestavou, protoze zadny jiny poradny dungeon na trhu neni a dokud nevyjde Grimrock 2, tak asi ani nebude.
-
-
Ja bych spis pouzil to prirovnani, ktere pouzil Dan Vavra v 100+ duvodu proc nenavidi Skyrim.
Me ta hra proste bavi a od RPG pozitivnich pratel, ve veku 30+, kteri hrali MaM 3,4,5, si to vsichni chvali, dokonce to hodnoti lepe nez Grimrock, ktery byl podle me hrozne plytky a i kdyz me bavil, MMX nesaha ani po pas. -
To chceš jako říct, že v krizi, bez ženské, nepohrdneš ani dírou po suku?! Nebo co?! Proboha, mít Lukáše po ruce, bydlet v jednom městě, tak máte asi o recenzenta míň...
-
Přeci nejde o to jestli se mně líbí nebo ne, ale o to že dostane stejné hodnocení jako onen Grimrock například, což je prostě nesmysl. A zpátečnický systém to holt je. Jinak páskové s kecama recenze a subjektivno/objektivno vyližte si LCD.
-
-
A hlavně CRTčko, na LCD tyhle DosBoxoviny vypadaj jak kopa výkalů.
-
-
Tak jim to kolego nastíníme ideální konfig - voni totiž neumí číst mezi řádky - to tak dáme dohromady Transport Tycoon (či Spellcross) a máme čtverečky, dokonce výškově stavěné, vezmeme systém freewalku/freelooku z Ultimy pro běžné "lítání" a řízneme ho tahovkou pro boje ve stylu HoMaM či zmíněné Realms of Arkania (sdílejí jednu mapu - nativně převzaté čtverce), která se spouští automaticky v případě útoku/boje a "stretchuje" podle velikosti bojiště... Mám navolené rozložení družiny/jejich pozice, které zůstávají vždy zachovány, pro boj - jakmile překročím s postavou určitou vzdálenost od nestvůry, mohu utéct/opustit bojovou mapu - tento systém samozřejmě pohodlně řeší i střeleckou úroveň boje. Kouknu na Gothic a co nevidím? Vidím "funkční ekosystém" (zviřátka se navzájem i papají) - mohu dále taktizovat...
Toto by prosím mohla být hra, která má nárok dostat 9/10 pakliže nabídne dobré řemeslné zpracování/jednotnou koncepci na všech úrovních a jejíž nároky v případě, že by byly stejné jako u recenzovaného hnusu, by byly adekvátní... -
-
A ty, Lukáši, vyber si, facka, nebo placka?!
Posílám četyry razy vyplesk blesk v zrcadle!!!
-
-
-
Kupodivu, nepratele jsou na tom stejne jako ty, nemůžou utéct a když něco udelaji uz se nemůžou pohybovat, docela fer ne?
nevim co si někdo stezuje ze nemůže utéct, ucel je ty potvory zabit a ne před nima utikat, me za celou dobu co jsem to hral, ani jednou nenapadlo ze bych mel utéct, nevim k cemu by to bylo dobre. -
-
Souhlasím. A výhoda tahových bojů ? Tak se to říct, nedá je to možnost může to být tak nebo tak. Autoři se rozhodli dát boje na tahy. Mě to nevadí spíš to uvítám. Nabízí se tím totiž nové možnosti taktitky - když máš mozek můžeš díky správné taktice porazit i mnohem silnější soupeře.....stejně jako to měl ve své době Albion, nebo Shadow of the Riva......tahové boje mi nevadí. Jako mi nevadí nic na této hře. Nechápu otázku typu: "proč tam sou tahové boje ?" , je to stejné jako ptát se proč v hitmenovi můžeš zabít na milion způsobu a přitom by stačilo jenom střílet že?.......je to součást hry, tak bylo koncipovaná...jestli hledáte hru jinou, nehrajtu tuto....
-
Když vím, že umřu tak jsem chtěl logicky utéc a nešlo to. To same když potkáš monstrum na které nemáš a musíš to nahrát.
- Co mě více debilní je ten pohyb. Vystřelí po mě lučišník tak vystřelím taky mím lučišníkem a další postavy nemohou nic dělat jestli, nemají zbraň na dálku. Přesunout se nelze. Strašná blbost. Tedy to pak je dobrý mí všechny s lukema a je to.
Tahové souboje v tomto provední u Dungeonů je prostě blbost. U RTS to je OK, když každý jednoka se pohybuje sama a lze to otočit. -
-
Víš, ono by to šlo, kdyby páni umožnili útěk a hra disponovala např. "semi" systémem viděným např. v Realms of Arcania - volný pohyb, při boji by to přeplo do taktického módu "ala" Heroes of MaM... Jenže takhle máš tenhle zpátečnický kýčovitý a nelogický všeprostupující dortík...
-
-
Komu není rady tomu není pomoci, bez tedy hrat tahove RTS kde se muzes otocit, lol, achjo, a dobrou
-
-
-
-
-
-
*16* no a ted jsem zavřenej v hruze......na ty hádanky já nemám asi musím vyřešit meno sloupu,vše sem zničil ale není východ......náka nápověda je v těch 3 kamenech ale mě to smyslnedává......budu vděčen za radu
-
bohužel vyzkoušel jsem ty pořadí ruzně ale nikam to nevede,, pokusím se to zobrazit prvni je
reset,podlaha,podlaha, západ, podlaha,podlaha,podlaha,
cesta,podlaha,podlaha, podlaha podlaha,podlaha,cesta
cesta, cesta, jih podlaha sever cesta cesta
cesta cesta cesta vychod cesta cesta cesta
kde je začátek cesty? -
Ta hra se mi nelíbí!
-
-
Tak ju nehraj *1*
-
-
aha jen sem obratil poly a ZAČÁTEK JE
3řada..s opravou polu cesta cesta sever cesta jih začatek
díky pane KILLER *6* -
Tak trochu offtopic, ale uz davnejsie som sa chcel opytat (trva to uz totiz min. 3/4 roka)... ked si kliknem v clanku na akykokolvek obrazok, ktory mate ulozeny v databaze, tak sa sice najprv nacita (t.j. jasne ho vidim v zmensenej podobe), ale hned po nacitani skratka zmizne... Jedina moznost je kliknut na zobrazenie v povodnej velkosti, cim sa vlastne otvori komplet nova stranka a tam uz jednotlive obrazky vidiet.
Ono je mi to v zasade jedno (klik sem, klik tam)... ved preto som sa tu na to tak dlho vobec nepytal, ale dnes som si povedal, ze vas (redakciu) na to predsa len upozornim, pretoze je to skratka kapanek "podivne"... *5* -
-
skus vypnut adblock
-
-
Clovece, az tak padnuty na hlavu nie som, aby mi napr. prave TOTO nenapadlo, ehm *7*. Jasne, ze som Adblock SKUSAL vypnut a vobec to nepomohlo, takze usudzujem, ze povod tejto zalezitosti je niekde inde... *13*
-
-