Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už som prišiel načo v čom je problém....ja to tam skrátka nevidím a nevnímam a určite i drvivá väčšina dnešných hráčov......Všetko čo sa píše v recenzii je pekné, ale tam vidím len odpudivé menu, pixely, pár podivností na mape, čo mi nič nepripomínajú a žiadnu motiváciu niečo také hrať alebo sa pokúšať o zneškodnenie pár strážných pixelov.....

Porovnanie s filmami je odveci.....pozrite si množstvo nezávislých sci-fi kraťasov, ktoré majú koľkokrát efekty na úrovní Áčkových filmov...prípadne i daktoré lacné nezávislé horory taký Lovec Trollov trebárs. Toto je hnus a nemalo by sa to hodnotiť medzi ostanými AAA hrami, lebo to nie je pravda a ani narúbateľné na bežnú hodnotiacu škálu, ktorú používate.

Je to ako filmy od Tromy.....môžu byť akokoľvek nápadité, zábavné, ale nikdy nebudú mať seriózne hodnotenie 9/10 alebo 10/10 už len pre tú formu.....Hawgh ogaři
  • koukni se na ty dva příspěvky pod tebou rejpale
    na spoustě jiných for tohle funguje
  • Whoossain
    Co je podle tebe kvalitní příspěvek? Takovej, kterej bude spolu s autorem jásat nad hodnocenou hrou? Kterej bude nepokrytě pochlebovat redakci za cokoliv, co uveřejní? Kdo má patent na to, aby určoval, jaký názory jsou kvalitní a jaký je lepší smazat, protože by se mohly dotknout nějakýho Koko°1?
  • smejki
    Protože Games nejsou všeobsažnou databází "tohohle druhu her", ale jejich velmi velmi uzoulinkým výběrem? Mj.
  • - pro administrátory -
    Jsme lidé a sto lidí, sto názorů. Pak se ale najdou individua, kteří díky své omezené inteligenci spatřují jediné své uspokojení ve spamovaní naprosto nesmyslných příspěvků, které poze záměrně vyvolávají negativní reakce. A slabší jedinci pak na ně reagují a berou je naprosto vážně. Proto si myslím, že ač by se měla zachovávat svoboda slova, je třeba zvolit hranice a cokoliv je překročí
    MAZAT!

Je to téměř v každé diskuzi a jen to otravuje a zlobí, pak se ani nedostaneme ke kvalitním příspěvkům.
  • dalsi hipsterina s grafikou s grafkou z roku raz-dva? divim se ze to nedostalo desitku *1*
  • InfidelBro
    Zdegenerovaná hráčská mládež si opět stěžuje na videoHRY, yeeeey.
  • ucho
    když chceš chytat za slova :)
    "Skutečně mám pocit, že nečteš, co píšu. Psal jsem, že mi o toto číslo nejde a touto formou jsou v podstatě zbytečná."

psal jsi: "ona čísla by měla nějakou váhu a nebyla by, jak jinými slovy říkáš, zbytečná"
    a na to jsem reagoval. protože lukáš nepsal (jinými slovy), že jsou čísla zbytečná, psal přesnými slovy, že se jim přikládá zbytečně velká váha. ty v tom rozdíl nevidíš, ale pro mě to je rozdíl velký. a proto jsem zareagoval tím, že jsem napsal, že čísla zbytečná nejsou... čísla jsou důležitá. pro každého mohou mít různý význam a každý s tou informací nějak nakládá.
    tvá snaha situaci řešit a nadhodit další způsob číslování nevyřeší naprosto nic, pouze to věci zkomplikuje a znepřehlední.
    pokud chceš diskuzi ukončit, tak ji ukonči a dál nereaguj, jak prosté řešení... neříkej mi však, na co ještě mohu a nemohu reagovat. děkuji.
  • Ucho: Tak naposledy zareaguju :)
    Pojem slušné diskuze na internetu téměř vymizel, tak co si pod tím představuju já: slušná diskuze má obohatit obě strany, má se daná tematika rozebrat, poskytovat různé argumenty a přestat ve vhodnou chvíli. Ty mě chytáš za slovíčka a reaguješ na okrajové zmínky, u kterých jasně říkám, že o nich to není. Nemyslel jsem, že mě urážíš nebo tak :)
    Skutečně mám pocit, že nečteš, co píšu. Psal jsem, že mi o toto číslo nejde a touto formou jsou v podstatě zbytečná. Načež jsi reagoval postem o tom, že čísla rozhodně zbytečná nejsou a rozjelo se to. Snažil jsem se vysvětlit, že mi o to blbý číslo fakt nešlo, když jsi na tuto část reagoval. A snažil jsem se vysvětlit proč.
    Ad čertění se skrze jednu větu, zase jsem se snažil vysvětlit, že na základě jedné věty není možné soudit, ať je sebepozitivnější nebo sebenegativnější. Na základě mnou vybraných vět bych podle tvé logiky dokázal, že hra hrozná je.
    Jak jsem taky psal, tak hru jsem stáhl až na základě zdejší diskuze, protože jsem si říkal, že jsem asi něco v recenzi nepochopil; ne, hry na zkoušku nestahuju, už dlouho nepirátím a dávám na recenze. Proto se je snažím vyzdvihnout na co nejlepší úroveň, aby mi řekly co nejvíce. A proto jsem zde diskutoval o způsobu číselného hodnocení :)
    (mimochodem je Portal 2 skvělý)

Omlouvám se, jestli ti mé posty připadaly jako hejty vůči Tiscali, vůči autorovi nebo tvé osobě. Rozhodně to hejtovací, flejmovací či jiné anglické patvarizující posty být neměly, snažil jsem se vyjádřit svůj názor ohledně systému hodnocení a tento názor obhajovat, což se mi nejspíše, podle tvých postů, ne tak úplně podařilo.

Vážně proti tvé osobě nic nemám a když dovolíš, rád bych toto ukončil, protože se to opravdu jen zvrhlo v hejtovací flame :)
  • Tushan
    takovej matroš bych chtěl taky *15*
  • S názorem na CoJ:G musím jenom souhlasit. Ze začátku jsem byla mírně rozhořčena, za co jsem to utratila peníze, ale asi po patnácti minutách jsem se nechala strhnout a jediné čeho litovala byla relativně krátká herní doba. Ale jízda to byla tedy parádní. Takový špageti-wester na metamfetaminu *15*.
  • ucho
    Petr: tak to promiň mé neslušné chování. sice vůbec netuším, co neslušného jsem ti napsal, že to píšeš, ale budiž :) když v jedné části píšeš, že o číselné hodnocení nejde a pak máš dál potřebu napsat, že bys hře dal 4, tak máš zjevně stále problém s číselným hodnocením. pokud tvrdíš, že z recenze máš dojem, že je to hra na odpoledne a pak na smazání a já ti ukážu na jedné větě z recenze, že se tam píše něco jiného, čertíš se zbytečně. a mimochodem si všimni, jak jsem trefil to, že to vztahuješ na sebe. tedy hru stáhneš, na chvíli vyzkoušíš a odinstaluješ... možná by sis měl uvědomit, že tohle je hloupé chování pirátů. klasický postup je totiž takový, že si člověk hru vyhlédne, ta hra ho zaujme a uvidí, že by ho to mohlo bavit, koupí a pak si užívá hraní. nebo se na hru tady podívá, řekne si, že tohle ho ničím nezaujalo a jde o dům dál. ty zde nyní ukazuješ typického diskutéra hatera, který musí mít problém s hrou jako takovou, která ho ve finále nezajímá... a to bych se vrátil k tomu portalu 2 (jestli jsi na něj alergický, dosaď si jakoukoli jinou známou hru). hry nejsou od toho, aby zaujaly všechny a bavily všechny. každá hra si nachází svou skupinku lidí. na recenzentovi je podat o té hře nějaké informace a podělit se o své pocity z hraní. když pak takový recenzent přistupuje ke všem recenzím stejně, dokážeš z jeho pozitivních i negativních názorů poznat, jak tu hru přijmeš ty sám.
    co se týče tvé zmínky o kritice grafiky. zaprvé je to subjektivní záležitost a za druhé tohle není honba za dokonalou hrou bez sebemenších nedostatků. taková hra neexistuje.
  • Cože to?
  • Ucho: Ještě bych dodal, že oba, podle tvého vyjadřování, vnímáme onen žebříček jinak, což, měl jsem dojem, bylo také z mých příspěvků patrné.
    Celá tento konec, ve který vyústila diskuze, mi připadá bezpředmětná a zbytečná, takže bych se vůbec nezlobil, kdybys už nereagoval a ideálně, ať se tento konec smaže, stejně to jen směruje do vzájemného rýpání, aniž by to kohokoli obohacovalo.
  • Nevím, kde tam :)
    To je jeden příklad, který není tak úplně šťastný, protože staví do stejné roviny zvuk a zábavu, nebo dává zvlášť atmosféru, kterou z nezanedbatelné části tvoří grafika a zvuk.

Nejsem recenzent a ačkoli jsem psával články, dělal jsem to jiným stylem a pro jiné odvětví, takže určitě nepatřím k těm, kdo by o konkrétní formě měl poučovat.
    Například by se měla zahrnout grafika, zvuk, hratelnost, znovuhratelnost, originalita. Vůbec by nebylo od věci, kdyby se i zavedl dvojí metr, kdy by se zvlášť hodnotily hry ve své sekci a zvlášť hry jako celek; u FPS záleží na grafice přecijen o něco víc, než u textových adventur.
  • x_ander
    Pravda. Asi jsem si nedokázal připustit tu jednoduchost u těchto lidí. V tom případě jejich boj...
  • Ucho: Tak to řeknu stejně polopaticky, jako ty.
    Kolik z mých příspěvků jsi četl, aniž bys vynechával celé věty? Aspoň ve vlákně, kde reaguješ? Nebo v odnoži, do které píšeš?
    Psal jsem, že jsem hru nehrál (na základě recenze) a že tedy možná hra skutečně klenot je, tak proč se takto ptáš. Nicméně jsem si mezitím hru upirátil, abych si oživil staré časy a hru aspoň zkusil, když ji mnozí tak vehementně brání, odehrál jsem pár minut, mezi nimiž jsem tu reagoval dále. Těch pár minut mi řeklo, že některé pasáže jsou naprosto přesné (zbylé nedokážu za tu chviličku posoudit) a že na mě hra působí tak, jak mi ji představila recenze, tedy nic pro mě. Tak jsem plácl čtyřku, abych vyjádřil, že mi absolutně nejde o to, jak hru vidím já a že já bych jí dal o půlbod méně a tudíž je autor naprostý ignorant. Snažil jsem se vyjádřit, že když pominu svůj vkus a soustředím se na recenzi jako takovou, nepřipadá mi výsledný verdikt adekvátní textu.
    Taky si rýpnu. "Grafika je hranatá, staromódní a díváte se na ni z výšky..., Kvůli zmatku a titěrnosti občas dokonce chcete chodit s cizí postavičkou nebo hýbat a používat něco, co se ve skutečnosti ani používat nedá."
    Co z toho ti říká, že hra je skvost? Že tolik her je horších?
    Bral jsem text jako celek, tedy včetně všech pozitiv a negativ. Ani ta poslední věta mi tam úplně nesedí, bral jsem ji tak, že i přes nedostatky je prostě hra chytlavá. Chytlavých je spousta her, ale to neznamená, že to jsou skvosty. Ano, recenze říká, že hra má své kouzlo a umí být návyková, což by zase podle mě nemělo stačit na 9, ale na něco menšího.
    Nevím, proč mi sem vmetáš Portal 2, když jsem nikde netvrdil, že dostal 10 oprávněně. Jelikož jsi jistě četl každý můj příspěvek, aniž bys vynechával náhodná souvětí, tak víš, že samotný princip hodnocení se mi nelíbí a tudíž se mi nemůže líbit ani hodnocení. Nicméně ano, 10 by měla mít hra, která zaujme, bude bavit a bude způsobovat mokré sny drtivé většině hráčů. Což je naprostý nesmysl. Tvůj argument je ve stylu, že když se jednomu člověku líbí hra, kde dělá 1D bábovičky z fialového písku a strašně ho baví, má dostat 10.
    A lituju, že jsem na tebe reagoval, zcela jasně jsem psal, že mi o toto konkrétní číslo u této konkrétní recenze od tohoto konkrétního autora absolutně nejde, což jsi zřejmě nepochopil a snažíš se mě chytat na nějaké čtyřce.

Zvláštní, že takový Janchor se se mnou dokázal bavit slušně, reagovat rozumně a aspoň nepřeskakoval věty.
  • Bordel v grafice...celé to je zmatené...žádnej herní režim... prostě smyšlenost metalistických mozků.
  • hodnocení aspektu myslíš jako jak tam mají třeba
    Grafka 6.0
    Zvuk 7.5
    Amtmosfera 8.
    Zabava 7.

Verdikt 7.5 ?
  • GlaDOS
    Někdo má rád něco, co já ne = je vymaštěný. A možná je vymaštěný někdo jiný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší