Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol, deti se hadaji jaka z p i c ovin je lepsi - Zaklinac nebo Bloodborn.

Oboji je strasna s r a c k a.
  • Filmy od Lynche považuji za silně přeceňované a nadhodnocené žrádlo pro pseudo intelektuální hipstery, které baví 4 hodiny diskutovat nad významem stínu na zácloně, do kterých musí vkládat nějaké mysteriózní motanice i když se tam nehodí jen proto aby lidem mátl hlavy, DS je navíc ještě dost kýč, ale jinak tvé srovnání celkem sedlo, jen fandové DL většinou nebývaj desetileté děti co neumí kontrolovat vztek a emoce
  • Letos Zaklínač pak dlouho nic a potom jednoznačně Cristiano Ronaldo
  • http://slapstickcz.blogspot.cz/2015/04/pribeh-pribehove-pozadi-bloodborne.html

Tak tady mi stačil první odstavec *1* *1* *1* Jako domýšlet si příběh trochu divné, to si můžu rovnou vymyslet celou hru ve svoji hlavě *1*
  • Dark Souls/ Bloodborne můžeme přirovnat k tvorbě Davida Lynche, teď je otázka, jestli tě tohle bere, ale teď děláš strašně špatnou reklamu všem fandům Zaklínače s tím Troškou.

http://www.kotaku.co.uk/2015/04/09/whats-really-going-on-in-bloodborne
    http://slapstickcz.blogspot.cz/2015/04/pribeh-pribehove-pozadi-bloodborne.html

Doporučuji spíše ten anglický článek.
  • Ok takto řečeno to dává smysl děkujj
  • Ani ne, jak říkám, každému se líbí něco jiného a já to respektuji, ačkoliv na Babovřesky 2 bych s tebou do kina asi nešel, neodsuzuji lidi kterym se líbí filmy od Trošky nebo hry od Form software
  • ""Udělám kotoul" nebo "zvednu štīt" fakt taktika neni". Někteří lidi jsou fakt na palici *7* mají potřebu komentovat hru o které ví prd...
  • Pribeh vystavenej na Lovecraftovi, lykantropii, upirstvi, medicinstvi, vrstvam vedomi, sneni, vyznamech nocnich mur aniz by se z toho vyklubal gulas trapnosti, ba naopak—jsou chytre zkombinovany v dile ktery je dustojny a chytry.

To cely ve viktorianskou architekturou vystavenych mestskych ctvrtich a jim prilehlemu okoli. Plus dynamika a mechanismy daleko akcnejsiho soubojovyho systemu, byt vychazejiciho z her predchozich. Zkratka vybocujici vetev z kmenu SOULS stromu—podstatna je ale jeji kosatost a unikatnost.

Jinak ten, komu je cilem hry porazit bose a vubec ho nezajima pribeh jehoz je ten bos nositelem, tomu to skutecne krome jinych grafickych asetu mnoho noveho neda. Herni vesmir ale urcite ma i neco pro hrace tvyho kalibru, none? ☻
  • a Já mám rád Zaklínače aji Dark Sousl, to jsem divnej, co? Jinak trojka je pro jednoznačně nejslabší Zaklínač, trošičku zešla ta hra z cesty Zaklínače...
  • "Udělám kotoul" nebo "zvednu štīt" fakt taktika neni *1* *1*
  • No vidíš podle mě byl Zaklínač pecka a Dark Souls hloupost, to je na tom světě krásné co člověk to názor *4*
  • Zaklínač 3 byla dilinkovina pro pěkný dilinčáky
  • Jen tak mimochodem, teď si nějak nemůžu vybavit ty vícefázové bosse z Dark Souls, neříkám, že tam nejsou, ale třeba Kalameet? Co měl jako další fázi? Artorias má větší dmg pokud mu to dovolíš, jinak taky nemá nic dalšího, možná prokletá dvojice z Anon Londo, jinak mně nic nenapasá, asi mám nějaké okno.
  • že tys dostal pod stromeček Slovník cizích slov *1*
  • dekuji, že jsme se zase shodli i přes google. "Vojenská taktika (respektive bojová taktika) je soubor konkrétních metod používaných válčícími stranami za účelem napadení a zničení nepřítele v bitvě"

Děkuji, že jsi mi poradil google a tak jsi potvrdil moje názory *3*
  • Nefabuluj mi tu tady! Takhle se sebe ponižovat! Máš to vůbec zapotřebí?
  • vygoogli si, co je taktika, pak se vrať plz *1*
  • Takže poslouchej, pokud má Boss(Blood-starved Beast) jako konečnou fázi, že se mu změní rychlost a je kompletně toxický a začne tě svými výpotky trávit, které tě pomalu zabíjí, tak hráč musí změnit na tuhle fázi taktiku a nejen čumět pod bossem. Stíháš? Ano, to jsem rád, takže jsme došli k závěru, že hry od From Software mají taktický prvek ve své hry. Jsem rád, že jsme se shodli.
  • navážet? jen jsem se zeptal, co je v Bloodborne za novinky oproti předchozím dílům, to byla zcela legitimní otázka, tato souls děcka jsou vskutku neuvěřitelná v čem všem nevidóte agresi nebo provokaci, fanynky Justina Biebera herního průmyslu, skoro mám pocit, jestli vám hraní těchto her trochu neleze na mozek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší