Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, když to Intel nařídí a výrobci ultratenkých šuntů se v normální cenové hranici drží jeho specifikace, tak je to těžké něco solidního,přenosného a vhodného ke hraní sehnat . Samo sebou v Alza showroomu permanentní mrazení v zádech, když vidím kolik potenciálu intelem zazdí u tolika notebooků , ale "herní" NV 830 tomu dává korunu z druhé strany ;) . Ještě ,že v tabletech z vás ještě totální kašpárky nedělají a s novým kouskem si zahrajete většinu aktuální herní nabídky .
  • j, nasiel som si 3. je game evolved, nejak som bral ze sa bavime o C2. ktore bolo programovo sprasene
  • To že jsi neschopný si pořádně chladit pc je marketing bs na nachytání chudáků? No nachytal ses.
  • polovica "pc master race" fici na intelovskych grafikach *3*
  • Grrrrrr
  • a naj sranda na tom je, ze vsetky tech stranky testuju na openbenchoch a tak karticky boostuju ako o zivot, no v reali u zakaznikov v skrinkach si po par minutach pekne pobezia na zakladnych taktoch
    skratka boost = totalny bs marketing na nachytanie chudakov co o tom nemaju ani tusenie, a ze ich teda je

rovnako aj dsr, to je az na zvracanie, ze sa tvaria akoby vymysleli novu vec *11*
  • Paulcz
    Ano, nejdůležitější je být spokojený :)
  • Veskoslav
    Já jsem loni v prosinci kupoval novou kartu a šáhnul jsem po nové R9 280X OC a nelituji. V poměru cena/výkon neměla v té době konkurenci. A že jsem nedostal bonus hry zdarma, to mě netrápilo (v té době to byla nová řada karet bez bonusu od AMD, teď už to neplatí). Tyhle karty od Nvidie vypadají zajímavě a je fajn, že je na trhu z čeho vybírat. Ať už je člověk příznivec AMD či NVidie, tak je jenom dobře, že obě firmy mají své grafické řady. Byla by škoda mít monopol v tak důležité oblasti jako jsou grafické karty.
  • Mě by mrzely peníze vyhozený za AMD. *5*
  • Chutnal skvele, diky.
  • vis ze zrovna crysis 3 je "amd evolved" jo?
  • Koukam, ze muj prispevek sel totalne mimo tebe, zatimco jsi nejspis zral jelena =*
  • spook.y
    Já jsem byl vždy zastánce AMD/ATI teď už jen AMD. Vím, že procesory má Intel lepší a grafiky od Nvidie jsou velmi dobré, ale já jsem si na AMD vždy zahrál dobře a i trochu ušetřil a bylo mi jedno, že bych třeba s Intelem měl trochu lepší výkon. Je dobře, že firmy jako Intel a Nvidia mají konkurenci a proto se více snaží a my si můžeme vybírat *4*
  • Marketing nV opet funguje. Co je to DSR ? Je to klasicky supersampling (SSAA) resp. downsampling ktory sa uz X rokov da vynutit cez amd ocntrolpanel/nV controlpanel. Co sa tyka vykonu a slavnych boost taktov nV tak vedzte, ze nie len AMD ma problem ze po 5min hrania takty padnu o 100MHz. Mal som uz zopar boost kariet od nV a na kazdej mi po par minutach hrania padli takty z uzasne marketingovych 1088mhz na default 878mhz.... Rozdiel boost proti amd je ten, ze amd moze padnut aj na 500mhz zatial co nV ma pevne dane minimum. Niesom amd fanboy, v pc mam gtx780 a to len preto, ze som ju kupil lacnejsie ako r9 290 *2*
  • Pethulla
    Ty brďo, co se tu tu na Games děja? Včera se tu rozjela diskuze na téma co je to RPG a dneska tu máme debatu o grafikách? To je jako bych se vrátil 10 - 15 let zpátky - nostalgie jak sviňa.
  • Taky to tak mám. Sice jsem minulý rok stavěl nový PC, ale s FX 6300 a 7870 si taky zahraju skoro všechno na plné detaily a věřím, že to tak ještě chvíli zůstane. Až to nebude stačit, zainvestuju pár šušňů, přidám peníze za prodaný HW a koupím z druhé ruky něco z předchozí generace. Takhle si jde udržet za málo peněz hraní na plné detaily. Chápu touhu mít v PC to nejlepší, ale ty peníze by mě mrzely.
  • Keyz
    Bude to Vávra. Doporučí co hatovat *3*
  • Trochu off-topic!
    Ma games.cz kuratora na steamu? Nebo budete necho chystat?
  • Keyz
    To se divím. Je vhodné měnit PC když je nová generace konzolí. Zvedne se o něco úroveň a na to často starý HW nestačí. A zase koupit jednou za 5 let stroj s cenou konzole není zas tak drahý. Navíc ten starý lze pořád prodat.
  • Gordar
    Já používam integrovanou intel HD 4600 a pohodička. Žádná topící, žravá k*áva mi do casu nesmí *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit