Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš absolutní pravdu. Já upgradoval po několika letech z gtx 460 na gtx970 a jsem nadšen. Sice se říká že ta karta je poměrně drahá, ale hodně lidí si počká na gtx 960 nebo vezme něco od konkurence. Já doufám, že koupě byla investicí na několik let dopředu, stejně jako jsem se starou kartou vydržel velkou část životního cyklu minulé generace konzolí.
  • Mato1987
    Už som to upravil špeciálne na tvoje požiadavky ;) Vieš niekedy anglický výraz pôsobí výstižnejśie ako keby som to napísal po slovensky, a niekedy zase pri použití anglického výrazu to pôsobí skôr smiešne, ako to bolo v prípade diskusie pri článku o unity *3*
  • konkretne s K6-2kou to vyrovnane nebolo, ta vtedy dokonca viedla nad intelom a potom ich predbehli uz uplne s duronmi a prvymi athlonmi, to bolo jedine obdobie, kedy AMD svitalo na lepsie casy a boli plne konkurencie schopny, odvtedy uz sa im navrat na vyslnie nikdy nepodaril, pretoze zacal nastupovat Core2Duo a prevalcoval vsetku konkuenciu od AMD *3*
  • Mato1987
    LOL ja som začínal na riva tnt 2 upgradoval som potom na 4200titanium potom som mal 6800 gt a a neskôr sli 8800gts, nekôr som spravil upgrade na gtx 295 a teraz som momentálne na sli gtx 670 a o dva týždeň si idem po novučičké sli gtx 970. Ale to len tak naokraj :D
  • Dost zalezi z coho upgradujes, ja budem teraz z 560Ti na 970 a tam bude narast obrovsky. Na 8800GTS som upgradoval zo 6800GS a rozdiel tam bol tiez znatelny, dokonca aj na slabom A64 3000+. Sranda, jedine AMD co som kedy mal a nedam na neho dopustit, pretoze 1800@2700MHz.
  • conflig
    Mato ted si mně teda pobavil :DD v diskusi u assasina si arogantně komentoval příspěvek jednoho uživatele s tím, že nebudeš číst příspěvek ve kterém si někdo pomůže anglickou berličkou.. a ted si udělal to samé..

úroveň diskusí na games vážně nezná mezí *1*
  • ten fx-9590 v singlethreadu vyklepe i obycejna i3 *1* a krom toho to mizerny FXko stoji uplne stejne,jako nejnovejsi i5,ktera bude zhruba 2x lepsi v MIN fps
  • Mato1987
    A jasne, až teraz som si všimol, že si spomínal amd cpu s 550 Mhz, som to nejako prehliadol, tak sa ospravedlňujem. *4* Duron začínal a mal tuším až 700 Mhz a vyššie ak ma pamäť neklame.
  • ne duron přišel až v červnu 2000 a ten procák byl kupovaný na jaře, K6-2 tuším, tenkrát tp bylo vyrovnané, ale dneska s přehledem kraluje intel, dokud AMD nezvládne 22nm jakoby neexistovali
  • Mato1987
    Nebol to náhodou amd duron ? :) Tiež som mal istého času tento procák od amd , konkrétne duron 750 v domácom PC.
  • AMD byl můj první procesor, v té době mi bylo 15, 550 mhz přetaktovaný na původní hodnotu z výroby 650 mhz, nejhorší procesor, co jsem kdy měl, první intel funguje dodnes i když má už v mojí mašině mnohem lepší. Ano chápu že diskuse je o grafikách, ale moje obecná zkušenost s AMD i s GPU mi velí nebrat, ale třeba jsi měl štěstí na dobré kusy, u mě to bylo naopak
  • Mato1987
    Nie, že by som vyslovene mal rád nvidiu alebo intel, ale keď logicky uvažujem tak radšej siahnem po tejto kombinácii ako keby som si mal zvoliť akúkoľvek inú možnosť.
    Mimochodom bavíme sa tu o grafický procesoroch a kartách, nie o cpu, ale kedže si už začal tú debatu o cpu tak treba podotknúť, že všade možne sa použivajú do rackov a serverovní omnoho viacej cpu od intelu, je to najmä preto, že sú často výkonnejšie a najmä, čo je viacej dôležitejšie, sú stokrát spolahlivejšie než cpu od amd.
  • Mato1987
    Istého času som krátko pracoval u jedného velkoobchodného distribútora pc a cpu od intelu tam išly každý deň na dračku, v podstate každý boží deň sa museli naskladniť nové a nové zásoby. Naopak procáky od amd boli permanentne na sklade aj celý mesiac, niekedy aj viacej *15*
  • Veskoslav
    Mám rád AMD, ale jediný důvod, proč je AMD v konzoli je jeho poměr cena/výkon. V práci, kde používáme pc na ArchiCad atd. má jenom 1/10 pc AMD procesory. Protože intel je sice dražší, ale stejná třída od intelu je silnější a lepší než stejná třída od AMD. Neplatí čím více Ghz tím lépe.
  • Protože jsou levné, to je jediný důvod a je to dobře, pro spoustu lidí včetně mě to znamená, že se do vydání 9té generace konzolí nemusím starat o upgrade PC.
  • Phillios191
    Dělám ve skladu s elektrem a intelácky cpučka se tam jedou na plný čáře, amd tam je furt plno :D
  • Mato1987
    Prečo sem vôbec niečo takéto píšeš? Vedome proste pridávaš komentár, ktorý sa dá považovať nie len za "troll bait" (pre conflig špeciálne preklad - trollova návnada) ale aj za "offtopic"(pre confliga špeciálne v preklad - mimo tému) zároveň.
    Článok je o nových maxwell grafických kartách od nvidie.
  • flash789
    protože jsou levnejsi?
  • Presne tak... A viac k tomu netreba nic dodat... *7*
  • U mně jedině amd a navíc je dávají i do konzoli proč asi ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit