Přejít na výpis diskuzí
Nové grafické karty od Nvidie nabízí zajímavé funkce a dobrý poměr výkon/spotřeba, ale nejsou pro všechny
27.9.2014 | Jan Olejník
258 příspěvků
-
ano šlo o vadný kus, jenže tehdy kompy stárli tak rychle, že bylo jedno, co jsem měl za značku, ale v té době byly komponenty fakt drahé, ten komp stál sakumprdum s periferiema 70 k, pentium 4 za cca třetinu mi vydrželo podstatně déle a měnil jsem jenom grafiku
-
A testy sis cetl na DDworldu, ze? *15*
-
len slabomyseľní ľudia slepo uctievajú jednu značku...
-
To s tym bodom c.3 by si mal vysvetlit konzolovym hracom, ktori nas kritizuju zato, ze kupujeme hry lacnejsie ako oni a preto na PC vychadza toho (zevraj) menej *1*
-
Clovece fakt meles z cesty *4*
Yes ma pravdu, pise presny odraz reality, navyse AMD sa tlacilo do konzoli uz len preto, ze nema kam moc ist, ako som tu uz spominal, co sa tyka CPU od AMD, tak na poli desktop to vzdali, uz nedokazu konkurovat, budu tam figurovat len ako lacnejsia a slabsia alernativa, ale nie ako konkurencia, ved to aj samo AMD uz povedalo, len ty zijes este v sne, tak pred desiatimi rokmi to bola este pravda. -
Yep, It's not a bug, it's a feature.
-
Taky jedine AMD za lepsi cenu vzdy vetsi vykon! Vzdy kdyz jsem si porizoval novou GK tak zelene z astejnou cenu byly v testech her horsi...
-
Vidíš a já prodávám GTX 770 4gb windforce 3x Oc edici za 6500 kč .. kdyžtak email hrouzekl@szenam.cz ... prvně se to napsalo jinam soráč :D
-
Vidíš a já prodávám GTX 770 4gb windforce 3x Oc edici za 6500 kč .. kdyžtak email hrouzekl@szenam.cz
-
https://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
cmuk, objektivista -
Ati od zaciatku mavala problem s ovladacom.
Pamatam na problem kde hodil ovladac velku frekvenciu a CRT monitor zadymel.
Ziuadne out of range :D
Tesil som sa ked ich kupilo AMD ze na ovladacoch zapracuju, ale... stale daky problem.
Ci uz v notebookoch, alebo teraz pod Windows 8. -
ano dnes je AMD v procákoch na míle za intelom ale v dobe Duronov a Athlonov bol na kolenách intel. Vtedy Duronom konkurovali iba staré intelácké Celerony ktoré boli pri rovnakých taktoch a vyššej cene výrazne pomalšie. Vo vyššom segmente zase dostávali na p*del intelácke P4 ktoré boli pomalšie ako Athlony i keď bežali na omnoho vyšších frekvenciách. V tej dobe to bolo jednoducho naopak a intelácky procesor by si kúpil iba blázon, synonymum výkonu a špičkovej architektúry bol vtedy Athlon, nie intelácke CPUs.
V tej dobe bol Duron najlepší spôsob ako lacno upgradovať, to že ty si mal nejaký vadný kus alebo si mal možno problém v doske na tom nič nemení. Ja som mal s Duronmni veľmi dobré skúsenosti a nespomíman si, že by s nimi mali ľudia problémy, tie boli skôr s celermi. -
Kam ti mám poslat korunu za nejvtipnější příspěvek dne?
-
To jsi ty? Znakem ovce je to, ze napada konkurencni produkt naprosto bez argumentu. Ty jsi hloupa ovce, tvrdis ze nv je stejna karta za vic penez, coz jaksi neni pravda.
Typicky amdfag. "Amd grafika je lepsi a levnejsi jak nvidia a FX je lepsi jak i7". *5* -
https://www.youtube.com/watch?v=D40mFwYZyeA
-
Mluvil jsi o AMD konzoli, tvoje karta stala stejne jak polovina konzole, nechapu proc ju davas za priklad. A za druhy na kazdou kartu AMD ma nv ekvivalent se zhruba stejnym vykonem a zhruba stejnou cenou, rozdil je do 10-20%. To je cena za to co nv ma a amd nema.
Takze pro blbecka znovu, za cenu apu v konzoli proste vykonny cpu a vga nebude. A amd ma docela solidni apu za solidni prachy, proto je to v konzoli. To ze to nvidia nevyrabi neb nemusi a asi i nechce vubec neznamena ze nedokaze.
Nvidia je proste drazsi a lidi ju i pres to kupuji. Smir se s tim amd dite. A ten tvuj brekot nad cenou nv to jen potvrzuje. *3* -
A ty ho máš ? sám si ser3š do huby kámo píšeš že za 1. "ale za dobrou cenu proste dobry vykon nedostanes" to je zajimavý názor já za dobrou cenu dobrou kartu dostal SAPPHIRE R9 270X TOXIC BOOST dej konkurenční za stejnou cenu btw ta karta stála tolik i před rokem
-
Mas vubec mozek?
1. Prizpusobi cenu, ale za dobrou cenu proste dobry vykon nedostanes, byli by hlupaci
2. Myslis ze nvidia by neumela udelat technologie na konzole? Opravdu?
3. Neni to stejna karta. Lidi kupujou vic nv a jsou k tomu objektivni duvody.
Rozum bys mel zacit pouzivat ty, to ze ma AMD levnejsi karty nema duvod v tom ze jsou to lidumilove. -
U mně jedině amd a navíc je dávají i do konzoli proč asi ? :)
Věděl sem že každý napíše to samí že kvůli ceně atd nečekal sem že někdo přijde na to o čem sem to vlastně psal, používejte rozum v dnešní době je to nutnost řekl bych ... ( 1.když se amd umí přizpůsobit cenově obyčejným lidem je to špatně ? 2.když dokáže amd udělat technologie na pc a konzole a vše běží jak má tak proč pořád všude čtu jenom o tom co novýho má nvidie a za 3.proč by měl člověk platit za stejnou kartu od 500 až 2k korun víc ? a tohle co sem napsal sedí do všeho třeba od "nejhoršího" ruského plynu a jak je plyn od italů lepší za 2x 3x tolik nebo vojenská technika usa jak je lepší oproti ruské ale zase za 2x 3x vyšší cenu -
Víceméně souhlas, i když kvalitní HW se prodává, spousta lidí má PC i konzoli (těch nerdů je dost), jen to nesmíš brát podle ČR. *1*