Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky se ale technologická stránka her posouvá hlemýždím tempem. Teď čekám reakci, že na grafice nezáleží.
  • pc kasta proste koupí novou kartu která stojí desetinásobek a má 1% vetší výkon, a delají to tak každý rok jen aby mohli na forech pohonit že mají vyšší fps *7*
  • Gordar
    Co je na tom špatnýho? Lidem to tak vyhovuje, většina lidí opravdu nemá zájem kupovat novej harware a zajímat se jaká nová xyz karta je zas o trochu výkonnější a jak de taktovat. To je pro nerdy, lidi co to baví. Mně je to u p*dele a sem rád že už to dnes člověk řešit prakticky nemusí.. díky konzolím.
  • Keyz
    To byly časy pokroku. Dnes borci z MS a PS určí kdy bude pokrok a takt to prostě je *15* ¨

I když se HW vymyslí lepší, není takový tlak na to ho vymýšlet, když zde máš umělou hranici několik let. Šílenost. Prostě Nová generace konzole -> skok ve výkonu-> rovná čára 5 let -> návrat na začátek a tak pořád dokola.

Pak vymyslet nějaký super HW nemá moc smysl, když to hráčům co mají doma lidovou krabičku jen tak neprodáš a nikdo pak na to dělat nebude, když to nemá zákazníky. I kdyby byl super HW co je levný, tak stejně musíš čekat roky než to ty šílenci dají do další krabičky, protože musí čekat, na zaplacení a výdělek z předchozí krabičky.
  • Kde su tie casy, ked mala voodoo2 niekedy 4x vyssie fps ako voodoo1 *9*
  • conflig
    Yes: Jasné mluvím jenom o domácím renderování.. díky amd máš ale za pár korun poměrně výkonnou "stanici"
  • conflig: Pokud ale mas profi pracovni stanici treba od Dellu, AMD tam stejne neobjevis, vse se stavi na intelu. Do profi segmentu se za hrisny penize montuje i 8-10 jadro od Intelu.

Na takovy to domaci renderovani ale mas pravdu, vyjde te levneji homemade stanice na AMD.
  • Ano, AMD FX ma sice 2x tolik jader, ale jadra maji temer polovicni vykon. Proto hry, ktery vyuziji jen jedno vlakno pojedou na intelu temer 2x lip. A dnes je jen par her co umi vyuzit vic jak 4 vlakna, proto ma intel herne navrch.
  • conflig
    pokud se bavíme o hrách tak máš víceméně pravdu, ale pokud by si chtěl pracovat v nějakém 3d programu (cinema 4d, maya) tak je FXko naprosto výborné, protože je výhoda mít co nejvíce jader.. u her je to spíše na opak a více jader v podstatě na obtíž
  • Mato1987
    Keď sa ti niekto zdvorilo ospravedlní a odmietne čítať tvoj komentár, tak to ty považuješ za "vynadanie"?
    Ty konfabuluješ pravidelne, či to robíš len tak pre zábavu ? *4*
  • Mato1987
    Ani nepotrebuje, id tech 5 nie je až taký žrút výkonu ako takého, ten engine si skôr vypýta viacej grafickej pamäti. Aj rage mal 60 fps cap a tú hru utiahla aj stará karta 8800 gts.
  • obecně například to, a to byl dost dlouho problém AMD, že v chladnější místnosti nenastartovali na první zapnutí a to byl ten nejmenší problém, nebylo to taktem ale byly tam takové nenápadné skryté vady, které se projevily naplno po uplynutí záruky. Z těch netechnických bych uvedl asi nejrrychlejší morální zestárnutí, kdy komp za opravdu těžké prachy byl za půl roku mrtka. byl možná výkonný, ale jak píše kolega výše od dob dualcore intel si může AMD koupit jen blázen, na procesoru se nevyplatí šetřit a současná 22nm architektura intelu prostě nemá konkurenci a kdoví co bude mít intel až bude mít 22 nm AMD
  • Akurat skoda ze id Tech 5 nepodporuje SLI. Aj ked, Wolf bol capnuty na 60FPS co si spominam, to utiahne aj jedna karta.
  • Ristoro
    Teď jsem to chtěl napsat :D. Já jsem dostal vynadáno za slovo badass, které v češtině nezní tak dobře.
  • Hlavne kto ma ake moznosti. Napriklad mam stale i7 920, taktovane takze vykonovo staci, ale nema USB a SATA 3.0 a preto za chvilu pojde tiez. Len dufam ze mi nejaka i5 vydrzi tak isto dlho ako ta prastara i7.
  • Jasne, já ji koupil, mně drahá nepřijde (za to, co nabízí oproti mé předchozí) . Ale když z jsem četl recenze, tak poměrně hodně lidí na říkalo, že není žádny výkonový skok. Oproti předchozí generaci to tak možná je, ale kdo kupuje kartu po několika letech, tak si troufnu tvrdit, že bude spokojen.
  • nevtírej se, trole
  • C-BEAM
    V čom bol najhorší aký si mal ? V tej dobe to boli spolu s výkonnejšími Athlonmy výborné procáky, stálé mám niekde starý PC s Duronom a funguje dodnes (a to si teda toho užil naozaj dosť). V tej dobe mal problémy skôr Intel.
  • to je zoufalost když už se na herním webu probíraji grafiky (placená inzerce). a ješte k tomu diskutujte *7*
  • Mato1987
    Pomerne drahá? Nová gtx970 ani náhodou, keď je nová generácia grafických kariet lacnejšia neź tá predošlá a ešte k tomu keď sa jedná o úplne novú architektúru a nová generácia má navyše ako tradične aj podstatne vyšší výkon, nižšiu spotrebu a produkuje menej tepla, tak 320 euro za takú grafickú kartu je fakt skvelá cena a v žiadnom prípade sa nejedná o drahú kartu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit