Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    No a já ti odpovím - Hry jsou o grafice ? Možná kdyby AI ve hrách bylo limitovnáno možnostmi současného hardwaru a spoléhalo především na výpočty přes GPU ... pak bych se zástupy volal po rychlejším pokroku . Ale to se neděje ... nikdo se s AI nikam nežene a třeba vyhlížený Order 1886 je dokonalý příklad natřené vykopávky s herními principy minimálně 10 let starými . Problém je v tom , že nikdo z vývojářů neukázal hráčům , jak by mohla vypadat hra , kdyby nedocházelo k umělé technologické limitaci . Takže točení se v kruhu - Není poptávka po lepším - není zájem hnát vývoj - herní principy se nezdokonalují = kopírky jedou na plné obrátky - zákazníci chtějí totéž - Není poptávka po lepším ....
  • Alucard
    proč se na mě vždycky nabalí nějaká trolí troska, člověk by si rád věcne zadiskutoval, ale tady to nejde. Jinak dobrý den pane Farář *3*
  • Veskoslav
    Schválně jsem si stáhnul program, dal testovat a moje R9 280X dosáhla 6198 bodů, což je více než GTX 770. Pokud není napsaná sestava na čem to testovali a jak, tak je to k ničemu. Mimoto pokud to bereš takto, tak se podívej, kde je Quadro K6000. A rozhodně ti, co ji používají, tak nepoběží pro GTX 980, protože je "lepší". R9 295 je karta speciálně pro 4k hraní atd. Srovnatelný model od nVidie je Titan a Titan Black, nikoliv 980.
  • A ma 700p abys mel obraz 1:1 s vystupem z te neskutecne naslapane veci co zadupava herni pc do zeme?
  • Alucard
    Samsugn tvl, ty máš dost, já se bavím o kvalitní TV imbecile, mám Loewe...
  • victor
    RE :Alucard Smiř se s tím , že konzole = konzum , kdežto PC = konzum + chceš-li tak i produktivita .
    To jestli budeš přeplácet za HW či Herní SW je pak už svobodná volba každého z nás . Sám mám PC i konzoli - u PC sedím denně ,u konzole jednou dvakrát týdně .
    Konzole se navíc PC podobají čím dál víc a jedinné v čem mají dnes oproti PC plus je právě pro PCčkáře sci-fi paměťový subsystém a jednotný HW . Ovšem i kdyby nasnadě byly konzole PC rovnocenné , nepředpokládám , že například Sony by homebrew aplikace začala ve velkém podporovat - minimálně by veškeré nákupy musely jít přes jejich store ........ a o tom jediném je žabomyší válka majitelů PC vs Konzolistů .
  • Amdkiddos zase breci?
  • Veskoslav
    Neznám žádnou starou hru, co bych na AMD nerozjel. Od Wolfensteinu, Starcraftu přes Warcraft III a v současné době dojíždím Stalker CoP. Tak mi řekni s jakými letitými hrami máš na AMD problém. Docela by mě to zajímalo. Větší problém dělá OS než grafická karta.
  • ehm, urcite to bola amd?

https://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc
  • Zvlastni, a proc bych mel mit 4 giga vram, kdyz na grafice s 2 gigama treba BF4 jede lip jak na ty tvy shitzoli? Tvuj argument, jestli se tomu tak da rict, nedava smysl.
    Takze bych spis rekl socka. *3*

Btw, kvalitni TV je hd lcd od samsungu za 8 tisic? *15*
  • Vzpomínám si na svůj první 3d akcelerátor, kterej sloužil jako doplněk 2D grafiky. Voodoo měla tenkrát tuším 4MB paměti, instaloval jsem asi troje ovladače ( každá hra třeba bežela jinak s jinýma ovladačema, takže podle toho, co jsem hrál). Dneska už bych se na to ani nevysr...:)
  • victor
    Prašt´jak uhoď ... AMD se možná na špici zdatně s Nvidií pere , ale co se týče kompatibility s letitými hrami ... tam to už tak veselé není (a už nebude) . No a do notebooku s AMD grafikou ... výkon / cena leží dlouhodobě na straně Nvidie . Sám mám aktuálně v provozu 2x AMD a jednu Nvidii , ale především proto , že nabídli lepší cenu .
  • Alucard
    Jak může být lepší vaše PC, když správa paměti u PC jako u PS4 prostě není dosptupná? Takže to musíte kompenzovat hrubou sílou a kolik z vás hrbounů má 4 respektivě 6GB VRAM? Jinak nechápu, proč kupovat herní PC, to je relikvie, Mám kvalitní TV a PS4 a na zážitek si opravdu nestěžuji, tak každý má to svoje, že ano hrboune?
  • Inzulin
    Já bych klidně uvítal víc takovýchto článků.
  • Zvlastni, benchmarky jsou volne dohledatelny na netu a ceny grafik taky a neprijde mi ze by staly vsechny 10 tisic.
    Dal nejak nechapu ktera cast tvojeho blabolu je odpoved na otazku proc bych zavidel nejakou featuru, kdyz je moje PC ve vsem lepsi i bez ni.

Btw, co mas porad s tou cenou? Ti rodice nekoupi pc tak zavidis? Nebo jsi socka co dela u pasu za minimalni mzdu, ze nemuzes zaplatit jednou za 5 let 20 tisic za kvalitni hw? Nebo proc porad lowzolisti vidi vyhodu v tom ze maji spatny a levny hw? Parky-bez-masa-effect?
  • http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

dotaz: proč je Radeon až na 9tém místě a stojí téměř 2x tolik co Nvidia na prvním? Kdo je tu ovce? proč AMD? líbí se ti jejich logo? Ano v lowendu vede AMD, ale i člověk bez technického a ekonomického vzdělání pochopí, že za málo peněz neudělá lepší produkt a pokud ne, je to trol nebo imbecil(nebo fanboy, ty ale řadím do kategorie imbecil), doufám že jsi trol, zvlášt s těmi přirovnáními k plynu nebo vojenské technice, o které toho zřejmě taky moc nevíš, protože v USA se vývojem zbraní zabývají i soukromé společnosti, které do výzkumu investují šílené peníze, což se odrazí pochopitelně na ceně, ale taky vyvýjejí zbraně, do kterých se jiné státy ani nepustí vím o třech firmách a asi jich bude víc, co neustále vylepšují model gausova děla, v letectví současné Lockheedy nemají konkurenci atd. nepouštěj se do diskuse bez věcných argumentů a jako příklady neuváděj věci o kterých ani netušíš
  • Alucard
    ano, ale jenom, když máš kartu za cenu konzole *1* . Jak pracují paměti v PS4 nemá žádné herné PC, takže ano záviď, kdyby jste to měli, tak nepotřebujete na Shadow of Mordor 6GB Vram xD...
  • A uz mi povis, na co si mam nechat zdat ty pameti, kdyz stejne PC ma vyssi rozliseni, fps, detaily i AA? *15*
  • Alucard
    blbost, AMD je jedna z mála firem, která umí vyrobit jak herní CPU, tak herní GPU. Intel by mohl konzolím přínést skvělý CPU, ale GPU je tak na hd filmy. Nvidia zase skvělé GPU a žádné pořádné CPU. Nejlepší řešení by bylo něco jako pokračovaní Cellu s nVidia grafikou jak to bylo u PS3, ta byla bytostě pokroková, bohužel dopadlo to jak to dopadlo, ale AMD přineslo velice zajimavou konfiguraci, to jim nelze upřít, navíc svkělá práce s pamětami, o kterých si mohou současné herní PC nechat jen zdát.
  • Já se zařekl že AMD už nikdy, poté co vyhořela jedna v PC a druhá mi oddělala ntb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší