Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL, ty jsi tak zabedneny, az to ani neni mozny :-). Neumis se spravne vyjadrit, nelogicky se snazis srovnat hrusky se stromama, nechapes ze jsi dostal odpoved na svou otazku, netusis k cemu je dobra pamet a povazujes ji za zbytecnou, nerozlisujes mezi tipem a typem. Jsi ubohy hloupy tvor zaslepeny svou nenavisti ke konzolim, a bohuzel, ten kdo tu doopravdy nechape, jsi ty sam. Konzole je v necem lepsi v necem horsi nez pc, oboji tu ma sve misto, proto jsou take tak uspesne, coz te hezky zere :-). Sve cernobile videni si nech pro sebe, jen jim sam sebe zesmesnujes.
  • Samozřejmě. Na grafice záleží jen, když SONY udevede nabušené trailery vydávané za gameplay. *15*

Btw, grafika je široký pojem. Výpočetní výkon hardwaru tudíž neznamená jen víc polygonů a lepší textury. Otvírá se mnohem víc možností, než jen zlepšení vizuálu. Ale chápu, že lidi zvyklí na konzolové koridory v té samé grafice po několik let životnosti konzole to nechápou.
  • Typický závistivý peasant popírající realitu zuby nehty. PC má vyšší výkon, ale hlavně, že konzole má sdílenou paměť, lol. To, že chce Mordor 6GB na kartě je epic fail portu a ne problém PC. Každopádně je srandovní sledovat, jak má peasant vánoce z toho, že má hra nesmyslně přemrštěné požadavky.
  • deridon
    vidíš to, mně jede čtyři roky už, hraju na ni čas od času celkem náročné hry.. ale zase jsem si předtím připlatil za chladič, kupoval jsem od Sapphiru s Vapor-X a 2x do roka ji pročistím
  • I hlupak musi pochopit, ze PC Master ma pravdu. Asi jsi ramsteine malo vyrostl, treba jednou pochopis. A za domaci ukol si priprav nejake argumenty, docela ti tu chybi.
  • No uvidime co ten "zazracny" DX12, ktory ma byt nieco na sposob Mantle. Teda Mrkvosoft sa dusuje, ale az cas ukaze.
  • Bohuzel, nemuzu za to ze nechapes. Typuji ze mas hlavu vymletou konzolovym spamovanim jednoho tlacitka na gamepadu. Doporucuju ti vyhledat odbornou pomoc. *4*

Kdybys stale nechapal, PC > konzole i pres jeji uberhustou hypepamet.
  • Tj celkem fuk, nabizi lepsi vlastnosti nez cokoliv od amd a tech par fps neresim, takze zatim bezkonkurencni, jak 5850 a 70 tenkrat.
  • Ja jsem se ti k tomu vyjadril, copak jsi to nepochopil? Jak jsi prisel na to, ze tva pamet dava lepsi vysledky. A to pomijim logicky faul, ze porovnavas na jedne strane konzoli a na druhe pamet. Na to bych mohl vtipne odpovedet, ze tva pamet nema hdmi vystup, ale bojím se, ze bys to nepochopil, tak jsem si ten vtip odpustil. Az se naucis spravne ptat, mozna zjistis, ze znas i odpoved.
  • Alucard
    5870 startovala na 8000kc a byl to nejvyšší model a nejvýkonější jednočipová grafika na trhu. 970 začíná na 9500 a není to nejvykonější jednočipovka, před ní jsou 980gtx a 780TI plus Radeon 290X...
  • A vyjadris se k otazce, nebo tu budes placat ad hominem o tom jak tomu vsemu rozumis a ja ne.
    Kdybys nechapal otazku, muzu ti ju zopakovat. K cemu ta honitba nad "lepsi" pameti kdyz s ni konzole podava horsi vysledky nez moje normalni pamet. *3*
  • A 970, cca stejna cena jak 5870 a vykon docela dobry. Jen ta koruna to trochu kazi. *5*
  • A řekni mi, kdo by kupoval nový HW každé 1-2 roky, aby si mohl zahrát nové hry? Konzole sice brzdí pokrok, ale zároveň dávají (i PC) hráčům určitou jistotu, že jim po nějakou dobu bude HW stačit. 90% PC hráčů, co znám, nemá tu nejnamakanější mašinu a nezajímají je poslední technologické novinky, chcou prostě mít možnost hrát co nejvíc her a hratelnost u nich vítězí nad grafikou.
    No a pokud ti připadá, že se grafika během jedné generace konzolí vůbec nevyvíjí, tak si srovnej CoD 4 s Metrem: Last Light.
  • Alucard
    já bych to vzal globálně, těch dobrých karet za poslední dobu vzniklo málo, přesně tři a to 8800GT, 5850 a 5870 - všechny tři grafiky za výbornou cenu, se skvělým výkonem a spotřebou a to hlavní, že mainstreamová karta porážela high-end, takové karty tu dlouho nebyly, teď jsou tu obří jádra a ceny za 10K+
  • Rozved myslenku, ze pro vsechno ostatni je to na nic. Podle me je to nappak velmi uzitecne a je skoda, ze pc to neumi. Myslim ze by tim sly delat zazraky, a ze by slo pomoci gpu akcelerovat spoustu vypoctu, ktere dnes musi odedrit cpu.
  • Ta skvela pamet je presne k tomu, k cemu se pamet pouziva, na praci s daty. Koukam ze pro tebe je pc nebo konzole cerna skrinka o ktere netusis jak a príc funguje. Vez, ze ta cerna skrinka by bez pameti nefungovala, takze je absurdni o ni tvrdit, ze je k nicemu. To jsou ti dnesni mladi, nicemu nerozumi a hned jsou se vsim hotovi. :-) A mimochodem, neni to moje konzole, ja ji nemam.
  • Proto tvrdim, ze tyhle parametry jsou urcite zajimavy ale uplne nepodstatny, a je treba se na to divat jako na black box s urcitou vykonovou charakteristikou. Hype o sirsi sbernici nebo vice shaderech je nepodstatny, kdyz stejne nameris jiny vykony.
    Anyway, titan je krok vedle, zbytecne drahy. Ta 970 momentalne kraluje.
  • to je divné, protože texel a pixel rate má 770 vyšší. No taky se samozřejmě neseberu a nepoletím pro novou kartu, na starším kompu mám sám radeona 5570, ale má slabou sběrnici, což je hlavní parametr, ale holt jsem tenkrát potřeboval náhradní kartu za 9800gtx+ která odešla do křemíkového nebe a neměl moc peněz takže bazarovku, takže to ani nebyl upgrade jako spíš koupě z nutnosti. Kupovat titan na hraní je samozřejmě overkill, jako mám na něj, ale takovýhle prachy za kartu nedám, ale pokud někdo jo, nemám s tím problém, alespon přispívají na vývoj
  • Kdy naposled predstavila AMD neco zajimavyho? 5850? To uz je par let. *4*
  • Jak tak čtu příspěvky tak jak tu někdo opěvuje AMD a haní Nvidii tak jsou tyhle žabomyší války vcelku směšné. Teď Nvidie představila vcelku zajímavou kartu a za půl roku představí AMD zajímavější nebo alespoň srovnatelnou alternativu. Je to jen přirozený vývoj nic víc. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší