Přejít na výpis diskuzí
Nové grafické karty od Nvidie nabízí zajímavé funkce a dobrý poměr výkon/spotřeba, ale nejsou pro všechny
27.9.2014 | Jan Olejník
258 příspěvků
-
Co to zas jen za hodnotu výkon/spotřeba? Neříká se tomu náhodou účinnost! Ach games...
-
Myslim ze clovek ktery stavi herni pc spotrebu neresi;)
-
Už vím kde se berou politici, takové bezvýznamné tlacháno jako na games.cz se jen tak nevidí :D
-
a prečo si myslíš, že ostatní radia grafiku nad hratelnosť ? to nemôže niekto prejaviť záujem o kvalitný vizuál bez toho aby si o nich Psychotici otierali ústa ?
-
del: No nevím, tak jsem asi divný, když řadím zábavný gameplay nad ustříkávání si z vizuálu... Ale každému co jeho jest.
-
Mantle je k nicemu stejne jak physx.
-
ramstein: Nemam duvod brecet, umim si vydelat dost penez na kvalitni PC. *3*
-
At bude nebo nebude Dx12 zazracny je stejne jedno! Pac stejne vse na nem nakonec pojede tak jak na preseslych DX a mantle je jen doplnek. A nikdo nevyda hru jen na mantle, pa by bych sebevrah :-D
-
A ja myslel, ze jsi dost stary na to, abys tu brecel. Ale tak si poplac, treba te nekdo polituje :-).
-
Dukaz, ze jsi socka, kupujes amd a brecis ze nvidia je predrazena?
-
Promin, jsem dost stary na to abych tu nebrecel o tom ze na PC nemam. *3*
-
obmedzenec :)
keby si nemal sikme oci a debilny mozog, videl by si ze som tvoj dokaz dal o post vyssie -
Pozor, mas tam chybu, es=u a is=im.
-
Je to primitiv, jinak se vyjadrovat neumi, budme k tem chudakum trochu tolerantni. Uz tak jsou nestastni z toho, ze nedokazi pochopit, proc nekdo preferuje konzole, kdyz prece pc je vykonnejsi. Me je jich vlastne lito :-).
-
Co mohu soudit, tak ty chamicke parky kupuji pc hraci :-), masove hrani na pc je typicke pro ty socialne slabsi.
Kdyz to neni argument, tak proc ho pouzivas? Vzdyt tim "az vyrostes..." nerikas nic jineho :-). To je ukazkova pc logika. A na rozdil od tebe, ja nicim takovym neargumentuji. -
Butthurt *15* Az vyrostes pochopis.
-
a pan del o sobě tvrdí, že není troll a začne větu " peasent" Buď si totální vygumová guma, která těmto blábolům o pc master race věři nebo totální troll. Vyber si *3*
-
Jo, ty jsi take dobry, tobe cernobile videni nedela problem :-). PC muze mit vyssi vykon, ale take nemusi. Ano, PS4 ma chytre vyreseny pametovy system, lepe nez ho ma vyreseny PC. Mas problem si to priznat? Boli te to? Pak jsi srandovni ty sam :-). Kdyz neco dobre nefunguje na konzoli, je to proto, ze konzole jsou blbe, kdyz neco nefunguje na pc, neni blbe pc, ale to, co na nem nefunguje. Je to smesny pristup, ale ty na nem urcite nevidis nic spatneho, ze?
-
Ano, parky bez masa. Jsou uspesne. Neskutecne me zere kdyz kousu ty svoje ve*provy, s 95% masa, krivi mi hubu predstava ze vetsina cechu kupuje ty bez masa, z mouky, kopyt a Ecek.
A asi tak je to s konzolema. Hraju na pc na plny detaily a neskutecne me krivi prsty ze nekdo vyhodil 10 tacu za lowend pc co hraje sekane par radobyexkluzivnich her. *5*
Btw, "ty tomu nerozumis a ja jo" neni argument, az vyrostes, pochopis. -
Hlupak mu mozna da za pravdu, tomu bych i veril :-). Nebo chudak, ktery se tak stydi sam za sebe, ze se radsi vydava za jine :-). Argumentu jsem uvedl dost.