Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stejne je to jen naprosto nepodstatny udaj uvadeny jen protoze v porovnani s konkurenci stejna cena vykon/vykon by nvidia prohrala *1*
  • Moje posledni nVidia byla 8800GT, od te doby beru jen AMDcka, a vypada to ze jeste peknou radku let budu .. Pokud by nekdo nevedel proc, je na to jednoducha odpoved.. Pomer Cena/vykon .. jeste mi zadna neshorela a problemy s drivery nebo vubec s cimkoliv jinym jsem nezaznamenal.. prave jedu na prvni revizi r9 280x a vubec me nezajima jestli je to pretisknuta 7970, jednoduse platim za vykon a ne za nalepku nebo blbinky jako physx . A vubec proc to tady pisu, kdyz kazdy z vas urcite vi jak nakupovat chytre.. je treba to zaprisahlym fans nVidie, detem a v neposledni rade hloupym lidem stale opakovat, jinak se nepouci *12*
  • Letmým pohledem jsem myslel, že je to autorádio *1*
  • Myslím, že očekávání byla daleko větší, ta spotřeba u GF je fajn, ale výkonově to žádný zázrak není.
  • Veskoslav
    Ne u graf. karet neříká. Už jsi někdy slyšel: Jakou má tvoje graf. karta účinnost? Moc žereš fyziku.
  • Psychotic
    Možná kdyby celý rozpočet neutratili za renderování legionářských bradavek, zbylo by trochu času i na jiné věci.
  • Asharak
    Ceny sly od řady 5xxx a 4xx dost nahoru což je smutný fakt.
  • A jsme zase u tý logiky. To, že někdo neumí udělat hru, nevylučuje nic. Pokud teda nechceš tvrdit, že grafika může za to, že je hra špatná.
  • Psychotic
    del: Hm.. tak od roku 2006...Mrkni na Ryse.
  • "No nevím, tak jsem asi divný, když řadím zábavný gameplay nad ustříkávání si z vizuálu... Ale každému co jeho jest."

To by mě zajímalo, od kdy se vylučuje zábavný gameplay a kvalitní vizuál.
  • To bych probrečel jak želva i dnes :D
  • Tak zrovna s Crimson Skies je problem aj na Nvidii, ruzove psychedelicke peklo. Ale nastastie ako si spominal, su na to udelatka od ludi.
  • Aspoň že si to přiznáš, to tě ctí. Dávám ti +.
  • Ne, je mi deset. A proto tady brecim ze nekdo pomlouva mou hracku. OH WAIT! *3*
  • Ty si můžeš maximálně říct tatínkovi, protože s tímhle dětinským chováním se nesnaž někoho přesvědčit, že je ti víc než 12 let.
  • Hanzales
    Jak byla :) Já ji měl ještě nedávno v kompu a sloužila velmi dobře. Akorát v pCars se potila už i při medium/high detailech a v Armě 3 bylo taky třeba držet rozumnou dohlednost, ale v ostatních i náročnějších hrách pořád dávala min 35-40 fps i při high/very high 2x-4xAA, což se počítá :)
  • GTX 560 ti byla podle mě výborná karta a pořád zvládá řadu her skvěle a srovnatelně s novějšími kartami..
  • termín účinnost se v tomhle případě nepoužívá...
  • Paulcz
    Nevidím důvod hanět Mantle, alespoň někdo ukázal, že současný API jsou značně neohrabaný. OpenGL i MS s tím budou něco dělat a budoucí OpenGL by mělo z Mantle vycházet, takže nikdo nebude muset dělat podporu pro třetí API..
  • Psychotic
    C-BEAM Ale jistěže můžou, pokud se nebudou vyjadřovat arogantně. Pokud budou, ať se připraví, že k tomu taky budu mít co říct *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit