Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Tomu říkám rázný názor! *5*
  • Mechwarrior_bw
    súhlas a to je práve na tom najhoršie, o tomto probléme totiž určite vedeli dávno pred vydaním ... jednoducho hru vypustili na PS3 s týmto problémom vedome a samozrejme bez akéhokolvek varovania.
  • Trol.diskuzni
    Udělej si vlastní anketu, kolego, a do mé neštimuj! *5*
  • Trol.diskuzni
    Díky za tvůj hlas! *4*
  • hele ten god of war na PC taky neběží nejlíp :D
  • MrSanta
    Navrhuji malou modifikaci - pro odpověď A) nedělejte nic
  • Asharak
    First!
  • smejki
    ta chyba se neobjeví do chvíle, dokud jsi během hraní nehýbal s větším, než únosným množstvím předmětů. takže betatesteři to klidně dohrát mohli.
  • Trol.diskuzni
    Přátelé, je to tady... Druhá anketa! *4*

Otázka: Je Skyrim nejlepší hrou historie lidstva?

Možnosti:

A) Samozřejmě, že ne! = Dejte mi +1 ("líbí")
    B) Samozřejmě, že ano! = Dejte mi -1 ("nelíbí")
  • Asharak
    Já taky ne, sem tam je třeba napsat nějakou blbost, ne? *2*
  • smejki
    gamebryo je render engine. tenhle problém souvisí s enginem hry jako takovým
  • Asharak
    aha asi moje chyba, nevěděl jsem že je i pro konzole. sorry
  • ti co si poctivě hru koupili hned když vyšla si teď opravdu musí připadat jako pitomci

další věc je že vzhledem k unifikovanému hardware konzolí to musel být problém který se během jakéhokoliv i jen pokusu o betatesting rozhodně musel objevit (předpokládám že si během testování dal někdo tu práci že aspoň jednou zkusil hru dohrát) ... takže evidentně něco co vývojáři s klidem vědomě vypustili na hráče. fakt nádhera
  • Počkat..Jak není záležitost konzolí..?
  • Oficiálne sa dá reklamovať, len ak je poškodené médium alebo sa hra nedá nainštalovať/spustiť. Ak ti ju predajca vymení za inú, to už je jeho dobrá vôľa.

Samotný software sa takto reklamovať nedá, to nie je žehlička, to by som mohol reklamovať prakticky hocičo kvôli hociakému bugu...
  • Chytrolíne *4*

Všichni nepotřebujeme mluvit jako Sheldon Cooper. *2*
  • smejki
    je to daň za tuny kýblů a lžic, skterými může hráč hýbat.

takže buď vymažou mnogo objektuv, nebo udělají častější world reset. engine sotva přepíšou
  • Asharak
    Nepleť sem Oblivion, to není záležitost konzolí *15*

Inu proč neupravovat PC engine pro konzole *1*
  • A pak že má Skyrim méně bugů než Oblivion...
  • Asharak
    Tak za 1. Konzole nic neoživí, jen trochu přilepší grafické stránce některých nových her
    za 2. Pavučina neroste, přečti si něco o "pavoucích"
    a za 3. Nechci radši vědět, v čem to žiješ/proč se jako PCčkář trochu nestaráš o komp *7*

//4. Konzole jen odstraní problémy s nedostatkem paměti pro objemnější ukládáni ve Skyrimu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit