Přejít na výpis diskuzí
Odstranit zpomalování PS3 verze Skyrimu bude asi na dlouho
5.12.2011 | Petr Poláček
249 příspěvků
-
Já si zahraju Uncharted 3 na svojí LCD TV a potom si zahraju Skyrim v 1080p s HD texturama s 50fps...a o tom si ty můžeš nechat jenom zdát... *2*
-
A teď tu o Karkulce prosím..!
-
myslíš, že PC nie je možné prepojiť s plazmou ?
-
Mě přišel luk moc useless, páč jsem vlezl na menším levlu (13?) s Falkerem do hrobky a nezmohl jsem skoro nic *10* teď mám Orka s obouruč a jinak si to dávám *4*
A že to s tím lukem moc nešlo ani jinde, vždy všichni přiběhnou ani nedáš 3 rány - teda pokud nemáš moc dobré plížení že ale s tím jsem to moc nezkoušel takže bude snad chyba v tomhle? -
Myslíš ten Cčkový až Dčkový interaktivní akční film na střídavé mačkání dvou tlačítek, oproti kterému jsou rané snímky s Chuckem Norrisem oscarovými počiny? *3*
-
Takže jsme byli jednoduše ochcáni. *1*
-
videl nekdo video jak to laguje,i 6 snimku.ja teda hraju na vsem,ale uz od mega drive jsem vedel ze kdyz si zahraju neco na konzoli tak to funguje.to jsem se spis pral se svym pc,ale zalezi na konfiguraci coz beru,jenze konzole ma jednu a ty hry proste musi slapat,jinak to nevydam.to je normalne na pres..zku tohle pustit do propdeje.to to nikdo netestuje.hra je navic plna bugu,no nemam slov BETHESDA= *12*
-
Uz jsi slysel o PS3 emulatoru na PC? My si ty tvoje uzasne hry muzeme zahrat taky panacku:-P
-
Tak já si to také myslím, že zrovna nejlepší hra vesmíru to není, ale určitě se najdou tací, kteří to vidí jinak... A právě proto ta anketa. *4*
-
A co dál? Je toho tuna třeba Killzone 3 Ressistance 3 Metal Gear 4, Heavy Rain, God of War 3 a tak dále a tak dále a většina z uvedených je na tom graficky lépe než ten váš Skyrim s HD texturama..
-
Myslíš zdat jako noční můry?
-
Myslíš ten tunel s efekty?
-
to mala byt reakcia na CroXa
-
neviem neviem. ja som si to kupil na PC a nemam ziadne tieto problemy. grafiku mi vylepsili texturove mody a podobne vecicky a ked vyjdu komplet mod tools tak sa tesim na komplet novu hru :-D. neseka mi to. loading mam 5 sek, ovlada sa mi to lepsie, rychlejsie a zabavnejsie ako na ovladaci cize ja som spokojny.
-
Jde o to, že za nejlepší hru vesmíru by ji označil jen blázen a na beton by tomu sám nevěřil...na to má Skyrim až moc chyb, bohužel. I když..aj bez těch chyb by to pořád moc nešlo, furt tomu něco chybí..pro mě třeba vyvážení lučišníka, kdy nemůžu skillovat pořádně luk, páč všechno moc rychle umře z plížení. Takže mám malý level. :o/
-
Osobne mam sestavu: Phenom II X6 1100T Black Edition, (6x) 3.3GHz, DATA XPG Gaming Series 16GB (kit 4x 4GB) 1600 MHz, 2x Gigabyte Radeon HD 6970 2GB DDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort, 256bit, CrossFireX
Jedu na ultra detaily v rozliseni 1920x1080 + spoustu grafiku zlepsujicich modu viz prvni post a fps se mi pohybuje kolem 50 (tesne po nahrani vetsi oblasti napr mesta klesne fps po dobu 2-3s na cca 10-15 ale pak jde zase k padesati). Loadingy i po 3/4 mapy prozkoumane zhruba a +- 100 hodinach odehranych 1-3s. zadne sekani ani nic podobneho jsem nezaznamenal.
Jinak crossfire byl do dneska vypnute ale pred chvili vysle nove ovladace tak to jdu prave zkusit nakolik ten vykon jeste naroste:-) -
A co dál? *6*
-
to jsem ani nechtěl říkat, bo bych se akorát rozpálil do běla
-
Já si zase zahraju Uncharted 3 na svojí plasmové TV a o tom ty si můžeš nechat jenom zdát..:p
-
Hlavně že si rozumíme *1*