Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    *15*
  • Pozor grafiku jsem vyhrál v souteži na jednom nejmenovaném českém HW serveru sám bych si tak drahou kartu nekoupil původně tam byla Radeonka HD 5770.
  • Amylee.Anderson
    Jo my se vlasně známe, že víš, jak jsem na tom s intimním životem. To samé doporučuji tobě, protože nejsi schopen poznat parodii, hlupáku ;)
  • Asharak
    Z větší části je. Hlavně díky grafice *3*
  • Asharak
    Pardon, nevšim jsem si: hodný rány po zadku *1*
  • Asharak
    Nojo, to je slušný argument :) Já třeba patřím k těm co hrávají s PC na LEDce *2*
  • Asharak
    *Facepalm*
  • Asharak
    Skvělé ! *4*
    No ono to není jen o texturách, ale o celkovém konceptu a designu. V tom Skyrim i u mě selhal takže mě nemusíš přesvědčovat *3* Navíc nejsou textury jako textury. Něco spěje k přiblížení reality a něco k fantasy. Od detailů po barevy.
  • Tak to je potom mooc krásný, si zasloužíš řád myšího kožíšku *14*
  • Dobrej tah! Ale pořád si myslím že počet konzolistů co hraje plasmě značně převyšuje počet PCčkářů co hrají na plasmě a to dost výrazně...
  • Trol.diskuzni
    Technický dotaz - nemáš lepší 1920x1200? Já teda radši víc místa na výšku *4*
  • Mechwarrior_bw
    naozaj si myslíš, že viac ako 10% konzolistov hrá na plazme ?
  • MrSanta
    Ženu ani květinou!
  • Asharak
    Fíha, pán je gurmán. Určitě to sem napiš ! *4*

Sakra on už je tolikátej update? Dík, du to zkusit, snad to o moc nespadne *4*
  • My PC hráči sme vypustili Bethesdu na konzole, áno je to náš Trójsky kôň, odtiaľ aj vyjadrenie hovorcu Bethesdy, že ich priorita je tvorba na konzole. My PCčkári to konzolistom ešte len natrieme! *3*
  • Napsal jsem snad někde že nemám PCčko..? Sice to není žádnej High-end (GTX 570, i5 750 3,8 Ghz a 4 GB RAM) ale na Skyrim ba dokonce i Crysis mi to bohatě stačí...
  • Už si konečně zaprcej, ať se ti uvolní mozek...
  • Asharak
    Ale testuje - za 2 hoďky to prošli takže to šlape. Problem ?
  • Nejde o to že to nejde ale o to že 90% PCčkářů to na tu plazmu nenapojí protože všechny prachy vrazily do grafických karet..
  • Asharak
    hodný pohlavku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit