Přejít na výpis diskuzí
Odstranit zpomalování PS3 verze Skyrimu bude asi na dlouho
5.12.2011 | Petr Poláček
249 příspěvků
-
Chudák ten týpek, co se tady zastával PS3... asi nevěděl, kde je.
Větší chudáci čeští PC hráči... prodeje na PC jsou mizivé, vývojáři je dávno odsunuli na třetí kolej a většina PC exkluzivit jsou ne-mainstream věci např. od Paradox Interactive.
Ani se chudákům českým PC hráčům nedivím, že jsou z nich nestabilní jedinci a psychicky neunesou kladné slovo o konzolích... -
*rulez *3*
-
Jo pro tohle mi chybí rozumný mod. Na nexusu je jen něco ale není to nic extra.
-
Dal jsem ti plus, nejlepší hra v historii to jednoznačně není! Nicméně si pořád myslím že hra roku to rozhodně je, i když výběr je slušnej...
-
ja bych to vyresil treba tak, že si udelejte hlavni linku a nejake questy ktere chcete a když se vam to začne sekat tak začnete novou postavu a dodelejte zbytek, ne? nemusite mit jednu univerzalni postavu na levelu 60. Mužete mit treba specialni postavu do thieves guildy a assassins guildy. specialni pro magy a hlavni linku atd. Stejne je ta hra moc lehka i na nejvyšší obtiznost.
-
a jinak X box rules
-
on uz je patch ? pred tydnem sem se tady v dizkuzich psal a jeste nebyl ..
-
36 lidí si myslí, že jo. *5*
-
kamos mi hovoril ze mu to padne ked vyhodi vacsi stack sipov (200-300ks) a potom ho zoberie...
-
v Oblivionu bylo těch pohybovatelných předmětů více... vlastně je skyrim v tomhle dost osekanej
-
recenzente, nestydíš se, když si dal 10/10??? *1*
-
samozřejmě že není nejlepší hrou historie lidstva...
-
PC verzia + update 1.2 = no problem. Draci lietaju normalne, odolnosti funguju, padlo to od 11.11 asi dvakrat. Pre mna stale 9/10 a hra roka.
-
To Amylee: True enough! *5*
To RagnaRock: http://3.bp.blogspot.com/_u2StUzAF0GM/S5uo3NkRqDI/AAAAAAAADcc/H3ELvOMS3Fg/s400/simon-cowell-thumbs-down1.jpg -
Tak to rovnou vstup do kláštera.
-
To mas o zvyku me se zase 1920x1200 zda tak divne zdrcle:-)
-
Né asi *15*
-
Ani kdyby mi bylo 40 a byla bych panna bych nešla s někym, kdo říká "zaprcej".
-
*4* 1+
-
Možná to právě měla být jakási nabídka a tys měla oněmět úžasem... *4*