Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ani nepotřebuje komentář, který by tě nějakým způsobem ztrapnil, protože to jsi skvěle zvládnul sám...
  • Gratuluju, jedna série se na PC prodává. A dokonce strategie.
    To mluví o úspěchu celé platformy.

Z Titaniku pár lidí taky vyskočilo na člunech, takže žádná tragédie.

poslitomne -> končím s tebou, nestojíš mi za nic dalšího.
  • správně
    s blaznem je tezká řeč
    co se třeba jít podívat na prodeje total waru, ay ses přesvědčil o pordejnosti pc her, i když bys měl celý svůj malý svět naruby *1*
  • Asharak
    Tak by to bylo tak jak říkám, moc to řešíš *3*
  • No já to pouze konstatuju jako fakt, který pozoruju. To lidi dělávají.

A s tím Nova Cinema... další útok přímo na mou osobu.

Lidi jako ty a SuperHovna nepovažuju za hodné jakékoliv diskuze a reakcí. Běžte si do hospody nadávat jak je ten svět hroznej, tam se hodíte.
  • Asharak
    Nemůžu, urazil bych je.
    (Teda pokud jsem to zase pochopil já - jakože to NENí běžný angry výkřik na hatery :)
  • a porimte i kdyby to bylo tak jak řikáš tak co jako? Tebe to nějak uspokujuje nebo co ted myslim davaji na nova cinema přibehy obyčejného šílenství tak si tam určite najdes svou postavu *3*
  • Však s rostoucím savem roste náročnost na jeho správu, takže na slabých/"nekompatibilních" PC to může být taky problém.
  • SirArag
    Nemám tušení jak dlouho to hraju, ale lukostřelba je můj druhý nejvyšší skill hned po plížení.
    Těsně následuje okrádání a páčení zámků.

Alespoň myslím, že to tak naposledy bylo. Už týden jsem to pořádně nehrál :)
  • Asharak
    Pokud narážíš na sankuriho, tak to vyjmenování bylo k věci, ale trochu to přepískl. Ale jeho první post na tvůj popis sedí :)
  • Co je na tom k nepochopení?

Prosím konkrétně.
  • Asharak
    Protože to nepochopil *15*
  • Ty jsi ale vypaseny konzolovy troll....hybaj pod most!!
  • Kazdemu se libi neco jineho,ale Morrowind mi prisel,jako by se odehraval na Marsu a to je velke ne. Skyrim ma taky chyby,ale zasazeni mi prijde perfektni a ani atmosfera nepokulhava.
  • Prosím můžu se tě zeptat, co tě vedlo k tomuto příspěvku?

Asi jsi si přečetl můj prvná příspěvek, řekl jsi si: "Aaaaaa ten šmejd, napsal pravdu, která se mi nelíbí, ale nijak mu ji neumím vyvrátit, rychle ho musím seřvat za jednu gramatickou chybu, abych proti němu aspoň nějak vystoupil."

Moje rada... sežeň si argumenty, ne pindy.
  • Jen na PS3? Mě se to stává i na PC!!! Hraju a po chvilce se začne hra neskutečne sekat (někdy po 10 minutách někdy po hodině. Většinou je to ale po loadingu do nové "mapy" (když projdu dveřmi, atd...)
  • Hehe, uklidni se ty psychyko. *16*
  • Hmm, asi ano.

Ale já brečím pouze pokud někdo zbytečně brečí nad něčím jiným.

Sám posuď, co je horší...
  • Kdyz tak ctu tvoje prispevky pod ruznymi tematy,tak se nemuzu zbavit dojmu,ze mezi ty CryMorrisony patris taky,jen z te druhe strany barikady.
  • calwin
    jááj to sa teraz trollovia potešili :)

jo a hlavne mrskači čo nemôžu opomenúť vymenovať celú zostavu :D... fakt na potlesk...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší