Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • měli by udělat konkurečnní organizaci "růžová prasátka"

a jak by vypadal hlavní "avatar klanu"? No přece jako muž v modrém sáčku s kufříkem (Half-life)
  • Hlasuji toto je inteligentní humor :-)
  • Se na to podivej sam
    2010 - http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=19597&catid=1&Itemid=57
    2011 - http://www.eurogamer.cz/articles/analyza-herniho-trhu-ve-stredni-evrope
  • Asharak
    Týden ? Závidím ti ^^
  • spíš by měli odstranit Temné bratrstvo, protože vstoupit se do něj dá pouze zabítím svázaného zajatce, což odporuje Ženevským konvecím a nesplňuje tak přísná morální kritéria, která po hrách vyžaduje Červený kříž
  • Jo to mě zajímá kolik ty si viděl grafů o tom kdo co stahuje a kupuje.
  • tak projed vsechny stranky teto diskuze :)
  • To by bylo fajn - vyhlásit soutěž o nejhorší generující se hlášky z her *4*
    nuclear winter je nezapomenutelná *1*
  • Jo problem to je :D po praci si chci sednout ke konzoli a vklidu hrat neresit nejaky problemy.Jsem zvyklej ze vsechno co strcim no BR mechaniky jede nadherne, tak jak doposud tomu tak bylo
  • Typek co ma PS rikal ze FPS jdou az snad k 3 ale staci hodit save, vypnout zapnout konzoli a jede mu to zas par hodin v pohode.
  • Malleth
    Výhoda konzolí je, že když si koupíš hru, tak máš jistotu že ti pojede.......kromě her od Bethesdy
  • z tech mala postu co jsem v tehle diskuzi cetl byl jediny, ktery vyvolaval flame konzole vs pc a ten jsi napsal ty. pokud chces vynadat flamerum, tak to udelej jak clovek a ne jako dalsi flamer.
  • Ano ne kazdej je pirat, ale statistiky prodeje a stahovani mluvej za vse . A ja jako minimalni uzivatel pc nemam zadnou nainstalovanou hru, Na ps3 mam dost koupenych her jak na BR na PSN . Me jen nastvalo jak tu PChraci zacali hazet machry.
  • http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-ps3-skyrim-lag
  • Nejlepší hra historie lidstva, určitě ne. Výborná hra na spoustu hodin zábavy, určitě ano. A taky určitě blbá anketa, ale tak co by sme od tebe chtěli...
  • A zase flame war PC vs konzole.

Obe strany, jste blbouni. Jdete si radsi neco zahrat, bude to lip investovany cas =D
  • Ano jako stim nejde nesouhlasit ze PC je a vzdycky bude napred pred konzolema, ale vyvolavat flame jen kdyz PS3 verze ma docela zavaznej problem mi prijde zbytecne at si PC hraci hledej sveho!
  • calwin
    aha tak budem si to opakovať až minimálne 80 % mojich spolužiakov bude ťahať ďalšieho witchera miesto toho aby si ho kúpili... neboj sa poznám takých a nie málo takže výnimky si iba cením... ale je ich fakt málo a sú to ľudia čo si už viac menej môžu dovoliť všetky typy platforiem a robia to len kôli svojej zbierke ...
  • Deus Ex pyco
  • treba proto, ze vyvojari delajici produkty pro 6 let stary hardware se nikam neposouvaji? neni to chyba konzoli, je to chyba vyrobcu, co nejsou schopni dat na PC nic vyjimecneho, ackoli narozdil od konzoli je to hardwarove nezastarala vec.
    to, ze je PC technicky dokonalejsi je fakt a musis se s nim smirit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit