Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele, trolle, všiml sis, že podle těch tvých pravidel 36 lidí odsoudilo Skyrim k možnosti "samozřejmě že není"?
  • Cahir
    Nejhorší:-D
  • smejki
    Firing arrows in knees almost makes you wish for a nuclear winter...
  • :D:D:D
  • Alex81
    "když každej zvás si za celej život koupil maximálně jednu hru ,a ješte ktomu byla u časopisu level,score nebo gamestar." Nemluvíš pravdu! https://picasaweb.google.com/111812113484751771158/Hry02?authkey=Gv1sRgCNmKme6k3-jlxgE a to jen STEAMova část! A do konzolí se nenavážím. měl jsem PSX PS2 a teď mám PS3... Ale už mě opravdu nebaví neustále navážení, že co PC hráč to pirát. Pochybuji, že zrovna ty máš nějak velkou sbírku her.
  • calwin
    a nevie niekto či to spomalenie hry je až tak razantné že sa to nedá hrať? alebo vážne je to až tak veľký problém? plánujem si na vianoce kúpiť aj skyrim tak neviem či si nebudem búchať hlavu o stenu... mašina mi to nerozbehá tak aspoň tá PS3 nech mi dá niečo z príbehu...
  • Asharak
    Si to třeba vygooglete když mi nevěříte *10*
  • meatball
    ...what? O.o
  • Amaroun: právě, že je ja se s tim mikem hotošim ani tak nebavim o tom jestli jsou lepší konzole nebo pc, když je to jedno
    Mě by spíš zajímalo co má za problém on
    jsem si jist, že to co předvádí je skutečne nějaký druh nemoci
  • Nechápu proč se zažrany PCčkáři furt navážej do konzole, jak je PC lepší a bla bla bla.Já se ani nedivím že vývojáři začínají sr*t na vydávání her na pc ,když každej zvás si za celej život koupil maximálně jednu hru ,a ješte ktomu byla u časopisu level,score nebo gamestar. A když mají nějaké konzolové verze hry problém tak se do nich s*rou a snaží se srovnávat.Polovina z lidi co se tu srovnávaj si hru jen stáhli. Tohle je recenze PS3 verze tak tu nenadhazujte PC verzi ubožáci.
  • Amim
    Nějak mi nejde reagovat na první příspěvek, takže tady:

Jak mám dát mínusko příspěvku jako takovému a poukázat tak na nesmyslnost celé ankety? Máš tam mínusko, nicméně to neznamená, že je Skyrim nejlepší.
  • Je to parafráze na jednu hlášku ze Skyrimu *3*
  • poslitomne:Těmto rádoby odborným analýzám nemá cenu věnovat větší pozornost.
    I přes nějaké proklamace, jak je kravina rozdělovat hráče na pc a konzolové, je s toho pořád cítit, že si někdo chce prostě plivnout. :-)
  • Asharak
    proč to na sebe vždycky každý přizná *1*
  • to víš no
    ja hraju na pc téměř strategie a většina strategi se dělá primarne na pc
    střílečky se dělaj na vsechno
    takze pak mas na konzole hlavne zavody a moderní adventury (heavy rain a tak)
    ja hlavne nechapu smysl proč píšeš tyhle hlouposti
    jsem sám komu to nepřijde normální????
  • me se prave ten mars libil, bylo to takove pochmurne a depresivni, prostredi skyrimu je ... gay
  • SirArag
    Hele, popravdě mám problém rozjet na emulátoru pro PS2 obyčejné Katamari Damacy když je na obrazovce víc objektů (jo, takové ptákoviny mě občas na pár okamžiků chytnou).
    A myslím, že s PS3 to bude ještě o něco horší.

Takže myslím, že zahrát si můžeme, ale bude to připomínat spíš galerii screenshotů.
  • treba nehodnotil ps verzi. me osobne sekani na ps hru na PC nijak nekazi
  • nechápu tenhle trapnej for, proste kdyz nekdo schyta šíp do kolena, tak už nemusí normalne chodit. dava to smysl
  • PS má strašně pomalý transfer mezi RAM a VRAM (vedle nic moc grafiky od NVIDIA to je jeho největší slabina) a engine navržený primárně pro xbox s unifikovanou pamětí samo sebou na PS3 sám od sebe jen tak nepojede. V tom horším případě (jako tady) to nepojede vůbec, dokud se nepřepíše velká část enginu. Tohle Bethesda nezvládla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší