Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhľadom na to, že blizzard držal neustálymi updatmi a patchmi diablo 2 nad vodou 10 rokov (žiadne mesačné poplatky samozrejme) a teda existuje opodstatnený predpoklad, že to tak bude podobne aj s trojkou... ty si tu ten krátkozraký.
  • Díky tobě podobným se mi fakt začíná GW2 znechucovat. *16* *10* Ale na druhou stranu se dá díky tomu poznat, proč všichni tak moc nadávají na všelijaké hry a poč je to baví, takže alespoň něco kladného *4*
  • Jo, jsem hater protože jsem napsal že me SC2 nebaví. Skvělé. Máš v tom jasno! :-D
  • Keď sa objavila aukcia, tak ľudia začali obchodovať - a nikto im pri tom nedržal pri hlave zbraň a nenútil ich nakupovať či predávať.

Tá "bonusová časť" to skazila len tým, čo nemali prachy a pociťovali komplexy menejcennosti z toho, že iní si za peniaze nakúpia lepší gear (a zabijú diabla skôr!!). A druhej skupinke, ktorá očakávala, že na to bude profitovať, ale šikovnejší hráči ich z tohto biznisu vyšachovali.
  • Trol.diskuzni
    Ááá, konečně... Už se mi stýskalo po tvých nadávkách! Ještě mě někam pošli a můj den se stane dokonalým *14*
  • Veskoslav
    Jak ti může vycházet 5 hodin/act, když IV. act je tak na hodinku a to včetně zabití Diabla;)Tudíž to můžeš mít 1 akt 10 hodin, druhý 5, třetí 3,5 hodiny a poslední 1,5 hodiny, což ti dá cca 20 hodin, tak píšeš.
  • 13 hodin prvni akt ? Kolik, ze jsi mel mezitim hodinovych prestavek, tipoval bych to tak na prinejmensim 6 x.

Pravda je ze 1 act je ze vsech nejdelsi, ale na 13 hodin ani omylem ja projel komletne cele diablo za cca 20 hodin na 1 obtiznost, coz vychazi cca 5 hod na act.
  • Zlata pravda
  • To hej, ale ty si superhráč, ktorý sa nemôže porovnávať s obyčajným plebsom. Obyčajná hráčska luza (oproti tebe samozrejme) ako ja, normal prešla tak za 21-22 hodín a ani zďaleka som neodkryl všetky mapy. Samozrejme z eventov som nevidel ani polovicu.

Čo už, superhráči ako ty to majú ťažké, nemôže sa každý producent hier prispôsobovať tej 0,001%-nej elite, ktorá hru prejde na prvý raz za 8 hodín, pričom splní všetky questy, vyskúša crafting, všetky skilly a runy atď. *7*
  • no ale prece tim, ze by ty lidi v tech aukcich neobchodovali, tak blizzard hrace nijak neochudi. Ochudi jen sebe. A zaroven ty aukce hrace nenuti hrat dal, je to jen moznost navic, kterou hracum dal a nikdy ji ani nemusi vyuzit. Prece nemuzu pomlouvat na hre to, co je tam pridano navic a zaroven pokud to nevyhledavam, tak se s tim ani nesetkam. Mi nerikejte, ze kdyz se objevili aukce, tak lidi rozcarovanim bouchli do stolu, ze je blizzard nuti hrat dal, ale ocekavaj teda, ze jim tam bude snaset zlata vejce za to. Ta hra je porad stejna, akorat tam pridali bonusovou cast, ktera to vsem ocividne zkazila z nejakyho duvodu :-)
  • Haterovi nic nenamluvíš, ach jo *9*
  • asi nejlepsi prispevek v diskuzi :)
  • Nez hloupe reagovat, tak redaji vubec, pro tebe to plati 2x
  • Veskoslav
    Hlavně, že existuje něco jako ingame peníze hlupáčku.
  • Veskoslav
    13 hodin I. akt Diablo III, ale to jsem opravdu objevil všechno, včetně většiny ingrediencí na otevření Secret levelu:)
  • Skôr to ber tak, že jednotka ich nestála nič, dvojka ich nestála nič a teraz za trojku musia dať 50€ aby si to vôbec len zahrali, tak sú nespokojní.

A zvyšok je bandwagon rovnaký ako "free to play je zlé", "všetky indie hry su dobré a cool", "všetky staré hry sú dobré a cool", "nové hry sú zlé", "ea sú zlí", "ubisoft je zlý", "cd projekt je dobrý", "valve je dobrý" apod.
  • Tohle je argument, který jsem četl skrze všechny fóra minimálně 1000x ... Bohužel to není argument, který by mně něják přesvědčil o tom, že Blizz je vlastně pohodová firma, která dělá maximum pro své zákazníky! Uvědom si, že nemůžeš srovnávat release D2 a D3! Nebo mi chceš tvrdit, že se za těch 10 let nepoučili a musí opakovat všechny ty stejné chyby?? To je přece kravina. To je jak kdyby bylo všechno to funkční během těch let zapomenuto, nahrazeno nesmyslným systémem a posleze pomaličku vráceno do stejných kolejí :( Nechápu, že se najdou hlupci kteří to Blizzu žerou - Koukněte jak jsme úžasní a myslíme na Vás!! Jo jasně, ve skutečnosti byla ta hra doteď defacto placená beta verze, přičemž jim hráči udělali fine tuning jejich průseru! Oni tam teď milostivě přidají něco, co tam mělo být od začátku a tvaří se jak nejsou hustí, že myslí na svou "komunitu"
  • Trol.diskuzni
    Úchvatné... Peníze přece dělají dobrou hru! *7*
  • Veskoslav
    A taky se změnil drop na Legendárky:) Teď by měla být změna 500 elita/1 Legendárka:)
  • A co Guild Wars MMO a zadne mesicni poplatky to ti nic nerika? jak je jednoduche byt kratkozraky *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší