Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na COD to vůbec nemá. Další vyhraný rok pro mistry dělající COD.
    • Mistři s CoD skončili u MW2(ne-li u MW podle některých) a to že BF3 nebude zase tak bombastická hra, jak EA naslibovalii(což se dalo i čekat) nic nemění na tom že vám Activision za balík prodává už zase tutéž hru.
      • přesně tak! ti to recyklovat budou až do tý doby, kdy jim klesnou prodejní číslo od konzolistů že ano..
        co tady nacvičoval Mark netušim, ale asi mu to platěj rodiče.. 59.99 E za hru + 14.99 za jedno ubohé DLC x 4, navíc téměř bez podpory (např MW2 plné cheaterů a patche / nápravy NIKDE).. tohle může koupit jenom naprostý hňup *5*
    • V cem ze to na nej nema? V zastaralosti grafiky, hranatosti map, mnozstvi dvanactitelych fakanu co to hrajou nebo co nejmin realistickem zobrazeni zbrani tak aby vypadaly jako kapslikovky? :D
      • Kdyby to bylo tak špatné, tak proč to má čtyřnásobné prodeje proti třeba BBC2? U BF3 to nebude jiné.
        • protoze deti se snadno daji ovladat marketingem a reklamou jako ovecky, kvalita hry moc nehraje roli
          • Jasně, tím to bude. Je dobrý, že máš alespoň nějaké odůdnění čtvrtinových prodejů :D
            • MishKonn
              Ale fakt. Směj se jak chceš, ale CoD je nejkonzumnější konzum a proto to má takový prodeje. Že poslouchá pop nejvíc lidí neznamená, že je to nejkvalitnější muzika. Všichni víme, že je tomu právě naopak. A stejně je na tom CoD.
            • Ono je smutne ale tym to fakt je, spravny marketing je schopny predat aj h*vno ked ho zabali ako snickers. Vid firma Apple a jej iPhone ;)
    • V čem je to COD lepší?? dle mýho snese možná tak srovnání tady s tou betou. plná verze BF 3 bude hodně lepší
      • Celkově v hratelnosti. Reaguje hned a ne že musíš čekat, jestli se hra všimne, že si po někom vystřelil. Co třeba to, že tě někdo sundá ještě za rohem? BF je prostě moc pomalý a spíše tak pro kempery.
        • hitboxy jsou trochu mimo, ale zase tam mas aspon nejak fungujici balistiku a hra nevypada jak 3 hry splácané do sebe.. ale podle gusta...
        • Te veci o ktere pises se rika lag, muze to byt tim ze jeste nemaji v tehle fazi bety zrpovoznene a odladene vsechny servery, nebo jen spis tim ze to hrajes na 56k modemu ;)
          • Bohuzel tebou popisovany lag se bezne objevuje v MP MoH a to uz ma hra nejaky ten mesic na krku takze o nejake nevyladenosti nemuze byt rec!
          • Argument, že jsem hloupé diítě už nefrčí? Čemu jako nerozumím? Vyběhnu zpoza rohu a jsem mrtvý a ani jsem neviděl nepřítele, protože teprve na mém monitoru přiběhl? Bezva hra, to mě baví.
          • Aha, stomegabit je asi na hraní málo. Jestli to nemají odladěné, tak to nebylo ani u BBC2. Je zajímavý, že u COD se to nestává. Tady je zase chytrejch dětí.
            • budeme predpokladat, ze nejses moc technicky erudovany
            • Tak proč je úplně stejná? Včetně nereagování.
            • jaky BC porad? jediny kdo tady furt neco mele o BC jsi ty, tohle je uplne jina hra
            • BC2 je pořád beta?
            • rozumis vyznamu slova "beta" nebo jsi jen vyjimecne natvrdly?
  • Mám problém. Po pár minutách mi to spadne s tím, že má grafika málo paměti. Vůbec to nechápu. Mám MSI GTX560Ti OC, dal jsem tam ten 285.38 ovladač a dělá to tohle. Na starej driver jsem to nezkoušel, prej to na něj ale stejně nejde vůbec. Zkusil jsem detaily na min a dělá to pořád. Jen na okraj, což s tím asi nesouvisí, RAM mám 4GB. Já vím, magoří napíšou, že je to málo, ale ukažte mi někoho, kdo nedělá s videem nebo fotkama a nestačí mu to.
    • Memory leak, proste bug, zkus stary 280,xx jen to s nima hodi hlasku ze mas stary drivery, nekterym lidem to s nima jede o dost lip
  • SA-reg
    Musím říct jedno... hraje se to fakt dobře. A skvěle to jede i na mým notebooku se starýma driverama.

Jo a zbraně zní zvukem jak z CoD. Asi schválně...

Hraju dál, zatím jsem příjemně překvapen... dost na to, abych si to koupil ve slevě nebo levně z Ruska nebo tak nějak...
  • Tak jsem hrál deset minut a už mě to vůbec nebavilo. Chtěl jsem vyzkoušet, ale tenhle typ MP mi už nic neříká.
  • Je to pecka, uteklo mi u toho pět hodin, ani nevím... ale chtěl bych větší ochutnávku, vozidla, tanky, vrtulníky a letadla, větší mapu, míň camperů :) ...
    Nevím jak to od desátýho do devětadvacátýho vydržím ?!
  • conflig
    No zatím mi to pořád padá a nestíhá mi grafika *13*
    • Nevím jestli je to mým HW, ale pro mě je hra nehratelná, padá prakticky neustále a nejsem schopný si pořádně zahrát, grafika neoslní, ale uvidíme v plné verzi, tam by grafika měla vypadat jinak.
  • Potřeboval bych poradit s Licencí.Co znamená tato věta-Dále jsou to údaje o míře používání aplikace (včetně, nikoliv však výhradně, údajů o úspěšné instalaci a/nebo odebrání). Znamení to, že bude origin kontrolovat co instaluju a mažu celkově na PC, nebo jen originu, či se to týka jen pouze samotného programu origin? Ocenil bych kdyby mi někdo poradil, děkuji *3*
  • Myslím další vyhraný rok pro cod.
  • JJ máš pravdu ta hra je hodně nedodělaná .... na plné detaily hra jede ale jako by poskakuje dopředu .
    A na uplně slabé detaily je to skoro stejné a to sjem stáhl nejnovější ovladače 185,37 Nvidia .
    Hra bude chít hodně doladit . Zatím se s rychlostní a náročností s MW2 nemuže měřit .
    Celkově se mw2 i lépe ovláda hra je chytlavá a rychlá ... jen doufám že Battlefield 3 ještě poladí a pak by to mohlo být dobré .
    • Doporucuji nove ovladace, ja mam nvidiia ovladace 280 a je to cajk, hra doporucuje betu 285
      • myslím že šlo o překlep, mělo tam být 285.37, dneska jsem je taky stahoval.
        • 285.38 *3*
  • Pete.palis
    Potřebuju poradit....nainstaluju Betu a při spuštění mi to hodí Error hlášku, něco s mým game setupem a ať přeinstaluju hru...tak jsem ji stáhnul znova a zase to samý...
    • Nainstaluj si internet explorer 9

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší