Přejít na výpis diskuzí
Podle hráčů byly Dead Space 1 a 2 příliš strašidelné
20.7.2012 | Adam Homola
160 příspěvků
-
cože? tak prosím ať si zahrají Amnesii, Penumbru či Condemned... Silent Hill Downpour jsem sice nehrál, ale prý taky udajně ubral na strašidelnosti.. co dál? Resident Evil už ubírá od pátého dílu, Fear 3 byl jen o akci... jsou zase bláboly tohle
-
strach a nenavist :D
-
Ti mladi STALKERi nic nevydrzia...
-
Já jsem sice Dead Space ani hororům nikdy neholdoval, ale horor by měl být strašidelný ne? Pokud není horor strašidelný, tak to není horor. Pokud se mi horory nelíbí, tak proč bych měl hrát Dead Space? Mně se horory nelíbí, tak je nehraji a ani se na ně nedívám, jako se nedívám na hloupé telenovely z Již. Ameriky.
-
A ještě bych prosil autoaim, a když už jsme u toho, co třeba nová featura (všichni víme, že EA háže jednu novou funkci za rok, jako horká novinka roku 2004 - gamebreaker) autoplay?
-
Top koment :D
-
tak tak, lidi co tohle nazvou hororem nikdy žádnej skutečnej horor neviděli, jinak si to neumím vysvětlit...
-
velice moudrý názor, taky to pořád říkám že MP je největší omyl herního průmyslu, já osobně ho nesnáším...
-
Další marketingový tah od EA.Skvělá výmluva proto aby udělali hru víc akční a byla pro hráče BF a CoD.Tím pádem víc hra vydělá a a jak známe EA tak na hráče kteří chtějí horor se vyse*ou.EA je mor a je třeba se ho zbavit.
-
Presne. Prvni AVP za humana, tomu se dalo mozna rict, ze to bylo moc strasidelne. Ale Deadspace?
-
Tak hraci si stezuji, ze hra typu survival horror je moc strasidelna. Zvlastni. Az doted jsem si myslel, ze to je ucel takove hry. Probuh, proc jsou lidi takovi primitivove.
-
nj ale to sme boli ešte decká... inak ked som AvP hral prvýkrát (ešte iba ako demo) tak som ho nedohral :), bola to prvá hra v ktorej som sa proste odmietol hýbať dopredu *1*. Dnes je to samozrejme inak ale stále mám stiahnutú pr*el keď to hrám :)
-
tomu se mi ani nechce věřit.
-
Hororová hra, že byla moc strašidelná? Chápu, když v dnešní době letí "super strašidelné" hity jako Paranormal Activity, tak je mi vše jasné. *15*
-
Zajímalo by mě kolik jedinců z těhle "hráčů" hráli např. Amnesiu nebo starý AvP u toho se člověk po**al hned a nemusel pak brečet na forech že je to moc strašidelný
-
A není to účel, aby byla strašidelná? Nemám rád strašidelné hry plné trapných lekaček. Nehraji Dead Space. Nemám rád fotbal. Nehraju Fifu.
Byl jsem nadšen z Mirrors Edge. Ale to se tolik neprodávalo. "Strašidelný" Dead Space ano a tak tu bude třetí díl.
Ale udělali si průzkum a budou z toho dělat další klon CoD :/. Říkám to pořád. Lidem co se líbí styl CoD, hrají CoD. Ne nějkou jeho trapnou napodobeninu a la Dead Space 3. -
Já jsme koukal jen na youtubu... No nebudu dělat ramena, bál jsem se *1*
-
Kluci, žijeme v podobě, kdy největší třzby dělaj filmy jako Twillight a Hugner Games. Chápeme? Čemu se furt divíte. Pokud se tvůrci nějaké značky rozhodnou pro co nejširší publikum, takhle to dopadne.
-
Možná by nebylo špatný před každou lekačkou na monitoru zobrazit upozornění "Pozor, teď by jste se mohli leknout!". Nebo do menu přidat možnost nastavení hrůzostrašnosti. A úplně nejlepší by bylo, kdyby se na to úplně vy*rali a udělali něco třeba s Teletubbies.
-
Přesně tak ! MP škodí hrám, řikám to pořád, dělá z toho cirkus. Ale to je už věc každýho... já jsem zastánce SP