Přejít na výpis diskuzí
První hodiny v Dragon Age: Inquisition značí, že půjde o hodně dlouhé dobrodružství
11.11.2014 | Aleš Smutný
225 příspěvků
-
pane Drizzt vy jste úplně mimo, Dark fantasy má temný nadech, temné vyprávění, je to nasákle temnou atmosféru, smrt číhá všude, tažke Dark fantasy nemůže být infantilní DA:I, jen pár her splnuje aspoň nějaké dark fantasy prvky a jak jsem zmínil bez sporu je dark fantasy Demon Souls, Dark Souls a Planetscape Torment, další hry jsou pak na diskuzi.
-
aha, takže vy jste takoví herní emo. Pokud hra není temná a nemá temné barvy, tak to není dark fantasy :-) Tak to možná lepší žánr než RPG pro vás bude horror - Amnesia mi zní jako příjemná dark fantasy, kde se člověk toulá temným pozdemím hradu.
Gothic 1,2,3 byly rozhodně taky takové temnější (vlastně už ten název gothic navozuje dark fantasy) a dle mého názoru to byly lepší hry než DAO -
Neřeš cenzuru lol. Ten člověk co jí vymejšlel nebyl dvakrát nejchytřejší. Hmm patrně budu starej až až. Protože vím že názory se sic různý a tak ale hlavně nemůžeš měřit dvojím metrem. Nebo můžeš a vlastně to je jedno... kdybych ti měl vyjmenovat tolik věci co mne na dnešních hrách serou asi bych se jen rozčiloval.
Prosím hele, piš si co chceš vlastně je to fuk. Jen tě pak nikdo nebude brát moc vážně, budeš celkem k smíchu a víš co to je brát někoho jako trotla že píše o nečem že mu vadí a kdoví jak mu to nrublížilo a o tom druhém zase jéé to je COD (např) tomu odpustím. Vychází každej rok... to samé dneska přidali o trochu barev více a kupodivu to bylo obstojné ne ne... prostě - to je uplně zcestné... to je jako říct řízek je hnus protože ho je hodně mám radši Stejk ale řízek by měli zakázat nebo nevím ale fakt humus... ještě s citronem fůůj.
Nebo nevím rohlíky jsou o tom samém a housky chce to něco nového. To samé kapr. Neobhajuji blizzard atp... Lol vždyt ty už to taháš u každé nové hry jak říkám nemoc nemyslíš? viníš je za něco co ti neudělali. Zase je s tebou vtipná řeč vždy hehe. -
perfect trolling 11 z 10 :D
-
buď rád za witchera, jinak si nezahraješ vůbec nic. Kéž by to bylo jako s fantasy knihama. Tam je výběr dospělé fantasy na mnohem vyšší úrovni.
-
pfff, sem mladej. Otázkou je, kolik je tobě? 50, 60, nebo dokonce 70 let? CoD vychází jednou za rok. Je to pro mě (jakožto milovníka military sci-fi) vždy parádní zážitek. Že je to koridor mi nevadí, jde mi o ten příjemný rádoby vojenský pocit. Jistě, jsem trochu úc*yl na vojenský volací znaky, super tajný mise, slaňování z baráku a helikoptér, kosení ruských terorisů atd. Jenže CoD vyjde jednou za rok a hatteři maj klid. Hry s WoW stylem se tu řeší pořád a všichni se z toho můžou popo. Zrovna včera jsem jel v busu a nějací dva pobledlí nerdíci sedící za mnou řešili WoW. Názor je názor, ale ti chytrolíni o tom mleli jak o nejlepší fantasy ever. Sem málem vystoupil předčasně.
BTW: cenzůra na slovo úc*yl? To jako vážně? -
mě připadá už ta trojka taky jakási přeplácána a barevná, taková jednička je atmosférou a studenými barvami na tom dle mého lépe...
-
no, můj žánr to zrovna není, ale podle videjka na YT to vypadá po stránce stylizace dost obstojně.
-
Tjn, alibismus konzumerisní hry se omlouvaj ale ostatní ne. Když mají málo barev nebo nevím není to cool - tenhle trend je. Na zblití ale taky o tom nebudu psát denně a otravovat s tím ani to nemůže být už pokládáno za trolling spíš za nějakou vadu. GGG je jen trapný se mi tak zdá.
Dám příklad jak může mít jeho tvrzení nějakou váhu, když vrní blahem nad COD ale odsuzuje blizzard pro barevnost. COD... prostě je mladej a frčí na tom co je populární pro něj.
+ U něj těžko říct co je a co trolling není. -
ten witcher to naštěstí taky zachraňuje.
-
haha, taky jsem si vždycky říkal, že oni dávají Thedaským organizacím názvy organizací našeho světa a přitom tam ty organizace dělají něco úplně jinýho :D odkdy jsou rytíři templu ochranka vězení a inkvizice nezávislá organizace, co zachraňuje svět? :D když už, tak by to mělo být naopak :D
-
ještě bych nezapomínal na Pillars of Enternity, ta hra má fajn stylizaci...
-
a to Diablo 3 je asi ta nejmíň přepálená věc od blizzardu. Ostatní je fakt šílenství.
-
Je to hroznej ubrečenec no *13*
-
moc jich bohužel není. Ve světě knih je ta úroveň podstatně lepší, ale pokud jde o hry, těším se jen na Witchera 3, bloodborne a deep down. Nějak možná překousnu DA 3, ale když jsem viděl ty postavy typu Red Bull a Dorian Gay, nějak mě přešla chuť.
Neříkám, že ve fantasy musí být všichni špinaví, zarostlí humusáci, elegantní nóbl padouch je taky cool, ale když v ruce drží velký plastový meč a svítí mu oči, je mi blivno.
PS: TOTO NENÍ TROLLING, JEN OSOBNÍ NÁZOR. -
Já bych do her od blizzardu nešil, kdyby tu v poklidu existovaly Moba a MMORPG hry, které by se nedržely toho jejich úchylného stylu. Pro mě jsou ty žánry úplně mrtvý, protože teď všichni jedou tento styl:
http://s230.photobucket.com/user/Tbuzz101/media/priest1.jpg.html -
Díky, chlapi.
-
k tomu korytku. je to pravda, první lidé se k tomu dostanou už 13, další 18 atd. až do 21, zajímalo by mě kdy začal ten trend s postupným uvolňování regionů?
-
Drtivá většina questu se dá odehrát osamotě, akorát se nepodíváš do dungů, leda až zpětně na vyšším levlelu kdy to tam vymlátíš sám. Jinak na ostatní hráče narážet budeš ale pokud budeš hrát na PVE serveru tak ti ani nepřátelská frakce nemůže nic udělat.
Příběhy datadisků na sebe moc nenavazujou. Většinou každej datadisk má svůj příběh. -
1) Ano je. Klidne muzes hrat jen a jen sam, zvlast kdyz pujdes na nakej klidnejsi server. Kdyz si nevyberes pvp server, tak te ani nebudu moci nikdo z druhyho taboru zabit.
2) Datadisky jdou chronologicky za sebou. Treba burning crusade je level 60-70. Lich king 70-75 mysim a tak podobne...
Ve ctvrtek to vypukne. Novej datadisk! Zas se na mesic vratim do milovaneho sveta *14*