Přejít na výpis diskuzí
První hodiny v Dragon Age: Inquisition značí, že půjde o hodně dlouhé dobrodružství
11.11.2014 | Aleš Smutný
225 příspěvků
-
Nojo no, to je dnešní svět dozvíš se vše až jako poslední, s tím bych si těžkou hlavu asi nedělal no.
-
Já nevím, poslední co jsem od Blizzardu hrál, bylo Diablo 2 a tím to haslo. Ta firma už pro mě neexistuje. Ty jejich dětské malůvky a přiblblé kartičky jsou pod moji úroveň, radši si dám Dark Souls a tak... zkrátka hry pro dospělé a inteligentní hráče.
-
Reake na GGG .) vlákno to samozřejmě není zas tak úplný trolling, je asi nuda to číst každý den, ale je to pravda, současné hry se tvoří bez špetky nějaké představivosti, je to plastové, barevné, infantilní. Tvořeno pro konzumenty napadá mě Veskoslav, to je takový typický konzument - ta jeho Dota2, Diablo 3 - a takových jedinců, kteří se rochní v tomto svinstu jsou mraky...
-
forgotten realms učitě ne .) V herním sektoru Planetscape Torment, Demon Souls, Dark Souls, částečně možní i Dragon Dogma, ale ta je ale spíše high, ale má hezkou stylizaci...
-
Jste jak dva rozhádaní teplouši. Ale Femto má pravdu *2*
-
Omlouvám se za oftopic, ale jestli je tu nějaký zkušený WoW hráč, mohl by mi zodpovědět pár otázek? Zkoušel Starter edici WoWka a teď přemýšlím o koupi.
1) Mám rád single player. Je možné odehrát příběhovou linii, aniž bych se pachtil s někým dalším? A poté se brodit volným světem WoWka, aniž by mě nějaký hráč "otravoval"?
2) Hodně datadisků a příběhů. Je tam klasická chronologie? WoW, Burning Crusade atd.? Myslím tím, jestli když založím postavu a začnu hrát příběh WoW, najedu pak automaticky na Burning Crusade a další datadisky nebo je to nějak chaoticky rozdělený a člověk může skákat z příběhu do příběhu? -
to by bylo aby u každého většího prg nepadla zminka o Skyrimu, te hre co je na vice jak 100 zpusobu spatna ale mluvi se o ni ještě 4 roky po vydani frekvenci rotačního kulometu:)
-
LoL, já netrolluju, blizzard vyk*rvil žánr, tak pak se nedivte, že ho všichni napodobujou.
-
ale o zavist nejde, spis si diky cele tehle ,,akci,, pripadam jak prasatko co ceka az ho pusti ke korytku..jen takovej divnej pocit..nic vic:)
-
Za to můžeš poděkovat blizzardu, vyk*rvil žánr fantasy do omalovánek. Jenže WoWka se budeš zastávat co?
-
LoL, každý den ta samá písnička, v každém tvém komentu čtu buď o PC Master Race nebo o zlém Blizzardu. Už by to chtělo něco nového, tento trolling jsi už vyčerpal. *6*
-
co je to temná fantasy? Vampire: The Masquerade - Bloodlines?
-
a warcraft ti nevadí?
-
Většina Vávrovo výtek byla logická a legitimní. Skyrim jako celek je dobrá hra, to ale neznamená, že musím zbytečně zavírat oči nad zjevnými chybami.
-
problém je, že dneska dělají AAA hry veteráni a nováčkové tvoří indie. BG je vlastně "jen" vylepšená jednička, a lidi co makali na jedničce a později na dvojce tak přiznali, že drtivá většina z nich dělala svojí první hru, proto byla opravdu originální, navíc z těch ručně kreslených prostředí slintám dodnes a to i u jedničky, dragon age se mi pravděpodobně líbit bude, ale bude to spíš jen dobrá hra, wow efekt nečekám a kupovat zatím nebudu páč budu v brzké době pořizovat nové PC, ale rozhodně né jenom kvůli DA 3 *2* akorát největší dilema mám s monitorem rozhoduju se mezi kvalitní iiyamou a několika 4k od jiných značek, vzhledem k tomu že to nebude jen na paření tak jsem na vážkách
-
Hahaha, jak tu můžete s klidným srdcem nadávat na DAI zpracování, tvrdit jak moc je to soft a pro děcka, brblat že to nemá co dělat s pořádnou fantasy a pak jít fapat na novým fujtajblem of blizzardu?
Jinak, vypadá to dost střeleně, ale možná si to zahraju. Pořádná temná fantasy se ale nekoná. -
Závidíš jim? nebo co... promin já tě nechápu delší dobu. At si to má třeba celej svět lol. Neboj W@rez bude co nevidět tak se přesvědčíme všichni o kvalitách hry. Už brzy.POčítám den dva před ofico vydáním.
-
Celej herni internet se tvari ze hru zna, ze uz vi, ze uz hral, ze je vse and slunce jasne..a jediny ti pro který ta hra je urcena jen koukaj a nevedi nic:) ovecky počkají tyden nebo dva...MY UZ VIME:)
-
Tajná dohoda (mezi vydavateli) a etika. *3*
-
ani netrapi, jen tak polemizuju...pac to není obvykle...ono by se taky mohlo stat ze si vemou ostatní priklad..a recenze budou ctvrt roku dopředu...to by asi uz vadilo ze?..ale princip je stejny:)