Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    Tak se mi z recenze zda, ze to mu chybi preskakovani z kontinentu na kontinent mezi misemi a jedina mozna cesta dopredu v podobe tunelu *4*

me ted odesel zdroj, tak to aspon do ty doby vyladi...se docela tesim a to se mi to zpocatku zdalo jako konina
    • Kámo píšu to podruhé . MNě teď odešel ....
      • Pravopisnej t...t...TROLL, no fuj! :-D
        • Jak to ?? Je tam snad Mě ? Jestli ano tak chci vědět proč . *8* *1*
          • Samozřejmě máš pravdu, v dané větě má být "mně". Nicméně v zájmových (a obzvláště herních) diskuzích na internetu se všeobecně na správnost psaného projevu moc nehledí, naopak spíše ti co upozorňují na pravopisnou/gramatickou/stylistickou chybu jsou označeni jako "grammar nazi". Jinými slovy, tvůj komentář obsahově patří dle pana Jolána Lakatoše spíše do lingvistické diskuze, a v herní diskuzi je jím vnímán jako nepatřičný.
            • Bohužel největší problém je to, že většinou tady na pravopis upozorňují individua, která sama píší jako prasata.
            • oprava, dle pana "..." :D
  • moc akcni akce, dal bych tomu 1/10 z milosti, radsi jdu zivat ke cod *6*
    • Bad troll is bad.
  • Alex81
    Nikdy jsem nepochopil slavu RotT. V dobe kdy se objevil uz byl venku urcite Doom a myslim, ze i Doom 2, a Heretic vysel o par dni pozdeji. P. S. pro nekter mistni, duchem mdle jedince, pokud je pro vas RotT nejlepsi hra vsech dob, rozhodne vam ho nehanim. Jde o muj spukromy nazor, ktery vas nemusi cilit.
  • Tenkrát se mi nijak extra nelíbil originál a tohle se mi taky nelíbí, s autorem souhlasím a po chvíli hraní jsem to vzdal. BTW je mi skoro 40 a taky se na mě dívají jako na zastydlého exota, když někde řeknu, že hraju hry :-DDD
  • je to teda blbost totální. Kdyby aspoň pořádně zapracovali na detailnosti gore egektů.Tohle je fakt hodně suchý. V původnim Rise mě nejvíce bavilo masakrovat s dvěma pistolema, prostě ten bang bang efekt byl skvělej, ale tady je to jak když střílíte s kuličkovky.
  • No tak recenzenta hra nebavila a tady je hned 100 příspěvků, jak to hodnotí špatně. Recenze je subjektivní názor, jedna negativní neznamená, že je hra špatná, ale recenzent má právo na vlastní názor a nemusí hodnotit podle davu, od toho jsou recenzí desítky, aby si člověk udělal obrázek díky více pohledům na věc.
  • Podle me to je vybornej remake, co vic si prat když to fakt pusobi jako hry kdysi jen to lip vypada. Dat tomu 4/10 je mimo. Autor recenze se zrejme na tu hru neumi podivat globalne, a uprimne recenze která stoji na osobních pocitech jednoho člověka a nicem nevypovida.Minimalne 7/10 by si to zaslouzilo, protože si umim představit ze hraci stare Triad budou vic nez spokojeny.
    • "recenze která stoji na osobních pocitech jednoho člověka a nicem nevypovida"

Jsem netušil, že se stihla změnila definice recenze a já si toho ani nevšiml. Díky za připomenutí.
    • A srovnávat to s Dukem Forever je taky mimo, tam neslo o remake ale o pokracovani.
  • Hodnota hry se odvíjí i od toho, nakolik si ji hráč dokáže užít, to je bohužel, jen na něm :) Co já se nahrál třeba takových Dark Forces (I/II). Ale dohrát to? To nejde! :D
  • pak se divíte že se nám konzolisti smeji když vychazi na pc same 4-kove hry
  • Odulin
    Text recenze se mi líbí. Hru jsem stáhnul a zatím kvapně zkusil a v lecčem s autorem souhlasím. Zatím jsem z nového Rott na rozpacích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit