-
Proboha, teď jsem si recenzi přečetl znovu, nedalo mi to. Informace o odehraném čase, počtu nábojů, damage a několik dalších je pro autora záplava čísel ? Asi bych se měl poohlédnout po placeném obsahu, protože TOTO je žumpa. Nepřehánějme to, autora těžko můžeme znát, takže prohlášení jako "je to debil" jsou mimo mísu. Ale fakt, že se v recenzi přizná k neorientaci v několika základních veličinách vypovídá, jak je mozek autora schopen orientovat se ve hrách.
Ne, čas kdy se výlučně objevovaly šipčičky a "press E repeatedly to WIN" jsou pryč. Zaplať pánbůh za to. Ale prosívás, tohle je jako pěst na oko. Číst o hře, která má svůj smysl, výborný leven design, fungující zbraňový systém (netriviální) od herního negramota - pěst na oko... -
-
"která má svůj smysl, výborný leven design, fungující zbraňový systém (netriviální) od herního negramota - pěst na oko..." ??? ...vsak tento paskvil je na urovni DNF či Aliens Colonial Marines, tak netrepte prosím
-
-
co tak prolejzam "Jak Hodnotíme" tak mi z "recenze" (spíš bych řek názor na odschool herní principy) vyhcází aka "Přestože jde stále o titul, který dokáže pobavit, nelze u něj přehlédnout větší množství nedostatků, často i poměrně zásadních. Vhodná pouze pro fanoušky daného žánru, ale i těm doporučujeme ke hře v této kategorii přistupovat opatrně."
BTW: nějak si nedokážu představit recenzenta hrát RCTW natož původního wolfa :-D To asi je moc frustrace a málo awesomesauce -
-
Uprimne me nova verze ROFT nezajima, podobne jako ta puvodni, zacetl jsem se jen kratce, ale popis bugu me trochu zhrozil - imho to nebude o nedostatku awesomeness, ale hlavne o premire neucty k hraci (:
A pokud si vybavuju, tak puvodni wolf ani rotf takovejch potizi moc nemely. Navic mely svy enginy, ne licencovanej jeden z tech lepsich... -
-
nevim no já hrál novýho rott zatim jenom asi 3 mise na hard a žádný bloudění ani frustraci jsem neměl(zas tak těžký to neni ty klíče najít , když člověk neni mimoň) - spíš pocit úspěchu z každýho nalezenýho secretu či klíče a radost že je konečně další hra po dlouhý době která hráče nevodí za ručičku tunelem. Jen je v současný chvíli naprd optimalizace na CPU - takže čekám než ji opraví jak slíbili.
BTW: prosím rozvést tu neúctu k hráči -
-
To je typický dnešný trend: pokiaľ ťa hra nevedie za ručičku: tu sa môžeš schovať, tento vypinač stlač, ale žiada od človeka aby okrem neustále ho stláčania myši a bežania dopredu
cestou vysvietenou ako pristávacia dráha na letisku dokonca aj rozmýšľal a nedajbože dokonca aj rozmýšľal , tak je to už neúcta k hráčovi. -
-
No tak jasně, dávají mu přece najevo, že by podle nich měl být chytřejší :D
-
-
-
-
-
Zajímalo by mě kolik ste za tuto recenzi inkasovali, protože podmáznutější recenzi jsem dlouho nečetl..... Jinak si nedokážu vysvětlit, jak můžete takovému skvostu dát tak mizernou známku. Tohle je výborná syrová, humorná oldschool hra, která se fanouškům opravdu odvděčila a téměř nic jí nechybí.... sám autor recenze první polovinu recenze hru chválí, protože ho velice bavila, ale od druhé poloviny se snaží hru jakkoli nesmyslně schodit a vytahuje naprosto vykonstruované nesmysly, které nemají hlavu ani patu... holt korupce a pokrytectví kvete.... Ve hře jsou prý nekvalitní animace postav... pche... to je právě narážka na prapůvodní hru, která ale zůstala nepochopena...Strhávat hru za to, že to není koridor a autor bloudil je už opravdu silné kafe, obzvlášť když ten samý autor nadává na koridorovost u jiných her, co potom autor chce ? Toto mě opravdu rozhořičilo do běla.. Prý jsou ve hře stejné nerozpoznatelné textury, ale kdeže, tak to není, jen je někdo slypý (nebo je záměrně slepý) ... Dalším problémem jsou prý logické hádanky, to že autor neumí řešit logické hádanky (nebo jak on říká puzzly) tak to je čistě jeho problém a né hry, která se snaží trochu brnkat na strunu logického uvažování.... další nesmysli už se mi z recenze osvětlovat už nechce, přecejenom nemám na to celí večer, musím se věnovat i dětem. Švárču mám rád, ale tímto u mě klesl na dno nejhlubší jímky... hru bych ohodnotil 9/10 (10 je přece jenom pro božské hry jako skyrim ) a pro mě to je jedna z nej. her roku, skvěle jsem se pobavil a nahlas zasmál, to se žádné hře nepovedlo velice dlouho...
-
-
jsi si jisty, ze jsi hral stejnou hru????
-
Kdo by platil za očerňování béčkové hry? Bojí se snad Activision, že jim berou kupce CoD?
-
-
Tohle ale není žádné béčko, ale kvalitní časem vyzrálý oldschool se schopností pobavit rozumné a inteligentní hráče .... a pro konkurenci je důležité tuto vlastnost v očích hráču smazat. Jak koukám, u vás se to povedlo Psychotiku
-
-
Ujišťuji tě, že hraní "vyzrálého oldschoolu" není znak inteligence. Jen potřeba vzpomínat na staré dobré časy, kterou máme všichni :-) Stejně tak béčko neznamená špatná hra, jen hra s malým týmem vývojářů a rozpočtem. I taková hra může být skvělá.
Ptal jsem se, kdo že přesně ta konkutence je. Nemyslím si, že by si hry tohoto typu navzájem příliš konkurovaly, rozhodně ne tak, aby se jejich autorům vyplatilo podmazávat největší herní portál v Česku. -
-
Netvrdím, že to je znak inteligence, to jsem nikde nenapsal, jen vy vidíte to co chete *3*
Konkurence která může podmazávat je jakékoli FPS vývojářské studio... jelikož v Čr jsou podobné hry velmi oblíbené a prodávají se (jedno z největších zastoupení fanoušků na jednoho obyvatele ) tak se jim podmáznutí games vyplatí... a myslím, že to nějaké horentní sumy nejsou aby to firma byť jen minimálně pocítila. Ale připouštím, že je tu možnost, že to podmázlé není, pak je ale autor naprostý id*** a ***** a ***** -
-
"Tohle ale není žádné béčko, ale kvalitní časem vyzrálý oldschool se schopností pobavit rozumné a inteligentní hráče"
No nevím, přišlo mi to jako tvrzení, že oldschool hry baví rozumné a inteligentní hráče, na rozdíl od jiných typů her... možná jsem se unáhlil, ale zní mi to tak.
Ale no tak, proč mu hned nadávat. Prostě má jiný názor. Mně třeba mluví z duše. Kdysi jsem si hry jako Doom a Baldur's Gate užíval jako každý druhý, ale dnes jsem prostě zvyklý na lepší, chci vidět svižnou hratelnost s jasným cílem a zajímavý příběh. Bloudění po mapách mi nikdy nepřišlo jako to pravé ořechové, i když nepopírám, že když pak člověk konečně našel cestu do další provně, byly to druhé Vánoce :-)
-
-
-
To překládáš posty z /r/gaming či co?
-
-
Výplody Osvíceného jsou spíš jak z /v/
Ioi: Vzpomeň si, jaké to na 4chanu bylo, když skyrim vyšel. Osvícený valí trollí ho*na, ty na redditu většinou nenajdeš, tam najdeš pouze obyčejné ho*na. -
-
Na /v/ by nikdo vážně neřekl, že Skyrim je božskej, neboj. Osvícený je Redditor jak vyšitej. A ty jsi pravděpodobně o /v/ jen někde četl.
-
-
ne, ke kopírovaní nějakých ubohých postů bych se nesnížil, narozdíl od vás publikuji čistě svůj názor
-
-
-
-
kdyby dostavali uplatky, tak by uz davno nedelali herni novinare...
a s vyrazem skvost bych jednal trochu obezretneji. -
Dočetl jsem to po "10 je přece jenom pro božské hry jako skyrim", pak jsem si uvědomil, že jsi blázen.
-
-
Co máte proti skyrimu, smý-li se zeptat pane.... doufám že máte svůj názor a nejste jeden z tupců, kteří pouze koupírují toho ubohého Vávru... Zajímavé že před Vávrou hra všechny bavila a nikdo na ni nepliva, ale až po jeho stupidním článku začali všichni v ČR/SR hru odsuzovat... holt čecháčci, ale takový bohužel češi jsou, s tím se nic nenadělá
PS: SLováci jsou češi v bledě modrým... -
-
Klid, tady je komunita Skyrim-haterů silná. Ne, že by to něco znamenalo :-)
-
-
Žijeme ve smutné době, kdy je Skyrim vrcholem RPG.
Ale jo, opakujte si, že to jsou jen hateři, jen hateři, jen hateří, jen všechny dungeony ve Skyrimu jsou stejný koridory plný draugrů, jen hateři, jen hateři, jen hlavní město ve Skyrimu má 11 baráků, to je tede metropole, jen hateři, jen hateři, jen hateři, Bethesda ani nebyla schopná hru dlouho v pořádku rozjet na PS3 a stejně ji prodávala, jen hateři, jen hateři, boj ve Skyrimu nemá žádnej dobrej pocit, je to jako by jsi stál a mával do vzduchu před sebou, jen hateři.
A tak by to mohli být jen hateři do nekonečna. Ale všichni víme, že to jsou jen hateři. Ale to teď už je pozdě, co, uřž jsi v tom utopil tolik času, co? Jen hateři. -
-
Pak by to chtělo upřesnit, jak se podle tebe dobrá hra pozná. Podle mě 96% na Metacritic, umístění v žebříčkách "nejlepší hra roku", obrovská moderská komunita, několik datadisků a 15 milionů prodaných kusů naznačují kvalitu té hry dostatečně. Pokud tedy nejsou všichni podmáznutí.
I já mám své guilty pleasures, o kterých vím, že to nejsou "dobré hry" (třeba Mercenaries 2), ale Skyrim do této skupiny nepatří. -
Překvapivě dobrá ač prázdná odpověď, Psychoticu. Já se nepotřeboval nikdy smířit s tím, že Skyrim lidi baví. Mě taky bavilo Syndicate z minulýho roku a to byla tupá přebloomovaná střílečka. Apoň nemám iluze, že to byla dobrá hra.
Osvícený ty už jsi své bláznovství dokázal a věta o tom, že Skyrim má dobrej soubojovej systém to jen potvrzuje.Trole, jsi to ty? Kdyžtak řekni, ať ti tady nepodrývám parádu. -
Skyrim je hra, která nabízí možnosti, které žádná jiná hra nenabízí ani z poloviny, hra plná volnosti, silných pocitů a zážitků s nekončící výbornou a vytříbenou hratelností, skvostnou a rozsáhlou mytologií. Co hru povyšuje do nebeských výšin jsou mody, díky kterým si může každý udělat hru ideální pro sebe samého. Ano m,á pár chyb, ale co taky ne, že
1.Dungeony jsou plný draugů- a čeho by měli být plný ? králíčků? s tím že to jsou koridory máš pravdu,. jedna z mála oprávněných výtek
2. Města byla velká akorát, aby zapůsobila silným dojmem, ale aby se šlověk zbytečně neztrácel, ale zároveň měl co objevovat. Rozhodně měla víc než 11 baráků... trapný pokus o trolling
3.PS3 mě nezajímá, tudíž nemohu komentovat, ale co zase mohu komentovat jsou bugy, na které si hráči stěžují. Ano ve hře jsou některé bugy (řekni sandbox kde nejsou ) ale v malém počtu a nevýznamného charakteru, ti co si na bugy stěžují se je buď snaží vidět tam kde nejsou, nebo mají upirátěnou verzi, těm bych za to ale naflákal!!!
4. Za to jaké ty máš pocity si můžeš jen ty sám a né hra, ve skyrimu je výborný soubojový systém které jen tak v nějakém RPG nenajdeš, např. celí slavný systém v zaklínači 2 je jen trapné sekání a uskakování, ve skyrimu se cítím jako bych meč držel sám a drtil nebožáky nezměrnou silou
Jak tak koukám si tipický Vávrovec, očekávám, že v příštím příspěvku vytáhneš záchody... na to já už ale nereaguji, vajádřil jsem se a už mě nezajímáš... -
Hater není člověk s rozumnou kritikou nebo člověk, kterému se hra nezamlouvala. Hater je ten, kdo se ani po dvou letech od vydání nesmířil s tím, že ostatní lidi ta hra baví a haní ji při každé příležitosti.
-
-
-
Ty jsi úplně mimo.
-
-
Vysvetli preco ?
-
-
-
-
-
Robotron3: Ale byla originální, ukaž mi teda podobnou hru z té doby s podobným level designem, nepřáteli apod. + odrážedla, "prosím nezabíjej mě" a další "kravinky" ... dnes je to všechno naopak na jedno brdo... prakticky stejný námět, stejné prostředí, stejné cutscény .. originalita téměř vymizela... jen se přidává číslovka za název.
-
-
Jen na Build enginu vyšla řada her tohohle stylu, jako Tekwar, Witchaven, Powerslave. Nebo třeba Marathon vyšel ten rok. A to už je doba co tu byly stokrát lepší FPS jako Dark Forces.
-
-
Jasně, další co hra , to originál.
-
-
Tak tos je asi nehrál, protože ta trojice Tekwar, Witchaven, Powerslave, byly až na jiné prostředí takřka totožné hry, stejně pochybné úrovně.
-
-
Tekwar- hub system - vychadzala z tv serialu, witchaven-melee fps s jemnymi rpg prvkami s fantasy prostredia, powerslave- prostredie.egypta s jumping puzzles a vracanim sa uz k prejdenym levelom - jedine co mali podobne tieto hry bola "pre niekoho" priemerna hratelnost
-
-
No jasně, že skoro každá hra má něco svého. Jde tady spíš o ten pokřivený a černobílý pohled na vývoj herního průmyslu.
Hodně lidí tvrdí, že dnes výchází FPS jedna jako druhá a uznávám, že moderní militární střílečky jsou na první pohled zaměnitelné, ALE zapomíná se na hry jako Timeshift, Singularity, Bioshock, CoJ Gunslinger, Borderlands, Far Cry, Crysis a určitě mnoho dalších věcí, které se vám nemusí líbit, ale určitě nejsou zaměnitelné a pokud ano, tak jenom do té míry, jako je zaměnitelný Tekwar, Witchaven a Powerslave...
-
-
Hrál jsem všechno a pamatuju si, že co vyšla hra, tak se o ní prostě mluvilo jako o konkrétní hře, nikoho nikdy ani nenapadlo a nikdo nikdy neřekl "jé, to je jak tam to" ... byla to prostě jiná doba a nic nebylo okoukané, šlo o hry a ne o peníze, pro vývojáře to byla zábava, nikdo nepotřeboval somrovat a tunelovat prachy na kdejakou hovadinu jako dnes a o hrách nerozhodovali kravaťáci...
-
-
Tak znova. Tekwar, Witchaven, Powerslave jsou příklady her, které vyšly v době co ROTT a byly to přesně tyhle hry přes kopírák, jedna jako druhá, jedna blbější než druhá, špatný hry jen na ždímání peněz.
Neuvěřitelný, jak si lidi idealizujou minulost. Nasaděj si růžový brejle a nedívaj se vlevo v pravo. -
Dneska jsou to šílené paskvily, podívej se na AC4 .. pirátská kra? Jasně, ichtyl v kapuci s dementníma herníma mechanismama ... pirátská hra jak prase, fakt ...
-
-
-
-
-
Když se podíváš na starší doomovky: Wolf, Doom, Hexen, Blood, Duke, Terminator, RoTT ... každá absolutně jiná už od prvního pohledu... podívej se na dnešní, jedna jak druhá ..
-
-
nerikam, ze ta recenzovana hra je dobra, nehral jsem, ale nazory recenzenta na stav dnesnich fps je zarazejici, co to tam v te redakci hulite?
-
Aj keď si nemyslím, že tá hra je nejaký super klenot, z recenzie som sa vôbec nedozvedel, prečo práve 4 ...z hratelnosti som sa dozvedel ze tam autorovi vadí len to blúdenie (pričom píše že hra je lineárna takže ako?), že je obtiažna (to je určite len +) a že má grafické chyby (taký Skyrim by mohol hovoriť, že pane)
...môj osobný pocit je že autor tú recenziu len zbúchal za nejakú hodinu, pričom by som ruku do ohňa nedával za to, že ju celú dohral -
To je zase recenze o ničem.. jak už čím dál častěji na games.cz začíná být zvykem.. neříkám, že ta hra je nějaká šílená pecka, ale takových 7 / 10 si zaslouží určitě, na nic si nehraje, každému je jasné, do čeho jde, prostě nostalogický výlet s novější grafikou o kterou ale vůbec nejde...
-
Když se nad tím trochu zamyslím, ta hra by klidně mohla dostat i 8/10 a víc.. proč? Protože je přesně taková, jaká má být. Opravdu si na nic nehraje a ani nechce být ničím víc, tak nechápu, jak jí to autor může vytýkat? Tady už fakt píše recenze kdejaké ..... Podle mě ani není nutné být znalec původních doomovek z té doby, myslím, že spousta mladších hráčů si takto může aspoň přiblížit, jaké to dřív asi bylo a nemusí je od toho odrazovat zastaralá grafika z té doby. Vážně tohle hodnocení a celkově tu recenzi nechápu, hodně hloupé a krátkozraké.
Samozřejmě nový CoD, byť to bude sebevětší hovadina jako ty poslední, tady dostane rozhodně víc, než 4/10, máte trošku prohozené hodnocení vážená redakce ... jste dost mimo, opravdu. -
-
Uz vtedy to bola hovadina ktora bola uz natu dobu podpriemernou hrou takze neviem naco nam ju chcu priblizovat a ked tak to mali aspon vylepsit ale tento zlepenec je prachbiedny. Som zaryty odporca CoD a hlavne jeho hracov ale keby som si mal vybrat medzi tymto paskvilom a dalsim nudnym linearnym CoDom tak asi idem do toho CoDu tohle je fakt zle. :/
-
Timhle priblizit jake to tehdy asi bylo ? Nenech se vysmat.
-
-
Tak ja si taky prisadim.
Precetl sem si tuhle... hm... recenzi a na jejim zaklade jsem se okamzite rozhodl: JASNA KOUPE! ;o) Co vidim na monitoru ja? Ja vidim stary, "dobry" Rise of The Triad se vsemi puvodnimi klady i zapory v modernim... nebo spis modernejsim enginu. Kdo ceka vic, bude zklaman. Kdo ceka puvodni hratelnost, ten si rozhodne uzije. Zatim jsem narazil na jednu jedinou neprijemnost a tou je, ze jestli vubec probehl nejakej betatest, tak dost mizernej. Patrim k lidem, kteri se vyzivaji v prolejzani kazdyho koutu a hledani "der" na ktere autori jaksi pozapomeli a tady jich je! Na spouste mist se da zaseknout, na spoustu mist kam se dle autoru "neda dostat" se da velice snadno spadnout / skocit a "seknout se" o texturu, nebo nejaky objekt (vetsinou cihla, kamen... rimsa a pod.), ale zatim sem se z kazde takove prekerky dostal jednou, dvama raketama pod nohy ;o) Patch potesi, ale i ted se to da v klidu hrat. Za tri stovky - zduraznuji: pro mne! - jasna koupe. HW naroky v max. nastaveni, jak se jevi memu kompu: 00,0 nic...
P.S. takovouhle hratelnost (obecne) mit vsecky novy CoD, tak sem rozhodne neskoncil puvodni dvojkou.
Howgh! -
doporucuju tyto videa http://www.youtube.com/watch?v=JOHyD49DaeA http://www.youtube.com/watch?v=0Q6UQ2QlRH0
toa aby bylo jasno s tou evoluci -
-
uzasne :)
-
takova devoluce je videt i u rpg žanru, a podle mne se to datuje od uvedeni xboxu 360 na trh, odvtedy začalo hrát velke množstvi mainstreamu kteri predstavovali obrovskou kupni silu
(treba takovej robotron, ktery je navic herni vyvojar, tedy to o sobe alespon kdysi mluvil) -
-
Ty mě rozesmíváš. Hry jsem začal hrát v době 8-mi bitů, jestli víš co to je, když začal vycházet Excalibur a můžu ti říct, že s každou generací hardwaru lidi řikají přesně tohle samé. Vždycky to bylo lepší předtím, a teď to stojí za prd.
-
-
Taky jsem měl 8-bit doma :). A co se týče RPG žánru, tak tam se začlo nadávat na úpadek až ke konci 90.let. Do té doby nebylo proč nadávat, vycházelo několik pecek ročně. Takže buď už si to nepamatuješ nebo to je takový ten výkřik jako že hráči starších her chválí ty staré hry z nostalgie (tuto blbost čtu neuvěřitelně často).
-
-
Nic o RPG žánru jsem nepsal. To, že v dobách 16ti bitů, Amigy a prvních PC se už nadávalo na to, že se hry jen kopírují, že nepřinášejí nic nového, a že líheň originality byla na 8-bitech, to se můžeš klidně i přesvědčit z dobových časopisů. Ostatně tenhle názor zastával tehdy i takový Andrej Anastasov. Sám jsem na tohle téma ve škole absolvoval nespočet rozhovorů a hádek. A dále je to stejné, další generace, předtim to bylo lepší... teď už je to jen komerce a nestojí to za nic... A vždycky se ta zlatá éra posunuje o tu předchozí generaci.
-
-
Zasek v kritice...to je desny klise. Pokud ti dnesni vyhovuji bud jenom rad.
-
No tak ale aspoň ta obroda v Kickstarteru ti pude na ruku ne? Shadowrun se nelíbí? O Wasteland snad ani nikdo nepochybuje, že bude skvělá hra... Vedle komerčních sr*ček vychází spousta dobrých her, a díky Kickstarteru jich bude vycházet určitě víc, než dřív. Dneska si na špatnou kvalitu her může stěžovat jen ten, který se v té kritice zasek...
-
Myslíš, že nové hry nezkouším? :) Von bude i problém ve mně, protože lpím na blbejch žánrech, ale s tím nic už nenadělám.
-
Tak to sis vypěstoval fakt předsudek, protože dnes vzniká taková škála všemožných her, že nevybrat si mezi nimi nic, co by člověka zaujalo a bavilo je jen známka toho, že si vybrat nechce.
-
Já za sebe můžu říct, že despekt k novým hrám jsem získal až tak 10-12 let poté, co jsem s hraním začal a vím přesně, co mi začlo vadit (a vadí dodnes).
-
Na RPG jsem nereagoval, bral jsem to na hry obecně.
-
Mám ty časopisy doma, takže taky vím. Jediná výtka byla u Beholdera, že kopíruje DM. Speciálně u RPG žánru si toto dovolím tvrdit, protože de facto hraju primírně tyhle hry z 80. a 90.let a dobové recenze mám načtené. A pokud vím, jedna z tvých reakcí byla právě na příspěvěk týkající se propadu rpg žánru.
-
-
-
já měl první počítač jeden z prvních Celeronů. Ale už jako malej prcek jsem chodil za bratránkama očumovat zázraky 286-386. Myslim, že kvalita her raketově rostla tak do roku 2003, kde se pak vývoj zastavil, začal přešlapovat na místě a osobně si myslím, že poslední 4 roky jsou fakt katasrofa až na vyjímky. Mám rád hry, rád si nějakou zahraju, ale dneska je to jako hledat jehlu v kubce sena.
Proč se dělaj blboviny jako Assassin Creed, BF/CoD ... kde jsou hry typu System Shock, Deus Ex, UT/Quacke/HL, Commandos, Jagged Alliance, Thief.... Kvalita her je nejlíp reprezentována sérií Need For Speed. (jak já bych si dneska chtěl po síti zahrát Rollcage) -
-
kde jsou hry typu System Shock, Deus Ex,... ?? Slyšel jsi něco o Bioshock, nebo Dishonored? Byl tu Human Revolution a chystá se pokračování Thiefa. To jste lidi fakt tak líní, abyste si ty pořádný hry našli? Dyť to nejsou žádný undergroundový věci, to jsou hry, který jsou středem zájmu, každý kdo se o hry aspoň trochu zajímá o nich ví. Vy si ale pořád jen melete dokola ty COD a Assassins Creed, že se vám nelíbí, to je pak ale vaše chyba, že nemáte na to si najít jiný hry.
-
-
to že se něco stejně jmenuje neznamená, že má starou hratelnost a kvalitu. Ano Deus EX human revolution je vyjímkou...jednooký král mezi slepými. Bavil jsem se u něj a dohrál 2x, to je ale asi fakt vyjímka z dnešní nabídky. A Bioschok...není to rok vydání 2008? Je 2013...
-
Tak přece to nemůže bejt ta samá hra. Já mám k Dishonored taky výhrady, ale je to ten typ her a nevěřim, že kdo tohle má rád, jako System Shocky, tak by se mu to nelíbilo? Takovýhle hry nikdy nebudou masovky (ani nebyly předtím). To jsou jedny z nejsložitějších a nejnáročnějších her na to je udělat. Těch nikdy nemůže vyjít třeba deset za rok. Přesto vznikají, ne že ne...
-
Souhlasím se spoustou toho, co jsi tady v diskuzi řekl, ale jistě si musíš uvědomovat, že třeba Dishonored je jen hodně slabý odvar Thiefa. A že novej Thief vypadá jako odvar Dishonored.
Bioshock doufám myslíš první, protože Infinite je hroznej.
-
-
-
-
-