Přejít na výpis diskuzí
Šermířský souboj z Kingdom Come: Deliverance láká na novou alfa verzi
5.6.2015 | Aleš Smutný
183 příspěvků
-
Použili vlastní motion capture
-
Co má komunismus společné s anarchií? To je typický pseudoargument, že něco zakazuješ, ty seš komouš... *7*
-
Koukám další komouš, pán by rád zakazoval a diktoval co se může.
-
Asi to bude hodně hisotricky věrné, viděl jsem z toho jen tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=XtoBFXSvD6Y -
Taky to není plátová zbroj, takže musí být opatrnější.
Myslím že máš pravdu a tohle je čistě na motion capture založená scénka, evidentně to není gameplay (protože ovldání takového souboje s tolika možnostmi by bylo příliš komplikované). Ale i tak dufám, že soubojový systém bude na úrovni - a v přechozích videích obsahujících jeho náznaky na úrovni docela vypadal. -
asi použili levny motion cap; jinak ja vavrovi fandim jen se bojim aby ho s timhle v americe nevysmali.
-
Ritir nebo rytir? *1*
-
To je ale dost podstatny rozdil. Na videu z odkazu se dostava do kontaktu pouze uderem mece a moment kontaktu je maskovan rozhozenim kamery.
-
Mas pravdu uplne ve vsem podporuji tvuj nazor. A nyni se opet odeber do tmave kobky v zemi od kud jsi vzesel. *12*
-
jo mimochodem je to ritirska zbroj a rytir bojuje z kone jinak je v boji neužitečnej, videl jsem to v Game of Thrones *5*
-
Pěkné, ale pořád to vypadá tak nějak prkenně.
-
Kde tam kdo zas levituje? *8* Pouštím si to kvůli tobě znova a nic nevidím.
-
Jo maxíčku, jde vidět, že ty nejsi zaostalý a jednoduchý v jedné věci, ty jsi jednoduchý prakticky ve všem. Mimochodem už ti někdo řekl, že existují desítky typu hledí, od těch, kdy prakticky nic nevidíš, protože škvíra je jenom 1 cm široká a vzdálenost mezi mezerami je vyšší než mezera mezi očima až po klasická, která odhalují většinu obličeje a chrání hlavně bradu a krk? *7*
-
To je mimochodem asi pravda, ačkoliv bude záležet na kvalitě helmy a vzdálenosti průhledů pro oči od očí.
-
a taky umí levitovat jak postava v 0:29 ? *1*
-
a uvidi vic než ten ve hre *1* , ten pohled je nerealne zredukovanej
-
Jana z Arku ve skutečnosti do bitev pravděpodobně aktivně nezasahovala. A plná výbava pozdně středověkého "rytíře" vážila mnohem víc než 13 kg.
Na druhou stranu pohyb omezovala překvapivě málo a zátěž 30-40kg člověka sice omezí a unaví, ale není to zase tak hrozné. Sám vážím necelých 70 kg a nemám problém týden nosit po horách až 40kg batoh s dobrým zádovým systémem, protože mám docela silné nohy.
Koneckonců protivníka v "plné plátové" bylo zřejmě potřeba předevší unavit, srazit na zem a až posléze případně zabít. Video je poměrně realistické. -
Tak si nějakou kup a nasaď. *1*
-
Chci ten pohled z přilby!!
-
Což je v podstatě totéž, co já žádám od dějepisu. *1*