Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to na pěknou srajdu. Ta hra je teď v současnosti hotová tak z 5%. Náročný to je, optimalizace jim nic neříká, fyzika nefunguje, prostě crap pro pc- sebranku. Pc-sebranka tupců tam naházela miliony a teď mají oči pro pláč. Možná vám to v roce 2020 vyjde a to už bude zastaralý jak ty vaše trapné bedínky pod stolem, u kterých se modlíte.
  • Veskoslav
    Ano. Je to i v ukázce, kdy pilotovi při rychlém obratu zšedne obrazovka a můžeš i omdlít.
  • ta sila pritazlivosti tech asteroidu je stejne tak mala, ze by byla blbost ji tam davat a zbytecne delat pro ne vypocty.
    Co pretizeni? Bude simulovano?
  • Veskoslav
    On to bohužel myslí zcela vážně...Zbytečně se mu rozepisuješ.
  • Začínám si myslet, že neumíš porozumět psanému textu. Tohle je už několikátej komentář k různýmu tématu, kdy vše převracíš na svoje rádoby smyšlenky a na nich zakládáš svoje teorie. Nic z toho, co jsi uvedl jsem nenapsal. Je vidět, že jsi jen obyčejnej netovej provokatér, co si snaží honit ego. Bacha, aby tě z toho nezačalo něco bolet, když jsi na to sám :)

Tímto končím, takže si napiš svůj poslední komentář, ať se cítíš "nahoněně" a pokračuj o diskusi dál.
  • C-BEAM
    nie *1* ty stále nerozumieš, že podstatný je výkon, to je to čo hráča a vývojára zaujíma ako prvé. To je to čo umožňuje tie "skoky" o ktorých tu kecáš. Písal si, že by si chcel skok aký poskytoval prechod zo 486 na Pentium a ten si dostal aj s velkou rezervou, tak si nesťažuje a choď sa trochu zchladiť.
  • Hochu, soustřeď se na to, o čem se psalo. A to bylo o tom, co očekávat od pojmu nextgen. Ne nějaký tvoje kydy o dvojnásobným výkonu. Mimochodem já nesrovnával procesory dle frekvencí, to byl jen příklad toho, aby si vědátoři jako ty, dokázali představit, jak se zvedl výkon, při stejně taktovaným procesoru s jinou architekturou. V případě 486 na pentium to tak bylo, z ps3 na ps4 nikoliv. Píšeš o hrubým výkonu, já o změně/vývoji architekrury. Prostě motáš jablka a hrušky. Můžeš se tady snažit psát svoje nekonečný výlevy a utvrzovat sám sebe o své nekonečné pravdě a moudrosti, ale to je tak vše.
  • C-BEAM
    pozerám, že s výukou fyziky je situácia zlá aj v čechách...
  • C-BEAM
    Zgr: snažíš sa ale nejde ti to. Podstatný je rozdiel výkonu a ten bol medzi prvými pentiami P5 a posledným 486 DX4 cca dvojnásobný na takt, resp. dokonca aj o niečo menší *3* Celkový rozdiel vo výkone bol medzi nimi menší ako rozdiel medzi PS3 a PS4.
  • Tve c-beame, fakt už raděj občas mlč. První pentium byl vůbec první skalární procesor a výkon byl v tomhle případě extra vyšší, než v předchozí generaci procesorů. Srovnávat to s přechodem PS3 na PS4, to chce hodně "odvahy", spíš hlouposti :) Kdybys uvedel z PS2 na PS3, tak by se to dalo ještě uznat. Každej inženýr z IT by ti za tohle dal černej puntík a zákaz přispívat do fór ohledně HW.
  • no ty vole:)))
  • Ravenshot
    Teď nevím, jestli si děláš srandu nebo to myslíš vážně. Jestli to myslíš važně, pak pokračuju:

Každá hmota má hmotnost, která ovlivňuje sílu gravitace. Kdyby tělesa ve vesmíru nic nevážila a tedy ani neexistovala gravitace, co by pak způsobovalo, že Měsíc obíhá kolem Země, Země kolem Slunce, Slunce kolem centra Galaxie? Každý předmět má nějakou hmotnost a tudíž gravitační vliv na ostatní tělesa.

Co se týče hry, tak pokud bude gravitace (působení na lodě ve vesmíru) aplikována na hmotná tělesa, budou to zřejmě jen ty nejhmotnější (hvězdy, planety, měsíce, možná planetky a černé díry – ty existovat budou, ale jejich funkce a působení není zatím jasné). Jinak samozřejmě bude existovat umělá gravitace a také nulová gravitace při vypnutí umělé gravitace.

Mimochodem, to že se něco „vznáší“ ve vesmíru, neznamená, že na to nepůsobí gravitační síly. Každé těleso je ke všem hmotnějším nějak přitahováno, byť jen nepatrně. Existují místa, kde zdánlivě gravitační síla nepůsobí (librační body), ale to je už vyšší level diskuze.
  • ve vesmíru není hmotnost protože není ani gravitace. telesa neváži skoro nic
  • Fyziku v tom demu měli hodně omezenou - ve finální verzi bude hrát důležitou roli...

gravitace - nevím, jak to mají v plánu ALE - nezáleží na velikosti tělesa, ale na jeho hmotnosti...
  • Vypada to hodne dobre. Uvidime co v kvetnu. Na pre-alfa jim to chodilo tak nejak normalne, jen se mi chvilema nezdala fyzika. Napsal bych, ze to bylo takove Descentovske, ale prave uz Descent mel reakcni dobu manevrovani a hmotnost lodi.

Nevite nekdo jak to bude s gravitaci velkych teles? Opravdu velke veci (500km+) by vas mely pritahovat.
  • Po shlédnutí videa mám příjemný pocit. Skutečnost, že se jim hra kousala, padala a občas nedělala co má, to skalního fandu neodradí. Oni ty mušky vychytají. Kromě toho, moc se mi líbil start a otevírání hangáru. Zvuk ve hře bude úžasný, když tohle byl jen záznam z konferenčního sálu. Na co se ale těším nejvíc, to bude zážitek s OculusRift. Vzhledem k tomu, že mně tahle hračička nadchla už v prvním DevKitu v demu s vilou, je mi úplně jasný co se mnou udělá SC. No, mají to krásné, už se těším na další drobek z vývoje.
  • DeDy
    Na základě videí posuzuji nejen grafiku. Každopádně oba tituly jsou herně zajímavé.
  • Ak si chcete po vydani DFM zahrat team deathmatch s partiou priatelov, pridajte sa k Stargate Command:
    http://www.starcitizen-sgc.com/
  • Ve hře můžeš roztřílet/ustřelit snad každou sebemenší část, dokonce i prostřelit a zničit zařízení uvnitř, což bude mít následky na funkce lodě, ale jinak hra nemá fyziku...
  • Na základě videí u mě SC. ED je ve vývoji napřed, takže vypadá víc pokročile v gameplayi, co se ale týče grafiky, tak tam je SC v jiný lize.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit