Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen s pěti módy vyjde v květnu
11.4.2014 | Adam Homola
319 příspěvků
-
Tak si už kup to PC a neřvi... Máma zacáluje, když ji vyprstíš...
-
dvojnásobný výkonnostný rozdiel medzi 486 a Pentiom na clock je podľa teba" pořádnej vykonnostní skok" ? tak potom prečo prechod z PS3 na PS4 kde je naŕast výkonu omnoho vyšší podľa teba nie je poriadny skok ? :) urob si v tom poriadok.
V grafike už neprídu skoky ako v minulosti hlavne ak sme už v dobe kedy majú niektoré hry pomerne blízko k fotorealizmu a kedy napríklad vizualizácie alebo filmové animácie už fotorealizmus dosiahli. Jednoducho nás čaká pomalá evolúcia pekne krok, kde tieto kroky budú čoraz menšie, početnejšie a menej badatelné. -
Já si nemůžu pomoct, ale čekal jsem od toho propracovanější fyzikální model. Nějak mi z videa přijde, že to spíš připomíná klasického Descenta ve vesmíru. Faktem ale je, že z těch záběrů (zejména těch extérních) se to určuje dost blbě, uvidíme až na základě otestování in-game.
-
To byly jen dva z vícero případů, navíc 486 DX4 na 120MHz (včetně AMDčkovýho 133MHz, což byl mimochodem tehdy supr procák) bylo pořád lehce pomalejší jako 75MHz pentium, takže to je skutečně pořádnej vykonnostní skok. A říkat, že nemůže přijít takovej grafickej skok jako ve výše uvedeným případě bych považoval za krátkozraké.
-
no on prechod zo 486 na Pentium nebol zase tak revolučný ... posledné 486 procesory za prvými Pentiami príliš nezaostávali. Určite tam bol menší rozdiel ako medzi PS3 vs PS4. A také skoky v grafike ako v minulosti už nebudú, čo je naprosto logické.
-
a proc by to chteli konzoliste, tahle hra bude komplexni simulator, z toho by konzolistu hlava rozbolela, *15* *2*
-
Když mě někdo pozve na nejlepší čaj na světě, čekám, že dostanu nejlepší čaj na světě a ne pytlíkový, který si dělám doma.
Když někdo označí konzoli za next generation, čekám, že dostanu opravdu mílový skok v porovnání se současnou generací, a ne to samé v bledě modrém jen aby mě prodejci podojili jako kozičku. -
Elite je defacto hotova hra oproti SC. Moje obavy jsou spíše o délce vývoje pro SC. 200+ lidí na tom dělá už nějaký ten pátek a právě sotva je venku tenhle modul a to stále platí že za rok touhle dobou už bude venku singleplayer.
-
Obměna HW je jen upgrade. Nextgen by měl přinýst něco skutečně "revolučního, skokovýho", jako přechod z 486 na pentium, ze softwarové vykreslování na hw a podobně.
-
Na hranici s pcčkáři aji s jejich "slavným" Star Citizen.
-
Ale vždyť přesně popisuje tu generační obměnu hardwaru, která probíhá po nějaké době konzole na trhu...nebo alespoň takhle já slovo nextgen chápu...
-
Jinak ještě k tomu spouštění na konzoli...nebudu se tady hádat, jestli by to jelo nebo ne...to je na vývojářích, jak se s tím poperou...
Spíš by mě zajímalo, jestli je vůbec mezi konzolovým publikem o tuto hru zájem?...nějakou petici, velikostí podobnou alespoň z poloviny petici na PC port GTAV jsem nezaregistroval (na to, jakej má hype a kolike mega vybrala), což naznačuje, že prostě ten zájem na konzolích asi není takový, jako je na PC o GTAV, což by znamenalo i pozdější nižší prodeje... -
podle mě je "nextgen" spíš jen taková marketingová fráze
-
Jako jasný, hardwarově jsou na tom obě současné konzole hůře (optimalizací lze hodně věcí dohnat), ale jen jsem chtěl upozornit na nesprávné použití slova nextgen.
-
No u mě zatím na základě videí vede Elite: Dangerous. Doufám, že diskuse u příštího článku o SC bude více o srovnávání těchto dvou úžasně vypadajících her.
-
zamotává se to tím, že "next gen" u konzolí je hardware co byl rok dva zpátky na PC, kežto Nextgen na PC je to na konzolích uvidíme s příchodem PS5 a Xbox 0 a na PC tak příští rok *4*
-
Jenže oni zároveň tvrdili, že ten nextgen bude našlapanej, takže pepa má pravdu ...
-
V tom případě už nevidím problém :)
-
Jediné, co pro tebe, jakožto mentálně postiženého spoluobčana hodlám udělat, je: http://lmgtfy.com/?q=crowdfunding
-
Jestli to neni tim že je to reálný efekt :D