Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D
  • Jazz
    Kápls na to :(
    My máme PC za několik desítek litrů, ale tu konzoli za 3 klacky si prostě nemůžeme dovolit :(
  • Podobna ptakovina od Alienware stoji skoro 20 tisic (?). A ma notebookovou 555 grafarnu. Za 20 poskladam desktop s 560tkou, ktera bude mit 3x vetsi vykon. Takzetak.
  • rancor1223
    Tady jsi mě dostal, Portal 1 a 2 mám (v krabicové podobě), takže jsem Valve podpořil, ale tím domnívám se výčet končí.
  • rancor1223
    Já ale digitální distribuci neodsuzuji, neříkám, že je špatná, jen mě osobně nevyhovuje. Třeba proti digitálně šířeným datadiskům a DLC (ano DLC krabicově je už z principu hloupost, ale to není pointou) nemám nic. Když budu mít krabičku s DVD a jednou mě nějaký nástupce ACTA odstřihne od netu, asi si moc nezahraju když se nelognu do Steamu, ne? Bez přístupu k internetu nemám nic. Zato když mm krabičku, hru si můžu bez problémů nainstalovat a hrát (v mém případě mám ke všem hrám ještě crack pro výše zmíněný případ odstřižení od netu).
  • rancor1223
    A to si vydedukoval z čeho? Člověk co si potrpí na dobře zpracovanou krabičku je hned pirát? Nějak nevidím tvou logiku... Neříkám, že si nikdy nic z digitální distribuce nekoupím, ale pokud je to jen trochu možné, kupuji krabičku. Například teď jsem objednával krabicovou verzi Terrarie, přestože už mám digitální kopii (z doby kdy to vypadalo, že žádná krabicovka nebude).
  • Teď si mi otevřel oči *1* Jen doufám že Steam používá k napájení svých serverů výhradně obnovitelné zdroje....
  • Paulcz
    PC standardy má, pokud byla hra dobře naprogramovaná nebyl s ní problém. Nechápu o čem tu je řeč, spíše by se měli vývojáři snažit, psát pořádný kód a testovat. Jak je vidět např. u Skyrimu tak ani stálý HW, který má PS3 nepomůže pokud je špatný engine.
  • Nakonec by to mohlo zlomit vaz konzolím což by nemuselo být na škodu.
  • No, výhoda by mohla být v tom, že cena takového zařízení by byla levnější, než stejně silný počítač, přičemž by ale hry tvořené pro tuto konzoli mohly být velmi jednoduše převoditelné na klasická PC, takže by snad neexistovaly hry, které by vycházely jen na tuto konzoli, ale na PC ne. Protože podle mě existuje jen pár důvodů, proč si pořídit konzole (cena, hry, které na PC nevycházejí), mohlo by toto vést k příbližení konzolových a PC her. Prostě už žádná vzájemná závist:) Nicméně by to asi byla tvrdá rána pro SONY, které je už tak v ...
  • Koupit si virtuálně hru je ekologické na rozdíl od krabicové verze.
  • fixcz
    Měli by to vyrábět klasičtí výrobci PC sestav, takže bych to tipoval na OEM Wokna. PC jako PC.
  • Sff pc od steamu? No ja neviem, tie továrensky skladané systémy majú väčšinou katastrofálny pomer cena/výkon, slabú možnosť upgradu, poddimenzované chladenie a napájanie a dobrý predpoklad, že sa pri prvej reinštalácii systému zmenia na driverové peklo.

Možno to steam urobí lepšie, kto vie, záleží na to, aké služby k tomu poskytne.
  • To už si už dlouho nezahraješ, protože časem to přejde pod digitální distribuci všechno, snad krom nějakých sběratelských edic. Takové uvažování bych chápal od nějakého staršího člověka, který má své zvyky a nechce se přizpůsobit moderní době. Ne od někoho, kdo hraje počítačové hry.
  • Ja som celkom zvedavý, aký OS na to licencujú. Dá im MS svoj Windows? To by imho išiel trochu proti sebe resp. proti svojmu XBOXu. Alebo sa pôjde na nejakej verzii Linuxu? Tak potom si Valve a ostatní musia pripraviť nejakú vlastnú alternatívu k DirectX (momentálne neveľmi pružné OpenGl za ktovieakú alternatívu nepovažujem).
  • Kdyby místo nějakýho vymyšlení zase oznámily Half Life 3 kdy to víde já si myslím že na tom dělaji ale tají to prostě
  • Ale s krabičkama si můžeš hrát i mnohem levnějc. Střeba ta od sirek tě vyjde na pár korun, nemusíš k tomu kupovat hru za tisícovku. *1*
  • Ano nemuzeme je mit a strasne vam je zavidime. *15*
  • Proto poměr koupených a warez her u tebe je 1:7? Možná více? Strašně se mi líbí ty kecy nesáhnu si na krabičku moje peníze nikdo neuvidí. Z toho už je nepřímý důsledek, že si to radši warezneš.

Ok krabičky jsou fajn, ok mít hudbu krásně na CD či DVD či LP je hezká věc na výstavku, ale nešáhneš na to jak je rok dlouhej. Jen se na to práší. Na tu hudbu aspoň můžeš nabalit nějakou holku, na hry nebalíš akorát ten prach:) Já už ani nemám DVD mechaniky v počítačích a kdybych si měl do toho tý mechaniky něco dávat, tak radši řeknu malému bratrovi ať to za mě udělá než abych se ohnul.
  • Ještě navíc ti to může stáhnout nové ovladače na grafickou kartu...tudíž opět trocha pomoci ze strany steamu pro lidi kteří tomu moc nerozumí.Ale samozřejmě ti neberu tvůj názor :-) jen tak dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit