Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až přestanou vyrábět hry pro děti (většinu her dnes dohraje každý malý harant) a uvědomí si, že dospělí si čas od času chtějí taky pořádně zahrát, tak to možná bude stát za koupi. Navíc platit 1500kč(příklad) za hru kterou dohraju za 4,5 hodin a z toho hodinu strávím čuměním na videosekvence podobné filmu?? Ne, děkuji. Zajdu 10x do kina a mám z toho mnohonásobně více zábavy.
  • obycajne PR
  • oni moniturujou jen verejny torrenty...soukromi torrenty nemaj sanci monitorovat...ale to neni to co chci napsat de oto ze kdyz nekdo bude chitit tak to stahne na warez prez rapid nebo tak a tam se todle neresi nejak moc...
  • A co takhle potenciální žaloba na poskytovatele netu za to, že poskytl 3. straně, bez souhlasu, osobní údaje? Ani jako důkaz by to nemohli brát. Jen straší ....

Ale možná to strašení konečně pomůže a lidi se změní a pomůžou PC trhu ... a možná taky ne ...
  • Jedna věc je to, že pár lidí dostane strach a nestáhne. Druhá už to, že se stejně warezy po vydání Zaklínače hrou zaplní jak flaška s pivem slimáky a půlka Švédska pujde k soudu. *1* Ale vážně, stejně zapřísáhlí warezáci hru sosnou nehledě na hrozbu a díky hackerům, kteří určitě další nesmyslnou ochranu prolomí do pár dní, budou trpět zase jen kupující poctivci. Plus autorům odejdou prodeje od těch, co hry na warezu zkouší a pak kupují. Nechci se tu chlubit, ale po zkušenostech z warezu, či pálenek od kamarádů(bez dvojsmyslů) jsem si koupil už přes deset her a to včetně Zaklínače 1. Takže, nebýt warezu, nekoupil bych si W1 a nepřeobjednal si na zkušenostech z jedničky ani dvojku a díky hrozící žalobě, o což nestojím bych o dvojku ani nazavadil. Těmihle kroky si autoři jen uškodí, i když to na první pohled nevyplývá.
  • Treba si uvedomiť, že zo strany CDP RED nejde o žiadne vyhrážky. Všetci by sme im mohli bozkávať ruky, nohy. Ako hádam jediní nás nebudú otravovať rôznymi DRM. Majú výsostné právo svoj produkt brániť. Ešte keby vydali demoverziu, potom by sa jednalo o dokonalú firmu.
  • Ruku na srdce, to si myslíte, že nikdo z cdprojektu nikdy nikomu nepůjčil hru, nepůjčil vhs nebo dvd s filmem či hudbou? že nikdy nikdo z nich nenahrál film na kazetu a pak se na to s kamarády či rodinou nekoukali a nepůjčovali to? Ale no ták, to by bylo naivní, tohle vše je totiž porušení autorského zákona, mají si snad lidé nechat kecat a moralizovat do toho co dělají někým kdo to sám porušuje, přičemž jediný důvod, který je k tomu vede je jen to, že jim někdo poškozuje jejich kapsu, zatímco jít o cizí kapsu bylo by jim to jedno. Princip je jednoduchý, když já nebo nějaký můj kámoš stáhne něco s čím nemám nic společného, je to ok, ale jakmile ten můj kámoš stáhne mnou vytvořeno hru, poženu ho klidně před soud, protože už to neni cizí kapsa, ale moje a přesně takhle se chovají i oni a platí zde "zloděj křičí, chyťte zloděje, a ttací lidé maji ostatní strašit, heh.
    • My víme, že rád stahuješ *3*
      • Hrozně se mi líbí jak používáš plural maiestaticus aby si dal najevo svou nadřazenost , oni jsou hlava pane wachmajstr *1*
        • My = lidé, kteří čtou tuhle diskuzi a jsou natolik inteligentní, že dokážou pochpopit, co píšeš. Možná jsi trochu přecitlivělý na zájmena v množném čísle...
      • ještě aby si to nevděl, když to sám napíšu :D
  • Nekdo tu resil ze prvni se to nahrava na torrenty takhel vubec system nefunguje uploaduje se na soukrome servery prvne jen mezi "spolecnosti" na torrenty to prijde radove o 2 tejdny pozdeji disky se berou uz z lisoven ale to jiz vi kazdej doufam.

Tzn. Nemyslim si ze s Torrentama je takovej problem a sem zasadne proti zrovna zaklinaci 2 moc neverim i kdyz mam doma prvni dil kterej me prijemne prekvapil tak uvidime kterou moznost vyberu : )
  • Sherrife, máš právní vzdělání?
  • Ukončil bych to tím že Sheriff Má pravdu. Další komentáře jsou k prdu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit