Přejít na výpis diskuzí
Steam se brání review bombingu transparentními grafy recenzí
27.9.2017 | Mars Vertigo
96 příspěvků
-
Divil by ses, jak vysoké procento lékařů má psychologický profil psychopata *4*
-
A proč by mě měla zajímat osoba vývojáře? Mně je to úplně buřt, to je jako bych si lustroval kuchaře v hospodě, kam se jdu najíst. Kdyby někde vystřílel školku, tak to ještě pochopím, ale tohle?
-
To myslíš Aleše Smutného. Ten byl v minulém podcastu, kdy se tohle řešili, dost povýšený, to je fakt. Očividně neuznává to, co si nemyslí on sám. Klasický dikátor pravdy.
Ostatní se mi zdáli v pohodě. Petr Poláček to bral dost střízlivě, si myslím. -
Přesně tak, je mi buřt nějakej streamer a můj názor na hru jako takovou to nezmění. Ať si ho třeba zcenzurujou celýho nebo třeba půlku jůblberů je mi to jedno hru nehraju protože jí hraje nějakej loupák.
-
O kvalitě hry nic, ale o debilitě vývojáře dost. A věř tomu, že jsou lidé, kterým podobně věci vadí.
-
u tech grafu by mohlo bejt aspon datum udpatu ... dost by to pomohlo.
-
To ses trosku mimo - tedy vubec nejde o to jestli je nekdo rasista nebo ne. Tady jde o to jestli porusil nejaky pravidla tim videem nebo ne. Navic, ty videa sam stahnul a i presto to nechal pan vyvojar smaznout, aby ukazal svoji moc. To je normalni utok a ne zadna obrana. Tak dostal uchutnat vlastni medicinu. Clanek je samozrejme psanej stylem chudaci vyvojari ... ale o tom, ze timto stylem vedou YT k cenzure a nebo autocenzure se radsi nikdo nezminuje.
-
Ne, Firewatch to neschytal právem. To je pro mě ukázkový příklad debility, je to úplně stejné, jako když hysteričtí sjw v Německu hromadně dávají špatné recenze hospodám, které hostí akci AfD. Mně jako zákazníkovi je fakt u řiti, že jeden z vývojářů té hry sáhl děckám na jejich youtuberskou modlu, co mi to jako řekne o kvalitě hry?
-
Tento postoj neni v redakci nicim ojedinely. Podobne nenavistni postoj vuci nam hracum maji I polacek, pechacek homola a ten dalsi jehoz jmeno sem zapomel (chodi v obleku a pise o warhammeru). Nevim, prijde mi to jako byt lekarem a nenavidet lidi...
-
pan mars rád píše o eve online, zřejmě ho zajímá vesmír...
-
Firewatch to neschytal právem, koho zajímá nějakej blbej streamer? A kidi dávají špatný recenze protože mu nechali smazat videa a označili ho za rasistu, je mi to ukradený a proč bych jako potencionální zákazník měl pak číst že hra má negativní recenze když se pak dozvim, že to je jen kvůli nějakýmu hekajícímu blbečkovi?
-
jo, ten konec "uvědomte si, že...", ten je výživně poučnej, tak nějak svazácky...
-
Poslední odstavec s apelem je opravdu trochu zbytečný. Smyslem review bombingu je přece právě poškodit tvůrce. Pokud by si tak hráči vylévali zlost třeba kvůli politickým názorům autora nebo kvůli věcem, které s danou hrou nesouvisí, bylo by to zcela jistě mimo mísu. Když se ale jedná o "trest" za chování, které se hry nějakým způsobem týká, není to zdaleka tak jednoznačné.
-
jejich recenze prostě nebyly zasazené do reálného rámce. toť vše, tys to jen nepochopil
-
no, tak s tím hugo bossem, si to slušně zazdil. předpokládám, že máš stejný pohled i na výrobky dnešní škody plzeň, když kdysi vyráběla dělostřelecký granáty pro wehrmacht
-
To s Dotou je opravdu přes čáru, Firewatch to ale schytal plným právem a stejně tak GTA. *16*
-
Lukáš by nenapsal "ve většině případech". Aspoň doufám.
-
Mně to přijde jako vhodná forma protestu. Vždycky když jsem koukal na ty recenze u her co něco vyvedly tak je z toho jednoznačně poznat proč nafasuje negativní recenze.
-
Nehledě na to, že takové negativní hodnocení má pro mě váhu i když je dílo sebelepší. Alespoň zjistím, že ten kdo stojí za hrou dělal něco proti hráčům a nemám mu tak dávat moje peníze. Pro mě je morální hodnota víc než dílo, ne naopak. Tenhle pohled si většina neuvědomuje.
Teď jsem si vzpomněl i na jeden díl Fight clubu, už je to nějaký pátek. Byla debata o tom, zda by se na určité dílo dívali stejným způsobem, i když by věděli, že tvůrce udělal něco špatnýho. Paradoxně byl nejmladší člen (nebudu přímo jmenovat, ale asi to divákům dojde) v debatě ten, komu by to pohled na dílo změnilo. Ale to je dnešní svět no. Taky mi to připomnělo nedávnou fotku z jedné stránky: anglického fotbalisty Andreho Graye, který má celá záda potetována historickými událostmi a lidmi, jenž bojovali za občanská práva.... ....a na sobě má trenky hugo boss. Názor at si udělá každý sám. *3* -
Lukaši tvuj styl psaní poznáme. Nejvetší SJW jsi tady skutečně ty.