Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je to úspěšnější, než "Tak jde čas" (jestli si to tu některý z pamětníků pamatuje)
    • ucho
      ten seriál se ještě stále natáčí a vysílá...
      • Inquisitor
        Není možný :D
      • Vážně? Já jsem měl zato, že dávno skončil *14*.
        • Tak ale ovšem to je síla.
          • ucho
            http://www.imdb.com/title/tt0058796/

no větší síla je, že to má přes 200 epizod ročně...
  • môj koment je myslený na TheGGG :)
  • ucho
    podle počtu zdejších příspěvků se zdá, že o to bude větší zájem jak o diablo 3. valve očividně ví, jak lidi oslovit. no přeju jim to.
    • No hlavne je ten článok celý deň na titulke, nestihol zapadnúť a láka sem všetky hádavé detičky *4*
  • Tebe meli Vasi hodit na prosteradlo a vyprat
    • sice si myslím že má občas své dny, ale ani tak si nemyslím že by si to veskoslav zasloužil (maximálně tak jednou týdně) *14*
      • nam ted na pc vyjde planetary annihilation, to slintas co? *15*
        • a to ma bejt co? Nejakej mmo sranec ze?
        • co to je, jsou tam alespoň 2 pixely? Mě na PS3 vyjde beyond two souls a to mě zní líp
          • to budes hrat tak jedno odpoledne, mozna jeste i celej vecer, a pak zas cekani na nakou takovou jednohubku *5*
            • ten si klidne nechte, to je na pc neprodejny *5*
            • A ja myslel, ze cod je na vsech platformach. To jsou ale veci panecku.
            • promiň, ale hry s kampaní 5 minut to na konzolích nemáme. Chápu že glitchstarter vyvrhne kde jaký patvar na půl hodiny, naštěstí to ale není můj problém.
  • Ne, SteamOS neni to nejlepší. Nejlepší by bylo, kdyby na PC byly podobné prodeje her jako na konzolích. Pak by vývojáři (donucení vydavateli, kteří chtějí návratnost svojí investice) nemuseli dělat jen na konzole nebo pozastvovat vydání PC portu. Tím by byli PCčkáři spokojení a nemuseli by nadávat na konzole, které za politiku vydavatelů můžou jen tím, že si hry kupují ve větší míře než na PC (míra a vůbec jednoduchost pro pirátění jde prostě v neprospěch PC).
    • ne kazdej je ochotnej vyhodit 60 euro za hru jenom proto, ze jim na to rodice daj penize *6*

konzole je loupeznickej nastroj, osekany pc az na kost s jedinym ucelem
      • kazdej neni socka jako ty a kazdymu konzolovimu hraci nekupuji hry rodice ty vosle, to je jako kdybych rikal ze pc hrac je kazdej zlodej...
      • No, 60 euro jsem za hru nikdy nedal (při dnešním kurzu cca 1500 kč). Když jsem kupoval novinku, tak nejdraží byla za 1200 kč (a po dohrání ihned prodal).
        Taky Tě zklamu, ale na konzoli + hry jsem si poctivě vydělával z brigád a mí rodiče mně ve hraní vůbec nepodporují a zrovna nadšení z toho nejsou, ale tolerují...
        • to ses asi vyvinul az nekde na konci soucasnyho konzolovyho cyklu *5*
          • a hlavne nikdy nehral zadnou AAA jako novinku
            • To ho urcite strasne mrzi
      • S důležitým účelem, si zapomněl podotknout. Na práci typu čuňačinky a stahování můžu využívat i kalkulačku.
        • ... s kalkulackou? No, clovek se porad uci.
          • Ty jsi neslyšel o nejnovějším modelu od výrobce Karce? Sklápěcí podsvícený displej, 4x USB, možnost připojení klávesnicového gamepadu, wifi 802.11n, disketová mechanika a NES cartridge. Jen s podporou nejnovějších titulů to má prozatím problémy, ale jinak zatím vynikající to věc.
  • Je to fakt hrůza tato diskuze. Člověk si chce o hře normálně popovídat a místo toho tu narazí akorát na trolly, hatery a netolerantní arogantní usmrkance. Tito diskuzní teroristi se nebojí odpálit nálož svých urážek uprostřed davu nevinných diskutujících. Vážně smutné, ale na rozdíl od některých odpadlíků já zůstanu games.tiscali věrný a ke konkurenci neodejdu.
    TROLLŮM UŽ NELZE NASTAVOVAT DRUHOU TVÁŘ.
    • "Člověk si chce o hře normálně popovídat a místo toho tu narazí akorát na trolly, hatery a netolerantní arogantní usmrkance."

Jako ses ty, co zmrde?
    • Ale notak, mistre realna strelbo, tahle diskuse o zadne hre prece neni. Ale to jiste frajer tveho kalibru musi vedet. To bude urcite uz z prepracovani, jo trollarina je tezka prace a cloveku to obcas leze na mozek, vid? *1*
      • Ja se teda musim zapojit, tvrdite tu ze ma na profilovce nekoho slavnyho, Muzete mi teda rict koho slavnyho tam ma? Ja ten xichtik neznam.
    • Je velice úsměvné, že něco takového píšeš PRÁVĚ ty *1* *1* *1*. Usmrkance říkáš? Mám tomu rozumět tak, že tvůj avatar neodkazuje na tvůj mléčný věk, ale že se jedná spíše o výraz pedofilie? Doufám, že ne. Tomuto webu věrný skutečně zůstávat nemusíš, v žádném případě by tě nepostrádal.
      • Jack1947
        Snad si nemuze po tom vsem myslet , ze jeste ho nekdy vubec bude brat vazne . Kdyz uz jsme u tech trollu tak je pravda , ze zrovna ty jim nestavovat druhou tvar ani nemuzes pac jim nesahas ani po pupecni snuru - a mimoto aspon trollove vedi kdy prestat , coz je taky jedna z veci co neznas. Odejit odsud muze prece vzdy a kazdy, kdyz se ti tu nelibi byt tady uz nemusis. *3*
        • Proč o něm tak hrubě hovoříš? Co ti kdy udělal? *8*
          • Jack1947
            A mimoto , vzdy a umyslne pak veskerou diskuzi z nejakeho podivneho duvodu, smerujes svym smerem a i kdyz vis ze o tebe tady vubec nejde. Vazne by mne to zajimalo jestli jen jde o to se zviditelnit a co nejjednoduseji takto samozrejmne nechapu ani bych nemel ale figurovat tady v 95%
            diskuze to uz je vazne prazvlastni. Je mi jasne ze se skutecneho duvodu nedockam, protoze to by jsme uz tak nejak vedelo (ne ze nevime) a co zde kraci.
          • Jack1947
            Placas nesmysli, tady je i plno konzolistu a ty zaroven ale hraji i na pc. *4*
            • Třeba já *14* Konzole jako hlavní hardcore platforma a PC jako vedlejší zábava.
          • Jack1947
            Mel jsem samozrejmne na mysli tebe( pro to ta reakce he) , tak uz si to priznej si PC hater a jeste jen podnecujes verejne takhle flame. Takove jako ty myslim ze nikdo nepostrada takze jestli si uz uznal ze to tady neni pro tebe jit muzes, nikdo te tu prece nedrzi ani drzet nemuze.
            • Ze mluvis o fanatikach zrovinka ty mistre *1*
            • Odejtu a co zbude? Mast*rbační kroužek pc fanatiků. To nikdy *16* *16*
      • Myslím že by postrádal mě víc než tebe *14* . Jinak nevím co všichni narážíte na mou profilovku. Dát si tvář někoho slavného jako obrázek je už dnes trestné?
        • Hanzales
          Já ti nevím, dáš si kontroverzní profilovku neoblíbeného "umělce" (on je oblíbený, ale u mladičkých fanynek, což my tady na games obecně skutečně nejsme), každopádně se na ni vždycky někdo chytne, že ;o) Píšeš schválně provokativní příspěvky, samozřejmě v rámci pravidel, aby jsi měl argument, že přece nic špatného neděláš a máš jen odlišný názor. Když se ti na lep někdo chytne, tak s ním zaprdíš klidně i dvě tři stránky a nakonec ten "spam" tady pak ještě svedeš na ostatní. A ještě se divíš, že po některých tvých příspěvcích přiletí i ty nadávky a urážky. Fakt mi to hlava nebere, ať se na to snažím nahlédnout z jakého koli úhlu ;o) A diskuzi sleduji od začátku a je fakt, že první tři stránky se tu diskutovalo normálně, pak přišli biebři + alterega a anonymové stejného kalibru a diskuze šla do háje. V čem je asi problém? ;o)
          • GGG - pravdepodobne obet sikany v 7 tride zakladni skoly, 145cm a 30kg i s posteli, plastovy brejle za 200, obleceni po bratrovi. No a pak sem chodi delat hroznyho chlapaka, protoze na nic jinyho nema a venku by mu kazdej rozkopal drzku.
            • zvláštní, je todle to první co tě napadne. Upřímně nevím co ti tvůj strýc nebo otec ve spánku dělali, ale věř že to v jiných rodinách normální není. Takže ne i když jsou tvojí příbuzní pedo, ti moji nejsou. Upřímnou soustrast *6* pokud máš problémi se posadit.
              PS: úplně nechápu to thegaygaygay, když nevíš co můj nick znamená, měl bys radši přestat psát nahodilé urážky které jen zesměšňují tvojí komunitu zaprdlích pcčkářů
            • To TheGayGayGay: Ja si spis myslim, ze jsi mel pedofilniho strycka, kterej Te od malicka znasilnoval, pak nemohl unest tu tihu svedomi, tak se s tim sveril Tvemu otci, jenze ten taky chytil slinu... No a mate rodinne vikendy do ted.. Nedivim se, ze se pak o sve pocity chodis delit s lidmi sem, musi to bejt tezky, nest celej ten humus v sobe.
              Tak si tu hraj na frajera, za chvili bude zase vikend a budes to zase Ty, krotitel rodinnych hadu a ne frajerskej nick na internetu .)
            • oou pán je psycholog. Odhadl jsi mě přesně *9* když mě bylo pět let spadl mě ze stolu chleba nenamazanou stranou na podlahu. Od té doby mám *9* *9* až je mi to těžko říct... velké problémy zapadnout do společnosti. Ve škole se proti mě spolčil i klub koktajících paniců. Všem padaly chleby namazanou stranou na zem, jen mě ne. *13*Je to strašně smutné a nikdy jsem se z toho nevzpamatoval.
    • Hanzales
      "Člověk si chce o hře normálně popovídat"
      Člověče tobě už to provokování tak leze na mozek, že jsi úplně zapomněl o čem tahle diskuze a článek je. O "hře" to není, napovím ;o)
      • ano já zapomněl, steamos bude sloužit jako žehlička a né k HRANÍ HER. *3* Samo sebou jsem mluvil obecně, ale to by člověk musel trochu myslet a to zdá se u tebe nehrozí.
        • Hanzales
          Nehrozí, já mám strašně dlouhé vedení, pochroumané soukolí a vůbec.
          Dokonce ani nerozumím smyslu vašeho konání zde na tomto webu, dlouhodobě, všeobecně.
          Ale tak hlavně že ti to šlape ;o)
        • Jseš absolutní deb*l
          • Díky, je to jen drobnost, ale potěší *14*
  • Jack1947
    Je az komicke, pri cteni diskuze zjistit co se tady jeste clovek nedozvi ,vlastne je tu vsechno od nepovedenoho trolovani a failovani az po "rozumnejsi rady" coz zase ne kazdemu uplne sedne k chuti, hlavni cast je ze se ani jedna strana poradne neshodla coz je bud ta nejkomictejsi vec nebo nejsmutnejsi a tak ci onak, jak uz zde bylo receno na diskuzich games.tiscali se clovek rozhodne nikdy nenudi. *15* *3*
    • Ale jedno se musí teď ocenit. Zanechme sporů a pod dočasně velmi krátkém příměří, milí kolegové, vzdejme hold tumhle starýmu cápkovi Jackovi, který dokázal vyprodukovat solidní souvětí bez radikálních chyb, aniž by člověk potřeboval překladač. Tleskám, opravdu tleskám, jde vidět, že přece jen umíš dělat pokroky. Každej se tady už stašil nějak zapsat a ani na tebe se nezapomíná. Super, palec nahoru...
      • Jack1947
        Diky veskera podpora , memu pisemnemu projevu vzdy potesi holt nekdy to vyjde nekdy ne jak uz jsem psal drive porad se ucim byt gramotne lepsim clovekem . Kazda pozitiva vitam i do budoucnosti. *3*
  • Grygarova sluníčková diskuze v praxi, gratuluji. *3*
  • Keyz
    Ten nadpis je dost nelogický. Jak může být pro jednu platformu nejlepší to, že vznikla další.

Nejlepší pro nějakou platformu je když nejsou jiné a lidi musí používat tu jednu.
    • Tilwaen
      PC != Windows
    • pc ma mnoho podob, to neni zadna zpardena konzole na jedno pouziti *6*
      • Keyz
        To je novinka stejně jako se krabici kde je HW říká konzole *3*
  • Kozy
    Je potřeba vyvézt žumpu.
    • smejki
      http://www.youtube.com/watch?v=-pQdjwliLMA
      • lol
    • To se ztratí. Ale až vyjde to Vávrovo dílo, tak to teprve bude průzračná poezie kamarádství, porozumění, míru a soudruhů. Diskusní Rolls-Royce! Každý správný člen Games se musí už těšit. Tohle je nic.
    • hodně štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší