Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen konzolisti co nevlastní dobré pc nadávají na PC. Ten mám doma, před rokem jsem koupil xbox 360 a už se mi půl roku válí doma, protože už ze mě microsoft víc peněz nedostane a stejně je to strašná nuda. Na konzolích totiž v porovnání s PC není skill. A teď se do mě pusťte, ale já si za tím stojím, protože je to pravda
    • no to se ta diskuze krásně rozjela díky známému haterovi. Ale lituju tě, protože se tady oháníš CoDem, ale já radši pravé výzvy jako Red orchestra např. tam by ses s gamepadem ani nerozhlídl, ale to nikdy nezjistíš protože pc only naštěstí :)
    • TheGGG
      gamepad nabízí mnohem reálnější pocit ze střelby než myš. PC hraní sklil nevyžaduje vůbec.
      • Jo a to o tom skillu povez profi hracum CS. At se taky pobavi. *1*
        Stejne porad nemuzu z toho, ze nekdo je schopnej nazvat krouceni pacek, nebo brouseni stolu mysi (pro ty rejpave) za r"realnejsi pocit strelby". *1* *1*
        • Koukam, ze minimalne 2 dalsi jedinci povazuji mys a gamepad za simulator strelby *1* . To uz je vazny *1*
      • Poslechni, k čemu je ten gamepad vlastně dobrý, když hra míří sama *1*? A o tom, že kroucení fórovou páčkou je ten nejreálnější zážitek, samozřejmě nikdo nepochybuje, že ne pánové?
        • TheGGG
          Zato při hraní s myši jde o sklil že? Klikání jak na ikony, člověk ani nemusí nijak extra mířit. Zkrotit gamepad je pro skutečné profíky. *3*
          • Určitou úroveň skillu musíš mít jak na konzoli s páčkami, tak na PC s myší, o tom nepolemizuji, nicméně v případě konzolí je to z toho důvodu, že klasický ovladač se na hraní stříleček zkrátka nehodí.
            • slova člověka, kterému to nejde. už je mi vše jasné *15* *1* *3*
          • Opravdu me bavis *1* . Skill je prece potreba v obou pripadech ty trubko.
      • Realnejsi pocit ze strelby na gamepadu. Chlapce na tebe by byl i chocholousek kratky *1*
      • At zije slavny autoaim :)
        • TheGGG
          který v mnoha hrách na konzolích ani není a nebo se dá vypnout. Nemluvě o tom že pořád je to reálnější na gamepadu než šílené otáčky 5krát 360 stupňů za sekundu jak na PC. To je skutečná realita. *1*
          • Jazz
            Aha....
            http://www.youtube.com/watch?v=tQdMaL_8kmo *1*
            • Očividně postoval video z you tube, ale jinak jsem nepochopil jeho účel. Bylo to hraní CoD na PC což jen dokazuje že mám pravdu v tom že gamepad je reálnější ne myš, nebo hraní na gamepadu (to ale nebude vzhledem k té šílené rychlosti pravděpodobné), které ukazuje jak dobře se to dá na konzoli kosit? Bohužel jsem nepoznal jestli je to sestřih z hraní na gamepadu, nebo na myši.
            • GGG, jsi takový debill nebo to jenom děláš? Podlě mě se hodně bavíš tím, jak zde likviduješ diskuze, protože nikdo nemůže být takový hlupák jako ty, aby jsi nepochopil, co Jazz postoval za video.
            • obávám se že mi něco uniklo, proč sem dáváš záběry z CoD, které jen dokazují mé tvrzení *3*
    • jak v čem, třeba v bojovkách jako Street Fighter, Tekken, Virtua Fighter ten skill je potřeba, když potkáš pro hráče tak si ani neškrtneš
    • jeidnej skill na PC vidím v CS a to u mnohých jedinců hraničí s šílenstvím a ne umněním. Jiné platformy, jiné hry. Tak by to mělo být.
    • chces lizatko?
  • Asi budu velký poeta pro čtivě a osvíceně založené, příteli...
  • sirWallace
    To je fakt prasarna ta diskuze.. Redakce ?? To je sakra takovej problem IP ban ?? Jsem tu zase po nekolika mesicich... A mam na par mesicu zase vystarano...
    Chci neco vedet o hrach, tak jdu radsi ke konkurenci, protoze Games.cz ma pro me pak nadech techto ocasu.. i kdyz je mi to lito... Mam pocit, ze nebudu sam.
    • Psychotic
      IP bany radši ne. Jakmile začneme trestat blbost, zbyde na týhle stránce jen génius GGG.
    • chodíš do špatných témat, občas je to i sranda.

Ale taky nerozumim tomu, když někdo schválně provokuje, proč se najdou tací, kteří pak na takové provokace reagují.
    • Naopak, návštěvnost se díky tomu zvedá. Kdyby se tu lidi nehádali, bylo by to mnohem víc mrtvo :D
      • Robotron3
        Myslíš kdyby se tu ti tři lidi nehádali? O ty se ta návštěvnost zvedne fakt moc *3*
    • http://youtu.be/lLCEUpIg8rE
  • "bitva o obyvak" mne nezajima, protože je jasny že jde jen o novou konzoli a ne o pc hraní. pod pc hraním si predstavuji inteligentni hry pri kterych musíte premyslet, takove hry obvykle obsahuji interface se spoustou tabulek ktere musíte číst a propracovane ovladani. a to se neda dosahnout s ovladacem na kterem je jedno tlačítko a s fontem pres pul obrazovky aby to mohl číst i konzolista ktery sedí 3 metry od TV v obyvaku.
    takže titulek tohoto članku by spis mel byt kudla do zad pc hrani v rezii valve
    • trapas kámo. Prej inteligentni asi mysliš ty indie skakačky :D
      • Znič tři tanky, moulo *3*.
        • baviš mě kamaráde
        • TheGGG
          posuň bednu a hop a hop, hlupáčku.
          • Už jdi do toho obchodu, třeba už nebudeš tak vlezlí frajere.
          • Všechny tu kritizuješ, ale přitom neumíš napsat ani velké písmeno na začátku věty. Kup si vibrátor a bude ti dobře. Hop hop, hňupe.
            • TheGGG
              na chyby v pravopise upozorňují jen zoufalci kterým došli argumenty. Nemluvě o tom že opakuješ moje věty *7* *6* *5*
          • Proč nechceš pochopit, že není vhodné, aby jsi sem nadále přispíval?
            • To bude nejspis tim, ze neumis pochopit psany text a nejaky kontext jeho prispevku ti nejspis naproto unika *1*
            • TheGGG
              jistě že mluvil, jinak nevím co znamenají ty tři velká G ve tvém výblitku.
            • Jenom jsi potvrdil má slova. Já nemluvil o Tobě hňupe;)
            • TheGGG
              psal jsem sem už dávno před založením tohoto účtu, takže bájko.
            • Jeho registrace: Registrace: 27.12.2012 (276 dnů)

Zdá se, že tvé IQ je ještě nižší než jsme doufali GGG.....Hlupák jako ty to ale nikdy nepochopí.
            • TheGGG
              protože od nějakého paznehta co si právě vytvořil účet se těžko něco chápe.
    • TheGGG
      ty a inteligentní hry haha, no jo pcčkář se pozná.
      • Na teba treba reagovať a je mi jedno toho banu :D ty si proste čurák, ktorý tu rád provokuje iných. Budeš nenažrané detsko upatlané od svojho mliečka. Ide ti to dokonale lebo sa tu každý toho chytá. Je to tvoje hoby a to ti nikto nezoberie, ale zas mne nikto nezoberie môj názor na teba a mal by si vedieť, že ťa tu tiscali nechávajú zrejme iba z ľútosti. Takým ľuďom ako si ty treba podávať medikamenty a rozprávať sa s tebou.
        Preto týmto krokom vyzývam tiscali, aby si tu pozametali, lebo toto vôbec nieje seriózne komentovanie (kde je však?) ale na druhú stranu tu mať takýchto ľudí asi robí návštevnosť.
      • Jaký smysl má tento tvůj příspěvek, hlupáku? Nikdo tady si samozřejmě o tvé inteligenci a příčetnosti nedělá žádné iluze, začínáš však poněkud přehánět.
        • TheGGG
          jaký smysl má ten tvůj příspěvek? Řekl bych že asi stejný jako padáky v ponorce.
          • lenže ak by bol v tej ponorke troll ako si ty, tak ho môžu zabaliť do padáku a vystreliť cez torpédovú komoru.
            • bez šance, tvoja dutá hlava by ťa hneď vyniesla na hladinu.
            • TheGGG
              pokud potopím loď na které bude celá zdejší fanatická PC komunita tak klidně *14*
  • hm, kdyby radši místo těch blbostí udělali Half Life 3
    • Podle mě half bude startovní titul
      • Jack1947
        Taky moznost... *7*
  • sry nečetl jsem to tak možna budu trochu mimo ale kdo by tahal do obyvaku pocitac? tedy platformu na kterou skoro nic nevychází, je 3x drazsi nez konzole, se specialnim os a ovladacem cim se pripravim o x% potencialu pc (protože na nem nebudu moct vyuzivat ostatni veci ktere se na pc bezne delaji, treba psat dokumenty a pracovat) atd?
    nebo to je jen pro tu novou konzoli od valve?
    • S radostou ti prenecham nick, majstre
    • Tak si to radsi prvne precti. *1*
      • tak radši tedy ne, nejake blogysky a uvahy vycucane z prstu me nezajimaji *3*
        • Tak proc na ne reagujes? *1*
  • To je sranda, na jedny strane dva Býbři a par konzolefagu a proti nim Saskoslav s multinickem a nemuze rozdychat ze si nekdo "dovolil trollovat".
    Problem dnesnich diskuzi je v tom, ze lidi neumi tolerovat cizi nazor. Kdyz se me nekdo zepta na duvod proc nechci/nemam rad steam, ja mu ho reknu a on zacne fanbojsky vymyslet milion duvodu proc nemam pravdu a proc je muj duvod spatnej a nemuzu ho mit tak je to ret*rd. A pak podle toho ta diskuze vypada. *5*
    • Veskoslav
      Povšimni si, ale že já jsem názor respektoval, když se podíváš zpětně než přišel Bieber podruhé s otřepanou hláškou (cca strana 5 a výšše). Rozebírali jsme pro a proti Steamu atd. Stačí srolovat pár stránek zpátky. A multinick? Vážně? Myslím, že kdybych chtěl psát jako multinick, píšu zcela jako anonym a nikdo to nepozná. Proč složitě měnit či si vytvářet účty.
    • Robotron3
      Že někdo něco nemá rád, to vůbec nemá být předmět diskuse. Tam neni o čem diskutovat.
      • Jak vidis tady to vubec neplati, zkus napsat ze se ti s mysi hraje lip nez s gamepadem nebo obracene. Najde se 1000 a jeden fanboj a bude ti tvrdit jak to delas spatne. A tak je to s kazdym tematem.
        • Robotron3
          Tak už nereaguj, řekl sis svoje, oni si řekli svoje. Pokračovat v tom, to by bylo jako hádat se, jestli je lepší guláš, nebo svíčková. Každýmu chutná něco jinýho.
          • Jasny, me to vetsinou nechava chladnym, vetsinou spis ctu (a bavim se). Jenom jsem se chtel podelit o muj nazor, proc ty diskuze vypadaj jak vypadaj.
            • Robotron3
              A zbytečně obkecaný dlouhý komentáře, co je obtížný číst, by se taky daly napsat jednoduše stručně *15*
            • Každej blbec bude považovat za umění flusnout do éteru svoje vejplody, a potom si je konturovat jako "vlastní názor". Není otázkou, zda bych si měl napsat svoje, a pak to nechat být, jako spíše už dopředu zhodnotit smysl a potřebu se vůbec vyjadřovat na správných místech. Řada těch věcí ze tady ze strany kolegů a jiných panáčků by ani nemuselka být řečena, páč obecně je to věc jasná. Jestli někdo učlánku k nějaké hře exkluzivní pro jinou platformu začne nějaká guma rýpat do ovládání této věci, které vesměs ani nemusí představovat tak katastrofický problém a zároveň představuje věc, u které má již celá řada jasnou představu, jak to funguje, potom tu není místo pro nějaký respektování nějakýho cizího názoru - protože ten názor je naprosto zbytečnej. Ostatně, byť třeba kolega Robotron má přece jen něco v hlavě, mohl by sám na toto téma zbytečnosti toho tolik poreferovat. Ani není sám. Sebereflexe a hodnocení vlastních hovadin a jejich nutnost/nenutnost seznámení s jinými by mělo být prioritním předmětem k tomu, aby se diskuse zlepšily. Respekt cizího názoru ano, ale kvalitního a promyšlenýho a potřebnýho, ne kdejakou individuální sračku, která se spojí v těch prvních sekundách asociací se subjektivností danné problematiky a potřebou se vykašlat, jak to většinou bývá. Ja osobně tvrdím, že každý bude mít vždy svůj názor, ale jejich kvalita, natož správnost i schopnost poznání nadsázky už s tím nemá co dělat a chybí zde nuance k tomu, aby se to tady umělo rozlišovat, bohužel. Proto zbývá většinou jenom kanel...
    • Máš pravdu. Ale zas, když má někdo nějaký názor, měl by ho umět obhájit a vysvětlit. A zde může narazit na nedostatek informací.
      • Jenze tohle neni vec nazoru. Nazor muzu resp. musim obhajovat kdyz tvrdim ze Mercedes je lepsi nez Audi.
        Kdyz tvrdim ze mi online drm nevyhovuje, cool social features nepotrebuju atd. tak je vice nez retardovany me zacit presvedcovat jak to vlastne vsechno potrebuju a ze muj nazor je spatnej. Zkus si stejnou debatu predstavit s jidlem. Tohle je totiz subjektivni.
        • vždyt jsem řekl, že máš pravdu *3*
          • Jasny, ja jenom dokoncoval myslenku. *1*
    • TheGGG
      Nemáš rád steam. Si netolerantní zaostalec. Steam je perfektní. Máš na něm všechny hry pohromadě, přispíváš Gabe Newellovi na oběd (mimochodem jeho druhé jméno je Logan takže je něco jako bratr Wolverina), můžeš si psát s kamarády (pokud jsi je všechny nenazval trollí paka a oni se na tebe nevykvákli *2* ), na speciálních slevách dostaneš hry skoro zadarmiko atd. Steam může vadit pouze lidem, kteří místo něj mají na ploše ikonu torrentu.
      • Spatne ctes, nikde nepisu ze mi vadi steam. Pisu ze budu pouzivat to co ja chci pouzivat. Gabenuv obed me absolutne nezajima, s kamarady si pisu 10 let i bez steamu a slevy jsou mi ukradeny, kdyz neco chci tak si to koupim kdy napadne me. Navic nemam duvod mit singlplayer hry online only a nemam duvod mit pustenou jakoukoliv app navic. A to nemluvim o ojebech typu skyrim, kde cz originalka proste nechtela fungovat (a je mi prd*l kdo za to muze a kdo nemuze, bez online drm by to jelo).
    • U šaška Veskoslava mě vadí to, kdyyž má někdo jinej názor než on, tak je trolí pako.
    • problém je, že tu nie je nikto kto by to moderoval, kto by trollov ako sú bieber klony, ktorí sa tu bavia provokovaním, jednoducho banoval.
  • Na Cod my nesahejte. Vy totiž v té hře nevidíte potenciál jako já... Už aby vyšel nový díl.
    • TheGGG
      CoD je ptákovina, ale umělecká a duchovní hodnota BF série je nepopiratelná.
      • Souhlasím. Tam už mám taky zařízenou předobjednávku.
        • BF 3.5 si předobjedná jen hipster (čti kokot), který chce hrát COD, ale je to na něj moc mainstream.
    • Souhlasím. Taky už mám zařízenou předobjednávku.
    • *1* *1*
    • Dneska už neni zapotřebí povinná vojenská službe, všechno to zvládne hravě CoD a BF *1*
    • To tedy vážně nevidíme *1*. A těším se, až jej jednou odhalíme *1*. A piš, prosím tě, bez těchto okatých chyb: "Na Cod MY nesahejte..." vypadá vážně děsně.
      • Grammar nazi ?
        • Jestliže se nenaučíš psát, pak ano *3*.
  • Opravdu se v diskuzi hadaji lidi, kteri si mysli ze nejsou psychicky nemocni o to, kdo ma lepsi oblibenou hracku? ^ ^
    • souhlas ,většinu těch "diskusí" nechápu
  • Robotron3
    Zív *6*
    • JustinBieber
      Duchaplný příspěvek *7*
      • Robotron3
        Ano. Nejduchaplnější za posledních x stránek.
        • TheGGG
          Pff
      • Poklona od mistra v danem oboru ho jiste potesila *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší