Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jděte raději ven, je tam hezky. A až pustíte PC místo hádání byste mohli zkontrolovat bleskovky a jejich odkaz na bundle (podprahová hudba: Commandos, commandos, commandos)
    • Vsak uz je zima venku, zacina paranska sezona *7*
      • JustinBieber
        To je lenost a né zima.
        • Jack1947
          Pomalu a jiste , po dlouhych 2 mesicich "skoro nudy" je to tak, tak ted je nejvyssi cas se zavrit do doupete a bedlive cekat na parby co nam letsoni podzim, nadeli *4* .
  • TheGGG
    Arogance pcčkářského etnika v čele se soudruhem veskoslavem je neuvěřitelná. Až se prodá next gen PS4 a xbone po 200 milionech kusů, každý na PC zapomene. Jinak valve si osobě moc myslí, pořád se chovají jako by byly nějaké elitní studio, ale už dávno je předběhli jiní. Jediné dvě dobré věci od valve je Left4dead 1/2 a steam. Jinak je to firma přeceňovaná jako blizzard.
    • To je naštěstí obrovský nesmysl, jelikož na PC stále vychází spousta kvalitních her, které se na konzolích nikdy neobjeví a jsou celé žánry, které se na konzole nedostanou vůbec nebo jen velmi těžko. Každý ví, že mluvím především o strategiích.

Valve si o sobě ale MŮŽE myslet, protože JE elitní studio. Pokud si vezmeme poměr her a jednotlivých značek, které tato firma produkuje a jejich hodnocení samotnými hráči a odbornou kritikou, jsou Valve jedni z nejlepších.
      • JustinBieber
        kvalitní hry ? Myslíš Indie brajgl ?
        • Ano, mimo jiné myslím právě i "indie brajgl". Indie hra vytvořená několika nadšenci doma "na koleně" je často mnohem kvalitnější a "výživnější" než mnohé samozvané AAA tituly. Ale samozřejmě chápu, že jsi velký kluk, a máš proto spoustu práce se střílením nebohých tupých nepřátel v dalším CoD - klonu sebe sama a na "indie brajgl" už ti nezbývá čas.
          • TheGGG
            není, je to jen podvod bandy vykutálených zmetků co udělají nějakou hopsačku, která vypadá úplně stejně jako těch stotisíc předtím a vyškemrají si peníze. AAA hry jsou propracované klenoty pro opravdové hráče a je v nich budoucnost her. Indie slátaniny jsou jen dočasný parazit se kterým si brzy poradí imunitní systém herního průmyslu samotní hráči. Až hráče přestane byvit hrát tyto bezduché hopsačky, posouvačky, spoj x kostiček ačky a další nesmysle indie scéna zanikne. *3*
            • Na toto nema nic z PC produkcie http://www.youtube.com/watch?v=lg_FoEy8T_A ;-)
            • Ano lepší než terrorist takedown a obdobné chuťovky
            • Big_Pete
              "jen TOP kvalita"

treba jako Thor-God of Thunder 3D...haha...STFU kloucku
            • TheGGG
              "jen mám pocit, že na ty konzole se prodá fakt i kdejaká blbost velmi dobře." A to je právě lež, nejvíc braků vychází na PC. Na konzole se dostane jen TOP kvalita a né kdejaký šunt z Tramtárie který si pak válí šunky v regálech super marketů za 200,-
            • Hanzales
              Star Citizen není hopsačka, zatím jsem nepřispěl, ale sotva bude zase trošku více peněz, už tam jistá část poputuje, byť to vůbec nemusí dopadnout, jak bych si přál ;o) pCars nebyl sice na kickstarteru, ale princip stejný, podpořil jsem a jak se teď parádně jezdí....
              Btw. Indie existuje i na konzolích. Vyberu si mezi nimi jen málo her, ale za to jsou kolikrát super a každá z nich si vždycky najde své publikum. PS: Opravdový hráč nikdy nad ničím neohrnuje nos ;o) Zahraje si rád jak indie hříčku, tak fpska, závodní i letecké simulátory, strategie, mmo, na PC, tak i konzolové pecky. A úplně všude platí, že se prodá kvalita a ta se objevuje taktéž napříč všemi platformami, jen mám pocit, že na ty konzole se prodá fakt i kdejaká blbost velmi dobře.
            • TheGGG
              No to je jako bys řekl že nikdo nenutí důchodce aby kupovali za 50 000,- nádobí v ceně 2 000,- a stejně se proti podobným prodejcům bojuje. Prostě mě zaráží jak může někdo na glitchstarter něco poslat, ne proto že by tam někdy nemohla vzniknout nějaká dobrá hra, ale proto že chtít peníze za ty hopsačky atd. je drzost.
            • Co na to říct? Snad bychom měli být rádi, že jsou tvé predikce tak hloupé a nesmyslné. Nikdo nikoho nenutí na Kickstarteru na cokoli přispívat stejně tak, jako nikdo nikoho nenutí si cokoli kupovat.
        • Treba Anno: 2070 je parádní hra. *14*
        • TheGGG
          No někomu stačí tupá indie hopsačka kde se mačkají tři tlačítka. Holt jednoduší PC komunita
          • Zatím co ty, složitější konzolista, zřejmě s obtížemi zvládáš příkazy typu "znič tři tanky" nebo "polož bombu pod strom", že? *7*
            • TheGGG
              pořád lepší než hry pro pětiletý děcka z glitchstarteru, kteří celé dny o*anují nad úžasnou vizuální stránkou. Zvlášť když je to indie rozplízlost s pěti pixely. Hlavně že to je retro. *7*
    • Až jednou vyrosteš, bude konec světa. A nikdo to taky neřeší. Mimochodem ty už jsi tolik věci nalhal. Xbox je shitt a nikdy bych si ho nekoupil (a přesto jsi tvrdil, že doma hraješ Halo a kvůli tomu sis koupil Xbox) či má oblíbená: na pc hrají jenom nerdi, zloději a zamindrákované socky, co nemají na konzoli (pak jsi sám tvrdil, že budeš či hraješ Rome Total War II). Tudíž jdi už konečně do pekla a vezmi celou svou trolí rodinu sebou ulhaný lháři.
      • TheGGG
        Lžeš tu jedině ty a opakovaně. Popřípadě uvěříš hlupáčkům co se za mě vydávají. Uděláme si v tom jasno aby to tvůj mozeček pro jednou pochopil.
        1. nemám nic proti PC, psal jsem tu to už mnohokrát. Jediné čím opovrhuji je PC komunita, která je arogantní, netolerantní a nějakým záhadným způsobem nemá na nákup jediné hry i když deno denně škemrá o porty z konzolí a nakupuje nové komponenty.
        2. Ano xbox 360 jsem po nějakou dobu měl, výhodně jsem se k němu dostal za polovic. Vskutku platí že xbox se PStrojce nevyrovná, ale mé prvotní zklamání z gears of war vynahradilo HALO 4. HALO 4 bylo sice Béčko, ale hrát se dalo dobře (bohužel HALO ODST a HALO Reach, které jsem hrál později mě rychle omrzeli). Takže než jsem svůj xbox prodal musím říct že mě celkem pobavil. Bohužel exklusivit bylo málo a tak na něj brzy padal prach.
        PS: V poslední době hraji i na PC a můj steam účet už je pěkně kyprý bohužel 99% PC hráčů jsou piráti a tak se k této komunitě moc nehlásím. Doufám žes to pochopil.
        • Pokud je neco v cem ty mezi mistnima zabednencema vycnivas, tak je to pocet klise a generalizovani na jeden prispevek.
          V tomhle opravdu nemas zde obdoby. *1*
          • TheGGG
            Bohužel je to všechno pravda.
            • TheGGG
              Tak věřím že ty tři příspěvky na které jsem reagoval napsala jedna osoba (ale pravda, nevím kolik lidí se tam u vás u PC střída)
            • Vazne? A uvedomujes si, ze nickname lol tu zde pouziva kde kdo? Nebo sis vazne myslel, ze tuhle duchaplnou presdivku pouziva jen jeden clovek?
              To snad ne, to je i pod tvou uroven. *1*
            • TheGGG
              lež má krátké nohy a když čtu tvoje příspěvky lole říkám si že ty už musíš procházet pod dveřmama.
            • Potom asi ziju v nekterem z nam neznamych vesmiru, protoze znam plno PC hracu a vsichni si hry kupuji.
              A pokud by sis sundal klapky z oci, tak bys jiste uvidel, ze arogantni a netolerantni chovani neni vlastni pouze mistnim zamindrakovanzm pc fans, ale i tem konzolovym.
              A ten blabol o vecnem nakupovani komponent? To si zamrznul nekde jeste pred nastupem xbox360 a PS3 ne?
              A k tvemu lhani se ani vyjadrovat nebudu, od toho tu jsou jini. *1*
        • Pochopil jsem jenom to, že jsi zamindrákovaný hlupák.
          • TheGGG
            a ty re*ardovaný šimpanz po lobotomii
      • JustinBieber
        Veskoslave co kdyby jsi šel zpátky na svůj profil ? *3*
    • Uz jsem myslel, ze nedorazis. Bez tebe to tu nebylo ono. *1*
    • JustinBieber
      Ahoj mistře
  • Stale moc nechapem, preco je trh s konzolami na vzostupe. Ved mnohe najlepsie hry a vecsina tych intelignetnejsich sa da hrat len na pc, preco by si teda niekto kupoval konzolu ked moze mat lepsiu hernu masinu? A ta neskutocna uzavretost systemu na konzole, to sa snad ani neda vydrzat. Je tam vobec mozne nejako vytvorit mod, alepbo aspon prepisat zopar textakov v hre?
    Asi uz patrim do stareho zeleza, ale stymto trendom nechcem nic mat
    • Konzoli koupim, zapnu, hraju.

Pocitac musim sestavit, nebo verit obchodu, ze jeho sestava je dobra. Pak se ptam, jak mi budou hry chodit? Nebo jestli vubec budou? Co drivery? Operacni system? Muzu hrat a sedet u toho na gauci v obyvaku? Ze muzu, kdyz si to pripojim kabelem? Jakym? A tak dal a tak dal a tak dal.

Tohle neni muj pripad, jsem clenem master race, ale dovedu si zive predstavit, ze takhle hodne lidi uvazuje. A tezko jim to mit za zle, vzdyt je to pravda. Ano, stejne tak je pravda, ze na ty otazky u PC casto jsou snadne odpovedi a necini zadny problem. Ale u konzole nejsou vubec polozeny.

Jinak nejsem zcela presvedcen, ze "hodne tech nejlepsich her" skutecne vychazi jen na PC, kolik je PC exkluzivnich titulu, ktere by trhaly rekordy pozitivnich recenzi? A o tom, jestli jsou "inteligentnejsi" nema cenu se bavit, protoze kazdy ma radost z neceho jineho.
      • Mozno som to nepodal najlepsie, narazal som na moj neustaly pocit, ze mnoho hier na konzolu je neskutocne zjednodusenych aby sa dali ovladat aj gamepadom, a nazaklade toho tie takpovediac hardcore vychytavky musia byt odstranene. Preto mi potom tie hry pripadaju tak nejak hlupejsie, tak som pouzil vyraz 'inteligentnejsie' ... Prakticky tam nieje mozne vytvorit nic do hlbky s fakt prepracovanymi hernymi mechanikami. Narazam napriklad na produkciu Paradoxu, alebo tituly ako jagged alliance a podobne. Ako starsieho hraca ma uz moc neberie bezna produkcia akcnych hier, hladam nieco viac co konzola nedokaze poskytnut uz. Taktiez si nejak neviem predstavit ako sa tam da nieco aspon trochu profesionalne hrat, mozno ale treba iba trening.
        Btw sediet na gauci pri hrani je napad nad ktorym len krutim hlavou :D njn pc gamer...
        • No ale to je pak take jednoducha odpoved, bohuzel - takove hry jsou stale okrajova zalezitost. EUIV je parada, dodnes si zahraju Panzer Generala, ale... sto tisic milionu lidi si predobjednava GTA V a hraje CoD. Coz jsou mozna "primitivni", ale stale zabavne hry. Na ktere konzole bohate staci. Zabavi, dodaji zazitek a je to.
      • od dob W7 se netreba na neco ptat, uz nekolik let jsem se nesetkal s tim, ze by nejaka hra jinde funkcni na nejakem PC nebezela a to co hra vyzaduje za HW je na kazde krabicce tak prolopaticky napsany a zjednoduseny, ze to pochopi i ta nejvetsi lopata.
        • No tak jsi vyskrtnul dve tri otazky z tech nekolika. Stale jich dost zbyva. Nesmis to brat z pohledu cloveka, co ma alespon obecne poneti o hrach a pocitacich. Takovych je i dnes min nez tech, kteri to poneti nemaji - a ti sahnou po konzoli.
        • TheGGG
          škoda že na krabičkách s HW nároky pokaždé lžou *3*
    • TheGGG
      haha, tak to nezbývá než poslat srdečný pozdrav na slovensko. Větší tunu blbostí jsem dlouho nečetl a to jsem si pročítal i předvolební brožury. Prý inteligentní hry jsou jen na PC *1* *1*. Jako vtip asi dobrý ale každý ví že skutečné pecky jsou na konzolích a na PC zbývají tak akorát nehratelné exklusivity, hry od city interactive, špatné porty a zlodějské produkty z kickstarteru.
      • inteligentní pecky jako God of War a podobné *14*
        • TheGGG
          Ano inteligentní pecky jako Heavy rain, the last of us, beyond: two souls, demon souls atd. To bohužel nedokáže PCčkář pochopit, má moc práce s hraním pařbiček z východu.
          • Heavy rain vysel i na PC *3*
            • TheGGG
              Ano, a já teďka na PS3 hraji Rome 2 total war a ovládání je lepší než s myší a klávesnicí. *6*
  • Stejne je ta hadka nesmyslna. KOnzole jsou obycejny pocitace urceny na hrani. Takze jsem vsichni jedna rodina, jen par moulu (kteri jsou nejvic slyset ovsem) to nechape.
    • Nehlede na to, ze "next gen" konzole maj pc architekturu, z cehoz budou tezit vyvojari a tim padem vsichni hraci.
      • to furt záleží od zmluvných vzťahov mezdi Sony, MS, a hernými vydavatelmi... Ak sony nebude chcieť aby hra vyšla na PC tak ju na PC nevydajú bezohľadu na to, že portovanie bude jednoduchšie.
        • sony nebude chtit OK hraci budou chtit a X86 architektura no a vyda to pirat, nakonec sony to nechtela tak nedostane ani korunu a hraci si zahraji *1*
        • Ne nebude chtít, když zaplatí. Nic jiného než prachy to nejsou. Sony chtít může, ale když ji přeplatí, tak se na hlavu může postavit a nic s tím neudělá. O tom celá exkluzivita je. O penězích a kdo více zaplatí.
          • a čo tým chcel básnik povedať ? samozrejme, že ide o prachy, o čo iné ?
    • Veskoslav to všechno začal, ostatně jako vždy *7*
      • Co takhle si Cody přečíst diskuzi zpátky a podívat se, že zde začali opět Bieber a nějaký "anonym" vyvolávat hádky? Ale to bychom asi po Cod hráči chtěli příliš, aby použil mozek. Já jsem doufal, že tu bude zajímavá diskuze. Docela byla, jenom s Jejdáskem se tam zase hádali, což mi připadalo ještě v normálnosti. Ale chápu, přijde mi, že za všechno tady můžou tak 2-3 registrovaní a tlupa zamindrákovaných anonymů je zcela v pohodě....Ale jak říkám, použití mozku u CoD hráče je asi příliš vysoká žádost.
        • Žádní 2-3 registrovaní, jen Veskoslav pod všelijakým známým/neznámým označením.
          • Říká člověk, co se zastával GGG a sám tyhle hádky tak rád začíná. Viz tvá nenávist vůči pc, kterou jsi už tolikrát předvedl a když jsem si četl Bleskovky, tak i tam jsi zase začínal vyvolávat flame.
            • TheGGG
              ne, vedle vaší rodiny vážně nebydlím
            • Ja myslel, ze tam uz bydlis ty? *1*
            • TheGGG
              ty nejsi veskoslav, ty jsi prostě jen obyč. troll čtvté cenové skupiny.
              Takže zpátky do kanálu kostilame.
            • To jo, několik dalších tipů by bylo. Přece jen, otevírání očí si vyžádalo pár zarputilých obdivovatelů, kteří mi nemohou zapomenout mou laskavost a pravdomluvnost. Ale, Veskoslav je Veskoslav - to je trollí pán, který i přes svou lopaťáckost má přece jen mozek a nebojí se ho využívat na těch správných místech. Nepodceňoval bych to, příteli...až žije konspirace!
            • Až na to he/he, že ti to psalo už více lidí, ale žij dál v té blaženosti, že všichni jsme vlastně Veskoslavové.
            • Veskoslav
              Ano jsem to já. Odhalil jsi mě díky užívání spojení slov... *7*
            • Říká člověk, co se zastával GGG...

Tohle spojení od tebe ještě kolikrát počtu, kolego V ?
      • Vsak ty mas taky maslo na hlave. A pritom sme vsichni hráči ku*Va. Jedno na CEM.
  • Proč si raději koupit předraženou hru na konzoli ? divte se,nedávno mi z banky volaly kvůli nepovolaným transakcím,někdo zneužil mou platební kartu,kupuji či občas něco stáhnu abych odzkoušel a poté koupil nejsem pirát a nerad kupuju zajíce v pytli stačil jeden den aby mi někdo z konta vyluksoval skoro 80,000.-kč,mám rád hry a zevšeho nejraději hraju hry s českým překladem inu už jsem se poučil a poté co kartu zablokoval přeinstaloval systém, přenastavyl limit se mi znova do PC dostal ten samý vir :) jen proto že se mi zachtělo překlad!myslím si že drobní hackeři hodně hernímu pc průmyslu škodí,skoro si říkám jako za tím v pozadí stál někdo víš...
    • lidi jsou ruzni nekteri i kliknout na zaplatit u polozky ktera je podezrele levna nez jinde a vubec jim nevadi, ze zrovna tahle platebni brana nema https, ale jede pres nesifrovane http no to se pak nemuze divit ze prijde zkratka *3* a jeste kdyz je tak odvbazny ze si nastavi limit pro online transakce 80000,- to je pak maler
    • Ne na všechno dostaneš potvrzovací sms,jináč mám VISTU A program Eset,špekulujte si jak chcete ale až se vám to samé stane co mě teprve se tlučte do hlavy,nikdo nejsme dokolalý,říká vám něco takovej keyloger
      • no a právě na keylogera by ti měl firewall upozornit. Eset považuji za nejelpší hned po Kasperski. Je ale pravda, že člověk si musí dávat pozor, co v něm odklikává. Ze začátku upozornuje firewall na každou blbost a člověk jen tuká zapamatovat, zapamatovat.... až se dostane do průšvihu. Můj příspěvek neber jako útok na sebe. Je to blbý a skutečně je mi tě líto. V porovnání s tím si říkám, že je můj zadřenej motor a poničenej lak ještě legrace.

Já už si ale třeba nedokážu představit život bez internetovýho bankovnictví. A kdyby se skutečně nějakým hekrům povedlo smazat informace na servrech bank, nastal by skutečnej chaos.

Taková čína už má v armádě přímo vyčleněnou brigádu pro kibernetickou válku. Psychologický účinek by mohl na obyvatelstvo být stejný, jako použití jaderných zbraní a co se rozpočtů týče, čína na armádě na rozdíl od západního světa nešetří.
        • No a právě že do této události mě Eset spolu s Firewallem nikdy nezklamali :(
          Nic není 100% díky za přínosný názor ;)
          • neni to tak davno, co sony ukradli (celou) databazi uzivatelu, proc si chodit pro ucty po jednom, kdyz jich muzete mit rovnou miliony najednou? *5*
    • Prosím tě, jak jsi to měl zabezpečený? Platit kartou je dneska skutečně překonaný z hlediska bezpečnosti. A jinak snad nikoho nezabije zaplatit 700kč za profesionální balík zabezpečení, zahrnující hlavně funkční firewall. A i když si nedokážu představit, jak by ti potom někdo překonal tuhle ochranu, našel si v počítači certifikát i heslo, stejně by ti měla přijít potvrzovací SMS pro potvrzení platby, ne? I co se paypalu týče.... tak snad heslo s velkými a malými písmeny, číslicí (natož znakem) by někdo dekriptoval rok a server paypalu zabezpečenej snad bude dostatečně.
    • Sis zaviroval komp a proto je lepsi drazsi hra na konzole? A akvarko doma mas? *7*
      • Tilwaen
        Má, zavirované *2*
    • Výmluvy *6*
  • Tady se člověk vždy pobaví. Lepší než v televizi :D

Čest práci soudruzi
  • Ti ještírci co mají PC jsou ubozí.
    • znič všechny PC na světě a za 2 roky jsi v *** jako Baťa s dřevákama. Už vidím jak programátor sedne za Xbox One a začne na Gamepadu programovat pro tebe hru. Sice jde připojit klávesnici a myš ke konzoli ale to je periférie k PC a stejně na vytvoření hry potřebuješ výkonnější stroj než ten pro kterou hru děláš, až ve finální fázi se hry osekávají aby jeli na té tvé super uper konzoli PS3 či Xbox360 pochybuji že jsi drogoví dealer který pár týpkům od Sony nebo Microsoftu vystřelil mozek jen aby jsi doma měl novou generací konzolí, které na běžném a snad doufám i na černém trhu nejsou k dispozici.
      Jinak ještěr jsi ty jelikož konzole na které hraješ má hry s horší grafikou než PC Hry a PC je dnes stejně výkonný jako nová generace konzolí co jde na trh. Pokud nebude každý rok (přeháním asi) nová verze konzole tak budeš slintat nad každou novou technologií která posune hry blíž k realitě.
    • Tak to jsme všichni velmi šťastni, že ty jsi s hloupoučkou krabičkou pod televizí takový machr *7*
    • Jo tak ted si jim to teda natrel. Mas muj obdiv.
  • chybu kterou udělali je že dělají na linuxu, kdyby odkoupili microsoftu práva na windows tak by microsoftu vypálili rybník kdyby vyšel OS na kterém jedou všechny stávající a budoucí PC hry rychleji. Microsoft vydal DOS hry na tom jeli rychleji než na win 3,11 pak w95 už byl systém který nahradil dos úplně, w98 byl rychlejší dostal několik verzí a nejrychlejší verzí byla ME která najíždí asi tak rychle jako dnes W8 na plotnovím HDD. Win XP úplně nahradil w98 a jeho nástupce jako SE a ME, Vista byla prostě krok vedle, W7 je finální verze vista hezky doladěná a W8 je zkopírovaný android a dali tomu název Metro.
    Problém bude aby vydavatelé her vyráběli hry pro linux, ty malé těch je spousta jsou všude a snad pro každé zařízení co vás napadne ale takový GTA 5 na linuxu? Osobně si myslím že v testu W7 vs Linux rozhodně Linux rozdrtil na FPS W7 jelikož linux nezatěžují ty blbé ochrany práv a kdejaké ověřováni o legálnosti. Sice u W8 vs linux bych ruku do ohně za linux nedal jelikož W8 mám, jen to metro chce pryč a byl by to nejlepší OS co vydal Microsoft.
    Pokud v SteamOS bude podpora windows her a pojedou stejně nebo lépe než na Wnidows tak u hráčů bude z PC windows mizet tedy pokud ze SteamOS neudělají android pro PC.
    Dnes je spousta linuxů, problém je že není podpora pro Notebooky, linux na NB vám jede na baterku cca 20min a win až 3 hodiny takže i tam je třeba zapracovat když jsou i na trhu herní NB.
    Kdyby oznámili Hybrid Windows a linux tak do toho lidi půjdou pokud to bude mít zabezpečení linuxu a kompatibilitu PC her pro windows.
    • calwin
      asi je ešte predčasné porovnávať to celé s linuxom... iba boh vie ako to bude vo výsledku vyzerať a malo by sa to tváriť ako SAMOSTATNÝ OS... valve celý čas tvrdí iba to že bude na báze linuxu... ale tým pádom priznali že otvorene s linuxákmi kooperujú...
  • Moc sa smejem tejto fraške... každý príspevok s nepatrnou zmienkou o tom, že PC to už má za sebou zbiera mínuska raketovou rýchlostou:D čo takto prestat zúriť v nepodstatnej diskusii a otvorit oči:) *6*
    • No a Tobě dát akorát tak po hubě za blbé kecy;) Nic víc, nic míň. V téhle diskuzi sis akorát přišel zanadávat na pc komunitu a přesto jsi takový blbec, že nejspíš píšeš z "mrtvé" platformy. Můžeš se vzít s Codym (mimochodem tupé CoD děcko) za ruce a jít vesele tam, kam slunce nesvítí *11*
      • zobud sa kamarád a blbec hovor tomu kto ti robí svačinu do školy... :) *14*
        • Tak jestli svojí matce říkáš blbec, tak si to nech tam u Vás na salaši a netahej to sem.
          • :D jo zabil si ma prepáč idem popást ovce pozdravuj mámu:D
            • Tady se člověk vždy pobaví. Lepší než v televizi :D

Čest práci soudruzi
      • A co na to Veskoslav a jeho deriváty?
        • Veskoslav
          Vždyť nevíš, co deriváty znamenají, tak proč to používáš v naprosto nesmyslném slovním spojení.
          • holec89
            neodchazel si nahodou?
            • on je tu tak často, že keď napíše, že odchádza tak tým myslí, že ide na záchod alebo sa napiť.
            • Veskoslav
              Baví Tě to hodně? Mě přijde, že ty vždycky čekáš, jestli něco napíšu a pak se vrátíš a vytmavíš mi to. Není nudné sedět a mačkat F5 a čekat, jestli se tu ukážu, aby jsi mi to vyčetl?:) Jdi si raději Twetovat o každé prkotině, je to sranda číst:)
            • Podle mě trpí schizofrenii
    • calwin
      PC platform is dead :D
      http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s
      • Tak to je trapas Bačo
        • calwin
          kde stretnem viac takých fasa chalanov ako si ty... nepovieš mi? :D
          • Komedianti z PC scény tu roztačí chakry z Shambally
  • MrSanta
    SteamOS i Steam Machine mi je celkem putna. Steam Controller mě ale celkem láká. V knihovně mám dost her, které bych, věřím, zvládnul hrát s ovladačem, avšak nepatří mezi Big Screen tituly a podpora ovladače chybí. Když budou opravdu všechny hry fungovat s jejich ovladačem, tak se zlobit nebudu. Přece jen valit třeba takový Skyrim na metrové obrazovce by určitě mělo něco do sebe *1*
    • Veskoslav
      Záleží, jakou to bude mít odezvu a jak to bude nastavené. Přeci jenom na tabletu mi míření nějak moc nejde a u toho ovladače mi to přijde na podobném principu. Chtělo by to, si to osahat:) Ale není kdy a člověk ani neví kdy to bude dostupné.
      • MrSanta
        Já myslel na hry, u kterých přesnost míření není zas tak moc důležitá. Ve Skyrimu to mlátím mečem, ve Falloutu 3 či New Vegas přesnost taky není až tak kruciální. Záleží také na skillu postavy. U Kotoru, který začínal na xboxu, by hraní s ovladačem taky nebyl problém. Těch her se najde celkem dost. A velká obrazovka je velká obrazovka.
        Na klasické FPS si bez myši netroufnu. Mám v plánu si nějakou tu FPS hru protrpět, abych dostal ovladač do ruky, ale zatím jsem k tomu nenašel odvahu. Jak se znám, tak se to budu učit až po nákupu konzole při hraní Destiny *1*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší