Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je dvojsecne. Tohle zabrzdeni pc platformy ma tu vyhodu, ze spousta pc uzivatelu ma stroj, ktery v pohode utahne nove hry. Jakmile bude nutny vyznamny upgrade, tak spousta lidi prestane mit pc na hry. A nesdilim predstavu,ze kazdy si nadsene pobezi pro nove pc. Treba ja uz se rozhodl dalsi herni pc neporizovat, muj desktop je posledni, az mu dojde cas, budu uz pouzivat jen notebook. Nejaky slusnejsi, indie hry to utahne, ale nebudu ho kupovat s ohledem na hry, na hrani si vystacim s konzoli. Stejne pc prislo prakticky o vsechny pro me zajimave hry a na konzolich je tolik zajimavych her, ze se jim stejne nemuzu vsem venovat. A to pro me nejlepsi a nejzajimavejsi vychazi dnes na konzolich. Snad krome par indie her, ale ty take cim dal casteji miri na konzole nebo handheldy.
  • Jen tak mimochodem k těm lžím že tato diskuze probíhala poklidně než jsem sem začal psát. NENÍ TO PRAVDA. Ještě jednou jsem si přečetl ty takzvaně "neVINNÉ" příspěvky ze začátku diskuze. A? Přesně jak jsem čekal, klasický PCčkářský fanatický boj proti konzolím a jakási snaha tvrdit že je PC (haha) konzolím nadřazeno. Nedopustím aby tu šílení fanboys uráželi všechno kromě svých předražených PC na kterých nemají co hrát. Reakce na moji profilovku jen ukazují že vám chybí charakter i argumenty. *5*
  • zvláštní, je todle to první co tě napadne. Upřímně nevím co ti tvůj strýc nebo otec ve spánku dělali, ale věř že to v jiných rodinách normální není. Takže ne i když jsou tvojí příbuzní pedo, ti moji nejsou. Upřímnou soustrast *6* pokud máš problémi se posadit.
    PS: úplně nechápu to thegaygaygay, když nevíš co můj nick znamená, měl bys radši přestat psát nahodilé urážky které jen zesměšňují tvojí komunitu zaprdlích pcčkářů
  • Takze chces rict ze konzole vladnou uz nejen hernimu prumyslu na pc, ale i prodejum pc?
  • A jak vysvetlis, ze prodej dedikovanych grafickych karet take klesa?
  • Treba ja.
  • Keyz
    Btw proč jsou většinou konzole ukázány ve velkém místnosti kde je gauč a sedí tam více jak jeden člověk?
    To chtějí aby na to byly pouze společenské a jednoduché hry? Kdo hraje v nějakém obývacím pokoji hru u které je potřeba se soustředit?
  • Diagnoza GGG : Mimo obrazovku vnitrne trpici jedinec pro nedostatek pozornosti z nejblizsiho okoli, neschopny navazat jakykoliv kontakt, kompenzujici tuto poruchu ( vzhledem k cetnosti navstev zrejme uspesne ) navstevami internetovych diskuzi s cilem vyvolat rozruch a neudelat ze sebe uplnou gumu, coz indikuji jeho caste pokusy o debaty v odbornych tematech, o kterych si pravidelne pred spanim procita na wikipedii a podobnych informacnich webech.
  • Pekny clanek!
  • No, bodaj by sa take nieco stalo aj tu ;)
  • Nastesti nam, diky 7 let starym konzolam na hry v pohode staci i +- 5 let stary pc. Ale ted se to zmeni, az vyjdou PS4 a Xone, bude to chtit konecne upgrade ....
  • No tomu hernemu business nerozumies skor ty. Nie kazda hra ma rovnaky vyvoj predajov a trzieb. To co popisujes ty, su len najvyhypovaniejsie tituly. Zaklinac je uspesna hra, keby nebola nie je Zaklinac 3, nie su plany na Cyberpunk. Je to vychodna hra to si treba uvedomit, bez hype. Tituly co predavaju na PC porovnatelne s konzolami (jednou platformou) su a je ich dost. Z megahype titulov napr. Skyrim, BF3. Je dost mensich titulov, ktore vysli na konzoly pri prvom diely ale kvoli neuspechu druhy na konzoly ani nevysiel...Torchlight ci Orcs must die. Treba si uvedomit, ze na konzolach sa dari zopar znackam..zvysok zivori. A o prijmoch , ktore priniesol WOW sa moze GTA iba snivat.
  • BF 3.5 si předobjedná jen hipster (čti kokot), který chce hrát COD, ale je to na něj moc mainstream.
  • "Člověk si chce o hře normálně popovídat a místo toho tu narazí akorát na trolly, hatery a netolerantní arogantní usmrkance."

Jako ses ty, co zmrde?
  • Mám dojem, že tím klesajícím pc hardwarem byly myšlený už hotový "prebuild" písíčka. Stále víc lidí si pc staví sami a nebo nakoupí díly a nechá si to někde za poplatek sestavit.
  • Toľko primitívov pokope, to sa len tak nevidí... Valve vám stúpilo na rozkrok?
  • Na toto nema nic z PC produkcie http://www.youtube.com/watch?v=lg_FoEy8T_A ;-)
  • Ja se teda musim zapojit, tvrdite tu ze ma na profilovce nekoho slavnyho, Muzete mi teda rict koho slavnyho tam ma? Ja ten xichtik neznam.
  • Von_Ljonborg
    Ty pyčo!
  • Aristarch
    ...fakt *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit